Parhaat ja halvimmat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella.

Paras lainatarjous heti netistä tarkoittaa halvinta korkoa - myös pikavippitarjouksissa
Halvimman lainatarjouksen löydät nyt helposti tietokoneella tai puhelimella. Voit sanoa ei pankin konttoreille – ellet ole hakemassa asuntolainaa!

Mistä löytyy netin paras lainatarjous tälle vuodelle? Me otimme tästä selvää ja esittelimme edullisimmat, monipuoliset ja samalla ”parhaat” palvelut, joista mahdollisesti sinulle paras laina tai kulutusluotto (mahdollisesti jopa pikavippi) voisi löytyä. Mittarina ”parhaalle” käytetään yleisesti ottaen korkoa & sopivuutta kuluttajan tarpeisiin, todellinen vuosikorko on se tunnusluku / mittari, jolla lainan lopullinen korko nähdään.

Lainoja on jokaiseen junaan, joten artikkelin palveluista löydät kaikki tarjoukset alkaen kympistä aina sinne 50 000 euron lainaan asti. Nostimme tiettyjä ominaisuuksia samalla pinnalle, joista yksi on ehdoton helppous eli yksi lainahakemus ja nopea sähköinen päätös.

Mitään paperityötaakan vaativia lainoja ei meiltä löydy, eikä niiden tarjoukset edes sen parempia ole, kuin netistä saatavien lainojen – vaikka aikaisemmin näin vielä olikin.

 

Zmarta

Zmartalta paras lainatarjous nopeasti: korko alkaa vain 4,99 prosentista.

Zmartalta saat 20-vuotiaana lainaa heti jopa 22 eri pankista tai palvelusta. Paras lainatarjous voi siis löytyä pankin tai minkä tahansa rahoituslaitoksen kautta. Vain yksi hakemus palveluun riittää. Muuten palvelu hoitaakin kaiken, paitsi, että sinä teet lopullisen valinnan, minkä luoton valitset.

Palvelua käytät ilmaiseksi ja lainatarjonta on 500 – 50 000 euroa 1 – 15 vuoden ajalle. Voit käyttää kilpailutuspalvelua ilman mitään veloitusta! Lainoissa on aina yksilöllinen korko, joka näkyy tarjouksen ohessa alkaen vain 4,99 %, joka on jo aidosti ultraedullinen.

Lue lisää Zmartasta >>

 

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tekee lainaamisesta helppoa, jotkut sanovat, että jopa liian helppoa!Freedom Rahoitus on myös kilpailutuspalvelu, joka takaa monta tarjousta tai ainakin pyrkii siihen. Kaikkeen tähän vaikuttaa hakijan antamien tietojen summa. Voit saada reilusti yli 15 lainatarjousta, jotka ovat toinen toistaan halvempia.

Lainoja palvelu kilpailuttaa alk. 500 eurosta aina 50 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Edellytyksinä on 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Halpa lainatarjous odottaa ottajaansa: Kokeile Freedomia ja tiedät paremmin, missä mennään asian suhteen.

Kaikki on ilmaista siihen asti, kunnes lainasopimus on allekirjoitettu!

Lue lisää Freedom Rahoituksesta >>

 

Rahalaitos

Rahalaitos: kulutusluotto tarjous nopeasti netissä myöskin yli 20 palvelultaRahalaitos hoitaa saman tempun kuin edelliset kaksi suomalaisten suosikkia (tässä tulee muuten kolmas) eli etsii ne tarjoukset heti käsiinsä edullisin tarjous kiikarissa (todellinen vuosikorko alkaen 4,5 %). ”Aina edullisempi laina”, kuuluu Rahalaitoksen yhteen peruspilariin.

Tarjouksia on saatavilla samoille summille eli 500 – 50 000 euron väliltä korkeintaan 15 vuoden maksuaikataulun kera. Vakuudettomuus pätee kulutusluotoissa ja ketään toista henkilötakaajaa ei vaadita (mutta rinnakkaishakijan kanssa kulutusluotto tarjous voi toki olla halvempi…) Tätä kannattaa kokeilla, jos siihen on mahdollisuus.

