Kulutusluotto

Kulutusluotto, heti ja varmasti halvin vielä. Jos etsit sellaista, et ole kaukana sellaisen löytämisestä. Me kilpailutimme kaikki ja tiedätkö mitä, löydät meiltä vain parhaat kulutusluotot edullisesti ilman vakuuksia ja takaajia.

Vakuudeton kulutusluotto samannopealla hakemuksella ja läpinäkyvät hinnat

Kun tarvitset jotain kertahankintalainaa (esim. pesukone, tv, uusi auto jne), on kulutusluotto paras vaihtoehto ja mahdollista saada myös joustavana. Vakuudeton kulutusluotto alkaen 0% korolla (yli 1000€ alk 4% korolla) odottaa sinua, arvoisa kuluttaja.

Anna reaaliaikaan viritetyn kulutusluottolaskurin etsiä sinulle paras kulutusluotto – aina halvin mahdollinen korko, nopea maksu (10 minuuttia) ja tarjouksen pyytäminen aina ilmaista.

Laskurissa saattaa kestää 5 – 10 sekuntia aikaa, että se etsii hakuun osuvat tulokset.

Mistä tiedän, että saan edullisimman kulutusluoton?

Tiedät sen vain tarkan vertailun kautta! Kulutusluottovertailu antaa sinulle varmasti parhaat mahdolliset valmiudet, tarjoukset ja kokonaisuuden suoraan nenän eteen. Tästä on helppo valita sopiva vaihtoehto. Jos et ole varma ja sinulla ei ole kiire, voit pyytää tarjousta myös pankista.

 

Tarjouksen pyytäminen pankista, kauanko siinä kestää?

Jos tarkoitat kulutusluottoa omasta pankista, olkoon se sitten OP:n, Nordean, Aktian, Handelsbankenin tai S-pankin kivijalka, voi tarjouksen pyytää nykyisenä asiakkaana usein myös netistä. Tämäkin on siis kohtuullisen helppoa ja osa meiltäkin löytyvistä palveluista kilpailuttaa useampia pankkeja etsien parhaan kulutusluottotarjouksen käsiinsä.

Sinun tehtäväksesi jää vain etsiä se kaikista paras ja halvin kulutusluotto, jota olet kaavaillut ja jonka haluat ottaa kiinni. Tämä on helpon vertailun, ilmaisen kilpailutuksen ja sähköisen allekirjoituksen maagisen yhdistelmän takana, sillä lainaaminen on nyt helppoa.

 

Voit hakea kulutusluottoa:

Yksityiseltä – mitä se tarkoittaa?

Yksityiseltä lainaaminen onnistuu vertaislainojen kautta eli toisin sanoen jätät välikäsiyritykselle hakemuksen ja lainaamisen valmis sijoittaja voi tarttua tähän. Tässä molemmat pitävät henkilötietonsa salassa ja saavat päättää, minkä tyyppiselle lainaajalle laina lopulta menee.

Vertaa kulutusluotot kotikoneella ja löydät helposti edullisen kulutusluoton ilman vakuksia ja takaajiaVoit päättää itse kulutusluoton koron, alkaen 6%:sta ja kertoa, miksi se pitäisi myöntää juuri sinulle. Vertaislainapalvelut toimivat tässä siis vain välikätenä antaen lainaa etsimässä olevien tietoon, että tämän tyyppisiä lainoja olisi tarjolla.

Molemmat voittavat, kulutusluotto yksityiseltä voi olla hyvinkin sinulle paras vaihtoehto. Vertaislainaaminen on nyt muutenkin lisääntynyt ja ottanut tuulta purjeisiinsa tämän lainamallin ollessa niin vapaa molemmille osapuolille; Lainaajat saavat edullista kulutusluottoa ja sijoittajat hyvän turvallisen tuoton sijoittamalleen pääomalle.

Netistä lainanvälittäjiltä:

Lainanvälityspalvelut ovat se tämän päivän in-pop-jees -juttu ja sille on syynse. Lähetä yksi hakemus ja valmista tuli. Pian voitkin alkaa odottamaan, millaisia kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi ropisee.

Kilpailuttaminen on aina ilmaista, eikä siinä ole mitään koiraa haudattuna. Se on huipputeknologiaa hyödyntämä prosessi, joka välittää hakemuksessa antamasi tiedot kulutusluotto- ja pankkilainapalveluille eteenpäin. Hakemus jää siellä päässä käsittelyyn ja lopulta tarjous kehitellään siellä sinua varten ja toimitetaan sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelimeen.

Tarjouksia voit saada helposti yli 10 kpl ja ne kannattaa tutkia tarkasti ajan kanssa. Pienissä 2000-5000 euron kulutusluotossakin säästöä voi kertyä jopa yli 500 euroa! Halvin lainatarjous odottaa vain ottajaansa. Sinnikäs kilpailuttaja lähettää saman hakemuksen useampaan paikaan, suoriin pankkeihin kuten Bank Norweginille, Instabankille ja Komplett Bankille, kun vähemmällä vaivalla pääsevä taas antaa vaikka Rahalaitoksen kilpailuttaa lainat puolestaan ja päätyy edullisimpaan tarjoukseen. Me suosittelemme kokeilemaan kaikkien palveluiden antimia, sillä et voi muuta kuin voittaa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Jos tämä vai vielä jollekkin epäselväksi, niin kulutusluottoja myönnetään ilman vakuuksia jopa aina alkaen 30000 eurosta sinne kattoon asti eli 60000 euroon. Siinä missä vakuita ryhdyttiin vaatimaan 20000 – 30000 euron kulutusluottoihin oli kivijalkapankkien säännöksiä, joista osasta niistäkin on jo nyt tähän päivämäärään mennessä luovottu.

Muuta asia, joka kannattaa painaa kaaliin ennen kuin haettua kulutusluottoa:

  • Vakuudeton kulutusluotto ei ole myöskään yhtään sen kalliimpi tai edullisempi vakuudellinen kulutusluotto
  • Et voi saada uutta kulutusluottoa, jos sinulla on samalta palvelulta jo ennestään sellainen auki
  • Jos olet lainannut monesta eri paikasta ja sinulla on luottokorttien limitiit katossa, otetaan myös nämä huomioon luottohakemuksessa
  • Jos sinulla on yksikin maksuhäiriömerintä ja vaikka olisitkin kuitannut sen niin nopeasti kuin mahdollista, hakemus hylätään silti heti siihen paikkaan

 

Millaisissa korkolukemissa kulutusluotoissa niin kuin suurpiirtein liikutaan?

Kulutusluoton korko huomattavasti korkeampi kuin autoliikkeestä hankitun rahoituksen tai asuntolainan korko. Näitä jälkimmäisiä ei kuitenkaan pitäisi verrata suoran kulutusluoton korkoon.

Korko lähtee tyypillisesti vähän yli noin 4%:n luokasta ja vaiheluväli on keskimäärin 4 – 15 % luokkaa. Myös suurempia korkoprosentteja kuin 15 % tulee vastaan joskus, mutta ne ovat yleensä pienempiä summia lyhyellä laina-ajalla.

Vaikka monen näkökanta on, että ei ole merkitystä, kuinka suuri haettu summa on, vaan pelkästään todellisella on merkitystä. Ymmärrän taustalla olevan ajattelutavan, mutta ei 7 vuorokauden 50 euron pikavippiä 49,90%:n korolla voi verrata 45000 euron asuntolainaan 20 vuoden maksuajalla.

Enkö voi saada kulutusluottoa ilman luottotietoja tai jos minulla on maksuhäiriörekisterissä merkintä?

Ikävä kyllä, jos näin on päässyt käymään, ovat mahdollisuudet laihat tai ihan jopa olemattomat sellaiset. Nykyään lainapalvelun ja pankin on lain mukaan pakko tarkistaa, onko hakijalla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Taloudellinen tilanne voi olla hyväkin ja vanhat velat kuitattuna pois, mutta tästä ei valitettavasti ole apua. Mahdollisuudet lainaan saattaisivat löytyä sieltä pankista, jossa olet ollut asiakkaana pidempään.

Verkossa löytyy taannoin tarina (lieneekö sitten totta), että joku olisi saanut maksuhäiriöisenä juuri pankista kulutusluottoa, tosin vakuuksia vastaan sekä paperien  määrä oli ollut kolminkertainen kuin tavallisesti. Ilmeisesti lainahakemus oli kuitenkin mennyt läpi, kun oli tarpeeksi näyttöä, että kulutusluotto aiotaan lyhentää pois aikataulussa. Kannattaa siis voi aina, mutta helppoa tämä ei tule olemaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *