Freedom Rahoitus kokemuksia: Varmaa luottoa.

Freedom Rahoitus on välittänyt lainoja ja luottoja joka sortin sellaisia jo yli 18 vuotta.

Freedom Rahoitus on aloittanut välittämään lainoja jo vuonna 1999 ja siitä on tullut suomalaisten yksi suosikkilainanvälittäjistä, ellei jopa suosituin. Tämä ei ole suurikaan ihme, koska palvelun monipuolinen tarjonta ja helppokäyttöisyys suorastaan imevät kuluttajat puoleensa!

Palvelussa voit kilpailuttaa minkä tahansa summan 500 – 50 000 euron väliltä ja takaisinmaksuaikaa lainoille riittää aina 1 – 15 vuoden ajalta. Kilpailuttaminen on ilmaista, etkä ole sitoutunut sinulle välitettyihin tarjouksiin. Palvelun ilmaisuus tekeekin siitä erittäin houkuttelevan ja kuka vaan voi kokeilla mistä pankista, millaista ja kuinka edullista lainaa voit yleensäkin saada!

 

Palvelun vaatimukset, että kilpailutus onnistuu:

  • Sinun täytyy olla täyttänyt vähintään 20 vuotta.
  • Hakijan pitää asua Suomessa ja olla luotto- sekä oikeustoimikelpoinen.
  • Maksuhäiriömerkintää ei sallita ja sellaisen löytyminen rekisteristä tarkoittaa kielteistä päätöstä.
  • Tarvitset verkkopankkitunnuksia ja suomalaisen pankkitilin (mikä vaan pankki käy).
  • Tuloja vaaditaan, erityisesti suuremmissa summissa – ole siis valmis todistamaan ne palkkatodistuksessa tai eläkepäätöksellä.
  • Hakemuksessa annat myös sähköposti- ja matkapuhelinnumerotiedot palveluun.

Tutustu palveluun ja hae omat tarjoukset tästä >>

Koska Freedom Rahoitus kilpailuttaa palveluita ja ei itse aseta kuin karkeat ehdot, niin esimerkiksi 26-vuotiaalla ja keskimääräistä paremmin tienaavalla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa – tai lainatarjouksia – kuin parikymppisellä pienituloisella. Tätäkään ei kuitenkaan ole mihinkään titaanitauluun kaiverrettu, joten kaikilla on mahdollisuudet halpaan kulutusluottoon.

Liitteiden kanssa politiikka vaihtelee ja välttämättä 500 – 2000 euron lainoihin niitä ei tarvita ollenkaan. Tämä riippuu yhteistyökumppanin ehdoista. Lähtökohtaisesti tuloja kuitenkin pitää olla ja hakijan täytyy olla valmis todistamaan ne. Ja kaikesta huolimatta ne parhaat lainatarjoukset ovat kuitenkin vain hakemuksen päässä, joten tiedät hyvin nopeasti, riittävätkö sinun tulot lainan (ja minkälaisen yleensäkin) saamiseen.

 

Freedom Rahoitus tuo sinulle vapauden valita ja vain yksi verkkohakemus riittää!

Vielä ei ole montaa vuotta mennytkään niin, että lainahakemuksen ja raha-asiat voi näpyttää koneelta ja kotoa käsin vaivattomasti. Freedom Rahoitus lukeutuu niihin helppoihin lainapalveluihin, joita joki toki riittää ja se on Zmartan ohella verkkorahoitus -kilpailutuksen edelläkävijä!

Kun teet Freedomille hakemusta, niin niitä lähetetään vain yksi ainokainen kappale ja senkin lähettäminen on yksinkertaista ja täyttäminen on parin minuutin nakki eli päätä ei tarvitse rassata liiakseen. Tämän jälkeen alkaa itse palvelun ”show”, eli lainojen etsiminen ja kilpailuttaminen sen yli 20 yhteistyökumppanilta.

Parasta on, että sinun ei itse tarvitse tehdä mitään: odotat vain tarjouksia, jotka näet palvelun ”OmaTili” -osiossa tai sähköpostissasi.