Lue lisää Rahalaitoksesta >>

 

Lendo

Lendolta aina halvin kulutusluotto- pankkilaina tai jopa pikalaina tarjous!Lendo on neljäs kilpailuttaja ja tarjousten kalastelija hoitaen samalla tyylillä hommat kuin aikaisemmatkin esitellyt paikat, tosin sillä on omat menetelmänsä ja eri luokan yhteistyökumppaneita. Tarjoukset voivat olla hyvinkin edullisia, jos hakija katsotaan luottokelpoiseksi ja tulot ovat hiukan suuremmat kuin ”pienimmät mahdolliset”.

Lainaa tarjotaan laajan valikoiman kera: on pankkilainaa, pikalainaa ja kulutusluottoa sekä yhdistelmälainaa. Summat ovat 500 – 50 000 euroa ja maksuaika 1 – 15 v. ajalta ja usein liikkumavaraa on, riippuen ihan siitä, mistä palvelusta päätät lopulta lainatarjouksen valita. Kaikki sen kilpailuttamat lainat ovat vakuudettomia.

Lue lisää Lendosta >>

 

Suomilimiitti

Pikavippitarjous tai lainalupas - sinä sen nimeät - hae jopa 2000 euroa ilmaiseksiSuomilimiitti on ehdoton ykkönen, jos kaipaat lyhytaikaista lainaa. Sen ilmainen lainatarjous yltää nyt jopa 2000 euroon asti (väliaikaisesti ainakin – normaalisti summa on 1000 euroa) ja saat korotonta maksuaikaa aina seuraavan kuukauden loppuun saakka, enintään n. 60 vuorokautta siis.

Ikäraja on 21 vuotta ja lainan saa heti netissä. Lähetä hakemus, saat pikalainatarjouksen näkyville ja sitten voit hoitaa sen loppuun, kun olet hyväksynyt ehdot. Suomilimiitin lainatuote on joustava limiitti, jolle saa myös pidemmän jopa 49 kuukauden maksuajan. Silloin ei voida kuitenkaan enää puhua ilmaisesta tarjouksesta, vaan korko on melko korkea.

Lue lisää Suomilimiitistä >>

 

Ferratum

Ferratum ilmainen pikavippitarjous on vähintäänkin houkutteleva, katso vaikka.Pikavippitarjous on myös Ferratumin toimesta kuluton ensiasiakkaille 50 – 300 euron väliltä. Maksuaikaa ilmaiselle vippitarjoukselle on 7 – 30 vuorokautta. Lainan saa heti tilille pankkitunnuksilla, jos olet vähintään 21 v. ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Jatkossa palvelu tarjoaa ”Joustava” -tuotettaan, joka on luottotili jopa 57 kuukauden maksuajalla ja 2000 euron luottorajalla. Toimintamalli on kuin luottokortilla, eroja ei ole, paitsi korko ei pärjää pankkien luottokorteille, vaan on korkeampi. Ferratum Joustavalta voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa rahojen siirtyessä tilille aina välittömästi.

Joustavaankin saat päätöksen heti ja ei mene kuin 5 – 10 minuuttia, niin ensimmäinen nosto on jo tilillä!

Lue lisää Ferratumista >>

 

Ostosraha

Halvin kulutusluottotarjous, vai? Ei ehkä, mutta ainakin nopein. Ostosraha on 15 minuutin laina.Ostosraha on kulutusluotto, joka tarjoaa 400 – 10 000 euron lainan noin 15 minuutin jälkeen tilille. Käsittelyaika on uskomaton ja samoin tilitysaikakin. Ikäraja on alkaen 20 v. (vain 400 € lainoille tosin) ja tätä suuremmat ovat sitten 21 v. ikärajan luottoja.

Voit pyytää lainatarjousta heti netissä 24h vuorokaudessa ja saat päätöksen siinä samassa. Maksuaikaa on tyypillisesti 12 – 72 kk maksuvapaiden kuukausien kanssa (hyvin aikaisemmat maksuerät hoitaneille) ja lainaa pystyy myös korottomaan. Ostosraha on yksi yhä suomalaisten suosikeista – erityisesti sen nopeiden tarjousten takia!

Lue lisää Ostosrahasta >>

 

 

Mistä pankista paras lainatarjous löytyy?

Jos olet pyytänyt jo omasta pankista tarjousta, eikä se miellyttänyt tai vastaus ei oli surullisen kuuluisa jyrkkä ei, niin Bank Norwegian on pankki netissä, josta yli 50 000 suomalaista on saanut miellyttävän tarjouksen kuluvan reilun kahden vuoden aikana.

Parasta on, että tarjous ilmestyy heti korkojen ja muiden tietojen kera. Palvelusta saat haettua myös luottokorttia ja valikoima on laaja (parempi kuin monissa meidän pankeissamme).

Bank Norwegianilta saat pankkilainatarjouksen heti 50000 euroon asti

Tiedot pankista:

  • Ikäraja: 23 vuotta.
  • Lainat: 1000 – 50 000 €.
  • Maksuaika: 1 – 15 vuotta.
  • Vuosikorko alkaen: 8,99 % –

Bank Norwegianilla haet kulutusluottoon, lainojen yhdistelyyn tai vaikka autolainaan tarjouspyynnön hetkessä. Puhelimella hakemusta täyttää noin 5 minuuttia, jonka jälkeen sinulle annetaan päätös heti. Jatkossa voit myös korottaa lainaa tarpeen tullen. Erinomainen pankki!

Lue lisää Bank Norwegianista ja voit pyytää tarjouksen heti.

Tiedäthän, että voit siis katsoa koron ilmaiseksi ja tarjous ei ole sitova – emme missään tapauksessa listaa paikkoja, jotka vaativat kuluttajaa heti sitoutumaan yhtään mihinkään!

 

Käyttäjien kokemuksia palveluista, joita meidän tarjonnasta löytyy arvosteltuna:

Katso parhaat lainatarjoukset pankista, lainapaikoista yms hetiParhaan lainatarjouksen löytäminen on helppoa, kun laittaa siihen hieman aikaa likoon ja erityisen tärkeää on, että olet luottokelpoinen, vähintään 20-vuotias ja jos sinulla on jotain tuloja kuukaudessa, aina sen parempi. Useimmat paikat vaativat jonkinnäköiset kuukausittaiset tulot palkan, etujen tai eläkkeen kautta.

 

Kakkonenonykkonen.fi kautta sain ensimmäisen lainan 0 % korolla Suomilimiitin kautta, mutta vain reilun kuukauden maksujalla. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä hain lyhytaikaista lainaa, jonka tiesin hoitavani muutamassa viikossa pois. En tiennyt, että halpa pikavippitarjous voi tarkoittaa ilmaista…

Ilkka Järvinen, 27 vuotta.

 

Tämän sivun neuvoilla päätin kilpailuttaa lainat Zmartalla ja kuinka ollakkaan, sain paremman tarjouksen kuin omasta pankistani. Käytin muitakin vertailupalveluita, mutta ensimmäiset tarjotut kulutusluotot olivat silti ylitse muiden. Minulle tuli aika puskista, että edullisin lainatarjous löytyikin sitten nettihakemuksen kautta. Tyytyväinen asiakas istuu tässä :–)

Tiina Savolainen, 40 vuotta.

 

Uhrasin ensin aikaa valtavasti pankissa asiointiin ja minulla oli lainatarjous remonttiin jo valmiina, mutta en saanut sitä koskaan, sillä tipuin työelämästä ansiosidonnaiselle. Sen jälkeen riitti ja kokeilin Rahalaitosta, josta sain yllättävän monta tarjousta yhdellä lomakkeella, joista paras oli saman korkoinen kuin pankista saamani tarjous. Tämän otin sitten vastaan ja kaikki kääntyi lopulta hyvin!

Anni Tuominen, 32 vuotta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *