Suomilimiitti kokemuksia

Psssst! Matti on täällä, mutta vain rajoitetun ajan – 15.11.2017 Kukkaron nyörit menevät Matin toimesta kiinni, koska Suomilimiitti sanoo niin.

Suomilimiitti ja Matti ovat kavereita: nyt saat kaksi tonnia ilman kuluja. Mäkihyppy kannattaa!

Nyt se Matti pois sieltä kukkarosta ja heti! Siitä ei ole hyvää seurannut kenellekään, vai mitä Masa? Suomilimiitti kuitenkin on ottanut valtavan harppauksen ja nykyistä sen tarjoamaa, tosin rajoitettua tarjousta, ei ole koskaan nähty.

Suomilimiitti on yksinkertainen pitkän matkaa tallannut joustoluottopalvelu, joka lainaa kaikille uusille asiakkaille rahaa täysin ilman kuluja. Nyt jopa 2000 euroon asti ja jatkossa luultavasti tonniin.  Saat aina kuluttoman maksuajan seuraavan kuukauden loppuun asti eli korkeintaan 60 vuorokautta täysin maksukulutonta laina-aikaa.

Suomilimiitin laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia – sekä entäpä paperityöt? Niitä ei ole! Se on Ferratumin pikalainan tavoin yksi ainoista korottomista luottopalveluista, mutta pidä mielessä, että tarjous on vain uusille asiakkaille.

 

Palvelun vaatimukset:

  • 21 vuoden ikärajaedellytys.
  • Puhtaat luottotiedot on oltava, jotka tarkistetaan huolellisesti.
  • Luottotilin hakijan edellytyksiin kuuluu puhdas luottohistoria.
  • Lainan saaminen vaatii sähköistä allekirjoitusta varten verkkopankkitunnuksia.
  • Hakijan osoite pitää olla Väestörekisterikeskuksen tietojen mukaan Suomessa.
  • Tämä ei ole vaatimus, vaan enemmänkin suositus, mutta Suomilimiitti toivoisi hakijalta realistisen maksukyvyn eli liian paljon päällekkäisiä luottoja ei ole hyvä juttu.

Suomilimiittiin pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä.

Esittely yksinkertaistaen lauseen muodossa: Suomilimiitti tarjoaa 10 – 2000 euron luottotiliä 3 – 49 kk:n maksuajalla. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita sekä luottopäätöksen saat heti.

Rahaa voit nostaa vapaaseen tahtiin kympin tarkkuudella ja voit maksella luottoa oman maksukyvyn mukaan. Kulut ovat kuitenkin aina pienemmät, jos makselet velkasaldon ripeässä tahdissa.

 

Kokemuksia Suomilimiitti palvelusta ja näpsäkkää tietoiskupohjaista sanomaa.

Jos positiiviset kokemukset ilmaisesta ensilainasta 2000 euroon asti (huom. saatat lukuhetkellä joutua vain ilmaiseen tonniin, koska emme pysty päivittämään tuhatta artikkelia reaaliajassa), eivät kantaudu sinne, niin voit kertoa kommentin muodossa alhaalta, että miksi näin?

Suomilimiitti toimii matkapuhelimessa ja saat joustavan tilin, josta voit tehdä nostoja vaikka vain kympin tarkkuudella ilman suoranaisia rajoituksia. Toki kattona on edellä mainittu 2000 euroa eli sitä et pysty ylittämään. Palvelun mobiilisovellus helpottaa asiointia entisestään ja sitten faktat, että voit nostaa rahaa tekstiviestillä normitekstaritaksalla tai netissä ”Omasta palvelusta”, tekevät palvelusta entistä paremman.

Lainoissa on pitkä maksuaika ja se on ainoastaan ainoa tekijä, joka saattaa ajaa kuluttajan harhaan. Ensilaina on ilmainen, mutta seuraava minimilyhennyksillä taas kohtuullisen kallis! Suosittelemme siis ainakin pitämään kirjaa tarkkaan, kuinka paljon joudut maksamaan, mikäli et päätä pelkästään hyödyntää korotonta ”alkulainaa”. Huom: tilin voit sulkea heti ilman kuluja, kun ensimmäinen tonnin (tai kampanjan aikana kahden) joustoluotto on kuitattu pois eräpäivään mennessä.

Tapoihin ei kuulu myöskään yliyrittäminen, tyrkytys tai markkinointi, mutta, mitä jos voisit saada oikeasti näinkin paljon maksu- tai lyhennysvapaita?

Joku mainitsi sanan liikaa ja Suomilimiitin hyvät kokemukset ja sen joustot maksuajassa ovat nimenomaan liikaa.

Huolimatta, pitkistä jopa 49 kuukauden maksuajoista, suosittelemme silti maksamaan luoton niin nopeasti pois, kuin vain rahkeet riittää. Tällä tavalla sinä säästät ja voit olla yhteydessä asiakaspalveluun & hoitaa maksun kertasuorituksena koska vaan. Tässä ei ole mitään estoa, eikä lisäkuluja tule, jota Kakkonenonykkonen.fi suosittelee.

Meille on erityisen tärkeää, että kuluttaja säästää ja se on helppoa, kun noudatat ”annettuja ohjeita”. Äläkä myöskään hae luottoa, jos epäilet maksukykyäsi. Suosittelemme myös vertaamaan lainoja, esim. luotonkilpailuttajien, kuten Lendon käyttäminen on usein kannattavaa, erityisesti lainan tarpeen ollessa hieman suurempi (yleensä puhutaan vähintään 1000 euron lainasta pidemmällä yli vuoden maksuajalla).

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti (Y-tunnus on 1742521-6 – mikäli se sinulle tärkeä tieto)

Kyseisen palvelu on nettilainapalvelu eli toimipistettä ei ole, mutta asiakaspalvelu vastaa nopeasti.

Asiakaspalveluun olla sähköpostilla yhteydessä osoitteessa asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi tai soitella suoraan numeroon: 03 3399 3600 (vain pvm maksu). Aukioloajat ovat joka päivä kello 08:00 – 22:00, joka on harvinaisempaa herkkua verrattuna muihin toimijoihin.

Jos sinulla herää mietteitä tai haluat kysyä jotain, niin löydät niihin helposti ytimekkään vastauksen Suomilimiitti.fi:n kotisivuilta.

 

Kerro omat henkilökohtaiset kokemukset Suomilimiitistä meille kommentoimalla:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *