Zmarta kokemuksia: Hae jopa 22 lainatarjousta.

Zmartalta saat puhtaasti jopa yli 22 kpl nopeaa ja yksilöllistä luottotarjousta!

Zmarta on rahoituspalvelu, joka ei tarjoa lainoja, vaan pelkästään välittää niitä. Tämä on juurikin se tekijä, mikä tekee siitä niin monipuolisen!

Koska yhteistyökumppaneina toimii monia suomalaisia ja kansainvälisiä hyväksi todettuja palveluita, kuluttajalla on mahdollisuus päästä todella laajaan useamman palvelun valikoimaan käsiksi yhden lainahakemuslomakkeen täyttämisellä netissä.

Tästä eteenpäin homma toimiikin niin, että Zmarta siirtää hakemuksen pankeille vertaillen ja välittäen sitten sinulle kaikista halvimmat lainatarjoukset – miltä kuulostaa?

Tarjouksissa ei ole mitään velvoitetta, että niihin pitäisi sitoutua kiinni eli vertailun & kilpailutuksen jälkeen jatko on täysin sinun harkinnassa.

Pyydä 2 minuutissa monta tarjousta tästä – täysin ilmaiseksi.

Palvelun lainavälitystarjontaan kuuluu 500 – 50 000 euron kulutusluotot, lainat ja pankkilainat 1 – 15 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko on alkaen vain 4,5 % ja voi korkeimmillaan olla 50,5 %.

 

Välittäjäyhtiö vaatii sinulta:

  • Vähintään 20 vuotta ikää.
  • Puhtaat luottotiedot ilman julkisiin rekistereihin merkittyjä maksuhäiriömerkintöjä.
  • Osoitteen Suomessa ja verkkopankkitunnukset sähköiseen allekirjoittamiseen / tunnistaumiseen.
  • Riittävät, yleensä säännölliset tulot, erityisesti suuremissa (yli 2000 euron) lainaluokissa.
  • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero -kentät pitää täyttää hakemuksessa.

Kun haet lainaa, huomioi reaaliteetit ja erityisesti oma maksukyky. Jos lainoja on liikaa tai päällekkäin, suosittelemme pyytämään tarjousta yhdistelylainaan, jolla siis vanhat velat maksetaan suoraan pois.

Jäljelle jää Zmartan välittämä pankkilaina tai kulutusluotto, jonka korko on yli 98 % tapauksissa huomattavasti pienempi.

Kun lähdet kilpailuttamaan vanhaa lainaa tai yhdistelemään korkoa kasvavia vippivelkoja tai osamaksuja, niin laske kuitenkin ensin molempien kuukausikustannukset sekä kokonaiskulut. Näin näet selvästi mustaa valkoisella, kuinka paljon pystyt säästämään.

Esimerkkilaina:

Esim. 10 000 euron laina 6 vuoden maksuajalla, 183 euron maksuerällä, johon lisätään 5 euron laskutuspalkkio sekä 49 euron avausmaksu. On lainan nimelliskorko 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %. Kokonaiskuluarvio on 13 567 euroa.

>> Katso oma Zmarta-lainan korko tästä.

 

Kokemuksia Zmartasta välittäjäpalveluna ja yhteenveto kokonaispaketista.

Zmarta on tehokas välittäjäfirma, joka kerää aktiivisesti lisää pankkeja (kuten ”uudet” Bank Norwegian ja Avida Finans -pankit) yhteistyökumppanijoukkoonsa laajentaakseen mahdollisuuksia ja lisätäkseen lainatarjontaa kuluttajille.

Saat 50 000 euroon asti Zmarta-lainaa nopeasti ja ystävällisesti yhdellä hakemuksella.Tämän aktiivisuuden voi nähdä positiivisena asiana, sillä yhteistyökumppaneiden määrän kasvaessa myös tarjousten määrä kasvaa, joka puolestaan lisää kilpailua. Ja me kaikkihan tiedämme, mitä se tarkoittaa: Kyllä, alhaisempaa korkotasoa!

Zmartasta on palveluna ja kokonaisuutena paljon hyviä kokemuksia ja jokainen hyvin raha-asiansa hoitanut saa palvelusta varmasti tarjouksen, jos muutkin kriteerit täyttyvät. Ne, jotka valittavat, että tarjouksia ei tippunut lainkaan kuuluvat todennäköisesti siihen ei-toivottuun kohderyhmään.

Zmartan yhteistyökumppanipankit hakevat kuitenkin tuottoa lainan myöntämisellä ja toiset vaativat esimerkiki korkeampia kuukausituloja useimmat vakituista työsuhdetta.

Jos ette löydä sopivaa tarjousta palvelusta, niin se on ihme ja kumma, sillä suurin osa hakijoista löytää sopivan ratkaisun palvelusta. Ei kannata kuitenkaan hätääntyä, sillä voit kuitenkin hakea lainan netistä helposti toisaaltakin ja päätyä lopulta jopa parempaan lainaan.

Linkin takana on Rahakorneri.com -niminen vertailusivu, jonka valikoima on runsaampi kuin meidän ainakin toistaiseksi ja osa tiedoista on poimittu heiltä (editoiden), joten samalla ”krediitit” sinne suuntaan heille. Voit myös tutkia lisää lainapalveluita ja niiden tarjouksia suoraan täältä.

Palvelun toimivuus:

Palvelu on nopeaa ja ystävällistä, Zmartan sanoin ja sitä se todella onkin: vain yksi hakemus riittää, sitten vain odottelemaan.

Tarjouksia voi ilmestyä jo 15 minuutin sisään ja niitä saattaa tulla useampia seuraavien tuntien aikana ja joku ”mattimyöhäinen” voi lähettää sellaisen vielä 1-2 vuorokaudenkin kuluttua. Palvelu toimii myös kännykkälaitteilla ja taulutietokoneilla, eikä hakemus ota aikaa niilläkään kuin sen viidestä kymmeneen minuuttia!

Voit selata tarjouksia rauhassa ja jatkaa sitten prosessin loppuun asti hyväksymällä sopimuksen ja hoitamalla liitteet (jos niitä vaaditaan) sekä sähköisen allekirjoituksen.

Kokemuksia siis toimivuudestakin voi kehua, sillä kaikki on tehty nykyaikaiseen muotoon ja lainaaminen netistä on todella helppoa!

 

Saanko lainan Zmartalta ilman vakuuksia ja takaajia?

Zmartalla on kasvava määrä yhteistyökumppaneita, mutta nykyisten tietojen mukaan kaikki palveluista tai pankeista myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Tietyillä pankeilla saattaa kuitenkin olla jotain summakohtaisia rajoitteita eli esimerkiksi yli 20 000 euron kulutusluotto saattaa jo vaatia henkilötakaan. Lähtökohtaisesti Zmarta kuitenkin markkinoi luottojaan 50000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia, joten vastaus on:

Kyllä, saat lainaa ihan ilman takausta tai omaisuutta/vakuita jopa ihan tuonne 50 000 euroon asti.

 

Haluaisin yhdistää pikavipit, osamaksut & lainat palvelussa, onnistuuko se?

Onnistuu ja helposti onnistuukin, koska palvelu on kuin tehty sitä varten. Kasvava määrä suomalaiskuluttajia säästää rahaa juuri lainojen yhdistämisellä ja se on ehdottomasti sen väärti. Lyhykäisyydessään siis säästät rahaa noin 15 minuutin vaivalla, saat yhden kulutusluoton paremmalla korolla ja pääset eroon monesta laskusta, jotka vaivaavat päätänne joka kuukausi. Kuulostaa kannattavalta järjestelyltä, eikö vain?

Zmartan todellinen vuosikorko alkaa vain 4,99 %:sta, joten jos sinulla on esim. monta 50 – 200 % pikavippiä tai luottotiliä auki & maksamatta (kuten suosittu, mutta salakavalan kallis Ferratum Joustava – joka on todella monen suomalaisen aktiivikäytössä ja korko juoksee ylöspäin), niin ilman muuta suosittelemme pyytämään yhdistelmälainaan tarjouksen palvelusta. Tämä käy kätevästi ja hakemuksessa sinun täytyy ilmoittaa vain, että käytät luoton vanhojen maksamiseen ja muuten hakeminen tapahtuu ihan normaaliin tapaan.

Tosin tämä ei ole pakollista, koska voit hakea lainan joka tapauksessa ja maksaa sillä kaikki vanhat laskut kertomatta käyttötarkoitusta – tämä on kuitenkin teidän henkilökohtainen päätöksenne.

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Zmarta toimii Suomessa Zmarta Suomi Oy nimikkeellä, Y-tunnuksella 2207313-9. Sen osoite on Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki.

>> Pääset siirtymään Zmartan kotisivuille tästä.

Sen historia juontaa juurensa jo 1983 vuodesta ja se on alkujaan Manchesterista lähtöisin, jonka jälkeen se pyörittänyt toimintaa muualla Euroopassa saapuen meille Suomeen vasta 2015 vuonna. Kyseessä on kansainvälinen lainanvälityskonserni (Zmarta Group).

Asiakaspalveluun voit soittaa puhelimella (09) 4241 4444 tai vaihtoehtoisesti sähköpostia lähettämällä osoitteeseen: info@zmarta.fi

 

Kerro omat kokemukset Zmarta -lainavälityspalvelusta meille kommentoimalla:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *