Lainaa ilman kuluja ja korkoa 2023

Tiesitkö, että netti tarjoaa myös kohtuullisen ja selvästi kasvavan määrän ilmaisia lainoja? Tätä kutsutaan erityisesti uuden asiakkaan eduksi, joka mahdollistaa korottoman lainan, jos käytät lainapalvelua ensimmäistä kertaa.

Alapuolella olevaan taulukkoon latautuu noin 10 sekunnissa kaikki netin reaaliaikaiset ilmaiset / nostokuluttomat lainapalvelut:

Odota hetki ja näet koko ilmaislainatarjonnan, mitä Suomessa on tarjolla… (2023 vuodesta eteenpäin ilmaisia lainoja ei enää ole tarjolla)

Ilmainen pikalaina todella tarkoittaa ilmaista, sillä mitään kuluja ei tule ja esimerkiksi avauskulut ja nostopalkkiot on myös vedetty kokonaan pois. Voit siis todella saada lainaa ilmaiseksi ilman kuluja ja korkoa – ilman, että maksat senttiäkään lainatun summan päälle!

Vuoden suosituin ilmainen laina:

Ferratum lainaa ilmaiseksi 0 euron kuluilla, saat jopa 30 vuorokautta korkovapaata.

Ferratum tarjoaa nyt uuden Joustava-luoton ensinoston ilman nostokuluja uusille asiakkailleen. Tähän nostoon sisältyy myös 30 vuorokauden korkovapaatarjous. Et siis maksa ollenkaan korkoa ensimmäiseltä kuukaudelta ja jos maksat kaiken lainatun luoton tässä ajassa takaisin, jää korko ja kulut 0 euroon.

Palvelu on myös suosittu sen nopeasta palvelusta ja luotettavuutensa ansiosta. Joustava-luottotili on kätevä myös, jos tarvitset pikanostoja koska vaan Ferratumin tarjotessa reaaliaikaistransaktiona rahat 24 tuntia vuorokaudessa. Näin saat rahat heti tilille 24h vuorokaudessa. Lue tarkempi esittely Ferratumista täällä.

 

Suomilimiitti: kuluton pikalaina 10 – 2000 euroa

Suomilimiitillä et päästä mattia kukkaroon ja se on tonniksi asti ilmainen.

Suomilimiitti tarjoaa yhä parhainta mahdollista tarjousta, sillä ensilaina on ilmainen tonniin asti ja maksuaikaa on korkeintaan 60 vuorokautta. Jos siis otat lainan (esimerkkinä) helmikuun ensimmäisenä päivänä, saat maksuaikaa maaliskuun loppuun asti eli yhteensä 59 vuorokautta.

Suomilimiitin joustava luottotili on helpon nettihakemuksen päässä, jos olet iältäsi 21-vuotias, luottokelpoinen & maksukykyinen, asut Suomessa sekä sinulla on mahdollisuus tunnistautua sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Lisätiedot Suomilimiitistä löydät täällä.

Palvelulta on tullut myös ulos pariin otteeseen jopa 2000 euron ilmaislainatarjouksia eli jos tämä kampanja on käynnissä, voit saada jopa parin tonnin lainan ilman kuluja ja korkoa!

 

Limiitti: Avaa 500 – 2000 euron limiitti ja nosta ensimmäinen laina ilman kuluja

Limiitti on korkeintaan 2000 euron joustoluotto, josta saat uutena asiakkaana pikavipin ilman kuluja ja korkoa.

Limiitti on luottotili, johon saat joko 500 tai 2000 euron suuruisen luottolimiittirajan. Tämän päättää palvelu itse asiakkaan eli sinun antamien tietojen pohjilta.

Ensimmäinen laina on koroton kuukauden ajan nyt jopa 1000 euroon asti (suosittelemme tarkistamaan tämän, sillä tarjoukset vaihtelevat, emmekä välttämättä pysy perässä joka muutoksessa). Limiitti on aina auki oleva vuosimaksuton, kuluttajaystävällinen ja varma joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia – ilmaisella ensinostotarjouksella!

Luotossa on 20 vuoden ikäraja, tuloja kysytään ja luottotiedot tarkistetaan 100 % varmuudella. Myös pankkitunnukset tarvitaan, kun allekirjoitat sopimuksen. Lue lisää Limiiitistä täällä.

Huomioi, että palvelun ilmainen ensinosto vaihtelee. Se on ollut 500 – 1000 euron välillä ja parhaimman kampanjan aikaan jopa 2000 eurossa. Voit tarkistaa tämän hetkisen tarjouksen palvelun sivuilta.

 

Koroton pikavippi on todella tärkeä maksaa ajallaan takaisin

Älä jätä euroakaan lojumaan tai venytä maksuaikaa tunnillakaan vuorokauden yli, sillä silloin lainalle alkaa kertymään kuluja. Näihin on vedetty tiukat ehdot ja niistä ei jousteta, koska ilmainen lainatarjous on itsessään niin hyvä kuin vaan yleensä olla ja voi.

Pidä siis huoli, että jos sinulla korkeintaan 30 vuorokautta maksuvapaata, niin 30 vuorokauden sisällä koko lainasumma on maksettu 100 %:sti takaisin. Muussa tapauksessa et selviä lainasta ilmaiseksi ja joudut maksamaan normaaliin tapaan kuluja. Tässä kannattaa siis olla todella tarkkana, että et kurauta ilmaista lainaa pienen erheen takia.

Klassikkokysymys ja suora vastaus:

Joku kysyy aina onko lainassa piilokuluja? Tätä nykyä ei enää ole ja yhdessäkään ilmaisella lainassa ei ole myöskään sellaisia. Huhupuheita tästä liikkuu vain sen takia, että ne jotka eivät maksa lainaansa takaisin (ilmaisen lainan lainaehdot laiminlyövät henkilöt) määrättyyn päivämäärään mennessä, joutuvat pulittamaan pikalainasta normaalisti korkoa.

Tässä ”ilmiössä” ei ole kyse piilokuluista tai ylimääräisistä yllätyskustannuksista, vaan kaikki tämä ilmoitetaan lainaehdoissa hyvin selvästi.