Tarjouksia tulee epäsäännöllisesti eli Freedom Rahoitus ei osaa arvioida, koska ensimmäiset lähetetään, sillä tämä riippuu pankeista, jotka ensin käyvät läpi hakemuksen. Yleensä saat kuitenkin tarjouksia jo ensimmäisen 15 minuutin sisällä, jonka jälkeen niitä voi ilmestyä läpi seuraavan vuorokauden.

Lainatarjoukset ovat ”vapaata riistaa” ja sinä voit verrata niitä rauhassa. Tarjouksiin tarttuminen on teidän oma päätös: jos sopivaa lainaa ei ole tarjolla, niin kysy tarjousta jostain muualta (esim. suoraan Bank Norwegianilta). Jos tarjous taas löytyy – voit valita sen ja edetä ohjeiden mukaisesti. Yleensä vain verkkopankkitunnuksilla allekirjoittaminen ja asianmukaiset liitteet tarvitaan.

Freedom Rahoitus on helppo tapa hakea rahaa lainaan netistä vaikka läppärillä omasta kämpästä.

Lainojen kilpailuttamisesta on tullut ”the juttu”, lainamaailmassa ja se on vetänyt homman ihan uusiin ulottuvuuksiin. Se tiukentaa kilpailua ja pakottaa pankit laskemaan korkojaan.

Esimerkiksi meidän kivijalkapankit alkavat pikku hiljaa laahaamaan perässä, koska niiden teknologiat nettipuolella ovat hämmentävän kehnoja verrattuna moniin muihin meille rantautuneisiin lainapalveluihin!

Hae heti oma paras lainatarjous tästä linkistä.

 

Kokemuksia Freedom Rahoituksesta: ”lyhyestä virsi kaunis”:

Freedom Rahoitus kokemuksia on alusta alkaen pienten mutkien kautta voinut kehua aina ja sen toimintamallia parempaa tuskin voi kehittääkään, vai oletko sinä yksi niistä edelläkävijöistä, joka keksii vielä fiksumman ratkaisun hoitaa pankeilta lainatarjouksia? Siinä tapauksessa, onneksi olkoon, koska sinulla on J. Karjalaisen sanoin ”loistava tulevaisuus…”

Palvelu pelaa mutkattomasti ja varmasti:

Koska kaikki toiminta hoituu sähköisesti, on tämä mahdollistanut mahdollisimman laajan kumppaniverkoston tehden selväksi sen, että jokainen luottokelpoinen kriteerit täyttävä hakija tulee saamaan vähintään muutaman lainatarjouksen, todennäköisesti useampia. Korkoprosenteissa on paljon eroja pienimpien alkaen todellisen vuosikoron puolesta vain 4,99 %:sta, joka on jo todella halpa.

Homma siis niin sanotusti toimii ja palvelusta saat nopeasti lainan, joka on jo valmiiksi ”massakilpailutettu” eli edullinen! Jos taas haluat eri kilpailuttajan tarjouksia, käänny Lendon puoleen, sillä sen yhteistyökumppaniverkosto eroaa Freedom Rahoituksen vastaavasta jossain määrin.

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Yrityksen visio on ollut aina olla paras -lainamarkkinoilla ja se on onnistunut siinä hyvin. Freedom Rahoituksella on pitkä historia, mutta Suomessa se on toiminut vasta 2015 vuodesta eteenpäin. Se on osa laajempaa konsernia ja vast’ikään Bauer Media Group on ostanut kyseisen kansainvälisen lainanvälityskonsernin, mutta toiminta jatkuu samaan malliin laajennushakuisesti.

Freedom Rahoitus on Suomessa Freedom Rahoitus Oy -nimikkeellä toimiva yritys, jonka Y-tunnus on 2207313-9. Osoite on Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki.

>> Lisää tietoa palvelusta löydät sen kotisivuilta tästä.

Puhelinasiointi (lainan hakeminen / asiakaspalvelu) onnistuu numerosta 09 4241 4400 ja sähköpostikontaktia voi ottaa osoitteessa asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi.

 

Jos sinulla on jotain kommentoitavaa tai kerrottavaa, niin omat kokemukset voi jakaa suoraan alapuolelta viestittämällä:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *