Joustoluotto

Joustoluotto on monelle paras vaihtoehto joustavuutensa takiaJoustoluotto on kaikista joustavin tapa lainalle (luottokortin kaverina) ja sitä löytyy monen eri tyyppistä, kokoista, korkoista ja maksuajoissakin on reippaita vaihteluja.

Joustoluottovertailu on nyt kannattavampaa kuin koskaan, sillä voit säästää alkaen 20 €:sta aina jopa 2199 € asti.

Edullisin joustoluotto löytyy helposti, kun annatte alapuolelta löytyvän vertailutaulukon tehdä niin sanotun reaaliaikahaun, joka on tarkka-ampujaakin tarkempi tapa löytää jopa parempi kohde, mitä olitte alunperin etsimässä!

Lataaminen saattaa kestää noin 10 – 20 sekuntia riippuen serveristä, mutta se odottaminen vähintäänkin kannattaa, sillä säästö on usein merkittävää!

 

Sisällysluettelo – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää:

 

Mistä joustoluottoa heti tilille ja kuinka nopeasti?

Joustolaina on voi olla (ja usein onkin) nopea ja parhaimmillaan saat sen heti tilille. Tämä riippuu kuitenkin siitä, minkä palvelun valitset, sillä käsittelyaikojen erot ovat alkaen sekunneista aina yli 3-4 vuorokauteen.

Lähtökohtaisesti joustoluottoyritykset, jotka myöntävät tililuotto -tyyppistä lainaa, ovat nopeampia ja palvelut vertaavatkin itseään luottokorttiin. Ero ei ole suuri, mutta merkittävimpänä on rahan siirron onnistuminen Online-palvelusta tai tekstiviestillä suoraan pankkitilille.

Kun vertaat niin tiedät, missä lainassa toimitusaika on nopeampi, tai nopein, ja minkä pankin tileillle rahat saattavat ilmestyä heti hakemuksen hyväksytyksi tultua.

Mistä joustolainafirmoista tai pankeista meillä on parhaita kokemuksia?

Jokaiselle on varmasti jokaisesta palvelusta, niin hyvää kuin huonoa sanottavaa. Kokemukset ovat subjektiivisia ja aina ei mene nappiin, mutta voimme kuitenkin auttaa siinä – tai edes ohjata teidät oikeaan suuntaan.

Joustoluottoja / tililuottoja etsivän kannattaa valita palvelu, josta saa ilmaisen ensinoston varsinkin siinä tapauksessa, jos tarvittava lainasumma ei ylitä 1000 euroa. Ilmaisia tililuoton ensinostoja tarjoaa mm. Ferratum, josta saat 21-vuotiaana 2000 € joustoluoton kuukaudeksi ilman korkoa.

Isompaa luottorajaa vailla olevan kannattaa kilpailuttaa palvelut (tosin tämä kannattaa tehdä ihan jokaisen) ja pyytää tarjousta pankeista (ensin omasta).

Jos oma pankki antaa väärän vastauksen, niin voit saada myös “nettipankkijoustolainaa”, lue esimerkiksi: kokemuksia Instabank -palvelusta, joka lukeutuu vuoden 2018 suosituimpiin palveluihin ja samalla uusimpiin.

Paras mahdollinen joustoluotto 18 – tai 19- vuotiaalle

Jos olet 18-vuotias, sinulla on vaihtoehtoja, mutta emme voi sanoa, että erityisen paljon ja parhaat palvelut ovat toistaiseksi poissa kuvioista. Ylivoimaisesti parhaat tarjoukset löytyy täältä 19-vuotiaalle* ja samoin tässä* on vertailtu 18 v. ikärajan pikavipit ja lainat.

*Lähteet: takana toimii talouteen.com, joka toimii erityisesti taloustuotteita vertailevana sähköisenä puolueettomana palveluna.

19-vuotiaalle joustoluotto lähtee useammastakin paikasta ja iän karttuessa pidot niin sanotusti paranevat, sillä tarjontaa avautuu enemmän. 23-vuotiaana pääset kiinni lähes kaikkiin paikkoihin, mutta pari paikkaa vaativat silti jopa 25 tai 26 vuoden ikää lainaajalta.

Voit saada joustoluottoa, vaikka olisit vasta 18 tai 19v.

Maksuhäiriömerkintä ja puutteelliset luottotiedot ovat ongelma

Joustoluoton tai minkä tahansa pienen pikavipinkin hakeminen on ongelmallista, jos olet sössinyt raha-asiat niin pitkälle, että olet menettänyt luottotiedot. Ongelma on niinkin haastava, että yksikään meidän tiedossa oleva palvelu, ei myönnä tällä hetkellä maksuhäiriömerkinnän saaneelle lainaa.

Lukuhetkellä asia voi olla toisin, mutta toistaiseksi (2018 vuonna) tämä on kuin kiveen kirjoitettu. Kulutusluoton sanotaan olevan “kömpelö kuin möhköfantti” verrattuna joustoluottoon, mutta sekin voi olla ominaisuuksiltaan joustava ja maksu- / lyhennysvapaita on saatavilla yhtäläillä, lainatuotenimestä löytyy ainoa selkeä ero. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Halvin joustoluotto – pankista, netistä vai yksityiseltä?

Edullisin valinta on yleensä pankki, mutta ei aina ja kaikki tämä riippuu, siitä minkä tyyppinen luotto on hakusessa.

Pankeilla kuten Nordealla, S-Pankin, OP:lla, Handelsbankenilla, Danske Bankilla, Säästöpankilla – muutama pinnalle nostaessa – on usein kohtuullisen korkea ikäraja, eikä saaminen onnistu läheskään yhtä “helposti” kuin monen muun palveluntarjoajan (vertaa: Bank Norwegian) toimesta.

Tätä ei kuitenkaan kannata tulkita väärin ja “pankista lainan saaminen on mahdotonta” -viljely on ehdottomasti virheellisesti ilmaistua, vaikka on totta, että pankkien seula on tarkempi.

Halvin tarjous voittakoon, ja tarjoustahan kannattaa pyytää kaikista kolmesta: pankista, netistä ja vielä yksityiseltä (yksityishenkilö tai vertaislaina – suosituin ja Suomen vanhin vertaislaina esiteltynä: Fixura). Sitten, kun vertailu on tehty, on edullinen sopiva lainaraha helppoa poimia taskuun ja tilille.

Mitä tahansa teetkin: vertaa aina ja edullinen vaihtoehto löytyy varmasti

Niin monta joustoluottovertailua suorittaneena, voimme varmuudella sanoa, että vertaaminen on kaikki kaikessa (jos kriteereinä ovat korko, ominaisuudet ja laatu), sen avulla:

  • Et kompastu tai voi osua pieleen kovin helposti, vaan se vaatii jo oikeasti yrittämistä tai välinpitämättömyyttä
  • Kalliimmat ja epäluotettavat paikat on helposti ruksattuna pois jatkokuvioista
  • Tiedät, millainen valikoima on ja juuri sinulle on tarjolla
  • Et joudu kahlaamaan läpi jokaista pankkia tai palvelua, vaan suosituimmat ovat jo valmiina ja vailla “loppuvertailua”
  • Tärkeintä: löydät varmasti halvan tarjouksen (kun poimit parhaan monen eri tarjoajan joukosta)

Tältä istumalta ei muuta kuin onnea etsintään, eikä sitä edes tarvita, sillä teillä on sivun reaaliaikataulukko käytettävissä ja sen avulla pääsette kiinni 40+ lainatarjoukseen.

Mikä on uusin joustoluotto markkinoilla?

Kun vielä aikaisemmin brändejä ja palveluita meni, tosin silloin elettiin vippien aikakautta, ovat nyt lähes kaikki palvelut tulleet kutakuinkin jäädäkseen. Harva putiikki sortuu tai kaatuu edes paineen alla, omistajarakenteessa saattaa kuitenkin tapahtua muutoksia.

Uusimpia palveluita, joita on 2018 vuonna on avannu ovat Vivusjousto, jonka nimi on sekin monelle tuttua tavaraa. Muita palveluita ei olekaan auennut, ainakaan suoranaiselta joustolainaosastolta, mutta tuotemuutoksia on tapahtunut mm. Limiitti-palvelussa. Muut uudet joustoluotot ovat sitten enemmän pankki- tai kulutusluottokategoriamateriaalia. Pankkilaina -vertailuun pääset tästä.

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *