Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on arvosteltu positiivisesti ja kokemuksia on paljon niidenkin ollessa hyvältä suunnalta.

Bank Norwegian rantautui Suomeen vasta muutama vuosi sitten, mutta kesti alle kuukauden päivät, kun tieto oli kantautunut jo kymmenien tuhansien korville. Tästä alkoikin Bank Norwegianin suunnaton dominanssi:

Palvelusta tuli 2016 vuonna Suomen suosituin nettipankki ja näin on myös 2018 vuonna. Asiakkaita on arvioiden mukaan vähintään 175 000. Sama suosio on ollut myös muissa Pohjoismaissa, joten jotain pankilla tehdään oikein. Edullinen korko ainakin on selvästi syy, miksi Norwegianin pankkilaina vetää kuluttajia puoleensa!

 

Pankki tarjoaa standardisoituja vakuudettomia lainoja.

Bank Norwegianin ydinliiketoiminta on lainojen ja luottokorttien myöntäminen, mutta palveluun voit myös tallettaa ja korko on tällä hetkellä erittäin houkutteleva.

Saat haettua pankista 1000 – 50 000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Kulutusluotot, velkajärjestelyt ja jopa lainan korottaminen onnistuvat palvelussa.

 

Pankin vaatimukset:

  • Vähintään 23 vuotta ikää.
  • Puhtaat luottotiedot, jotka tarkistetaan jokaisen hakijan kohdalla.
  • Riittävästi tuloja suhteutettuna nykyisiin lainoihin & arjen kustannuksiin.
  • Suomen kansalaisuus tai 36 kuukauden yhtäjaksoinen maassa asuminen.
  • Verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja suomalaisen pankin tili.

Useiden lainojen tai osamaksujen päällekkäisyys ei ole ongelma ja pankkilainalla voit itse asiassa päästä niistä helposti eroon.

Voit tutustua palveluun tarkemmin tästä.

Kokemuksia Bank Norwegian lainoista:

Kuten introssa tuli jo mainittua: kyseessä on todella hyvän maineen heti ensitaputtelussa ottanut pankki, joka on myös 2018 vuonnakin suomalaisten suosikki kovasta kilpailusta huolimatta.

Kokemuksia sen verkkoteknologiasta ja selkeydestä voi vain kehua ja korkopuoli on hilattu reiluun kahdeksaan prosenttiin. Kokemukset lainan hakemisesta sen kun vain paranevat, sillä hakemuksen teko on muutaman minuutin urakka ja päätös ilmoitetaan sinulle heti – niin pankkilainaan kuin luottokorttiinkin.

Ainoa jossain määrin negatiivinen asia on asiakaspalvelun rajoitetut aukioloajat (arkisin klo 11 – 17) ja sinne tuppaa yleensä olemaan jonoa liiaksikin. Suosittelemme ottamaan palveluun yhteyttä kiireisissäkin tapauksissa sen kotisivuilta löytyvän yhteydenottokaavakkeen avulla.

Luottokortin haltijoiden ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä kortin sulkupalvelu toimii 24h ja jos se joutuu vääriin käsiin, saat sen heti suljettua!

 

Suosittua palvelussa: lainojen yhdistäminen.

Tiesitkö, että säästämismielessä lainojen yhdistäminen voi olla oikein hoidettuna tehokkain tapa esimerkiksi lyhentää pinossa olevat laskut, lainat, osamaksut ja kaikki, mitä sinulle on kertynyt.

Yhdistelylainan tarkoitus on siis eliminoida kaikki nämä pois ja tilalle saat halvemman Bank Norwegianin kulutusluoton. Yhden lainan lyhentäminen on huomattavasti yksinkertaisempaa, korko pysyy kutakuinkin samalla tasolla ja velat oikeasti pienenevät – toisin kuin kalliimmissa pikavipeissä, joissa monilla tilanne karkaa käsistä.

Harkitse siis ilman muuta lainojen yhdistelyä, jos olet ajautunut tälläiseen tilanteenseen ja kilpailuta kaveriksi mm. Avida pankki, jos haluat korkovertailua ja mahdollisesti säästää rahaa. Myös Zmarta & Freedom Rahoitus ovat erinomaisia vaihtoehtoja, joita suosittelemme lainan kilpailuttamiseen!

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Bank Norwegian AS (joka on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama tytäryhtiö). Kyseinen Holding-firma löytyy Norjan pörssistä ja se on ollut sulavaliikkeinen kuluvan parin vuoden aikana sinne parempaan suuntaan. “NOFI“:a voi ostaa Suomestakin käsin verkossa Nordnetin kautta.

Postiosoite on Norjassa: Bank Norwegian AS, Postboks 338, 0101 Oslo. Pankissa ei ole palvelu- tai toimipistettä Suomessa, vaan kaikki hoidetaan sähköisesti automaation voimin.

Asiakaspalveluun voit soittaa numeroon 07532 66 200 (arkisin klo 11 – 17 välisenä aikana) tai olla yhteydessä palveluun 24h sen kotisivulta löytyvän kaavakkeen avulla, joka ajaa saman asian kuin sähköpostikin.

Jos sinulla herää kysymyksiä, löydät niihin yleensä vastauksen Bank Norwegianin kotisivuilta.

 

Kerro omat kokemukset Bank Norwegian -palvelusta meille kommentoimalla:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *