Ferratum kokemuksia

Lue lisää Ferratumista ja lainaa joustavasti, mutta vasta sitten kun olet lukenut kokemukset.

Tiesitkö, että Ferratum on yksi Suomen vanhimmista palveluista, joista saat joustavaa lainaa? Lue esittely, arvostelut ja kokemukset alapuolelta.

Se on joustava 100% kotimainen palvelu, jonka palvelua on käyttänyt jo noin kymmenys Suomen aikuisväestöstä, joka on huikea prosentti. Asiakastyytyväisyys on myös korkea ja sen nopeat lainat ajavat asiansa oikein hyvin! Siinä on paljon hyviä puolia, joten tästä syystä olemme ottaneet palvelun syyniin nostaen sen näkyvyyden korkealle: pian ymmärrät tarkemmin miksi, jos lainapaikka ei ole sinulle ennestään tuttu.

 

Ferratum Bank tarjoaa nyt uuden paremman joustoluoton:

  • Voit hakea joko 3-54 kk maksuajan 4000 euron joustoluottoa
  • Toinen lainatuote on 2000 – 30.000 euron kertalaina -nimellä kulkeva ”Ferratum Prime-laina” tai yhdistelylaina pitkällä laina-ajalla.

Ferratumilta on helppo saada lainaa ja päätös annetaan välittömästi. Kuluttajalta vaaditaan kuitenkin maksukykyä ja säännölliset tulot aina poikkeuksetta.

Molemmat hakemuksen teko ottavat aikaa vain muutaman minuutin, jos sitäkään!

Ferratum lainojen vaatimukset:

  • 22 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.
  • Laina vaatii tuloja/etuuksia ja liitteet, mutta eli maksukyky tarkistetaan.
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset ja suomalaisen pankkitilin.
  • Hakijan osoitetiedot katsotaan ja ulkomailla asuva ei voida positiivista luottopäätöstä.

Voit tutustua palveluun tästä lisää.

Kokemuksia molemmista Ferratumin lainoista:

Ensimmäisen kertalainan ottaminen on kannattavaa, jos rahalle on tarvetta ja meillä on siitä kokemuksia.

Ferratum Bank laina on edullinen, vaikka ei ehkä ihan halvimmasta päästä vertailussa. Käyttämällä mahdollista alennuskoodia, joka tuntuu olevan Ferratumilla ajoittain, säästät tuntuvasti rahaa.

Molemmista lainoista (joustoluotto ja kertalaina (tai yhdistelylaina) kokemukset ovat siis kohtuullisen hyvät, mutta jokainen päättää tästä loppuen lopuksi itse. Itse tuote-, toimivuus ja verkkosivuarvostelut saavat korkeat pisteet, koska kaikki toimii erinomaisesti!

Turvallisuutta ja luotettavuutta yrityksellä riittää sen ollessa yksi vanhimmista toimijoista Suomessa ja toimintaa löytyy myös rajojen ulkopuolelta useammasta eri maasta.

 

Ferratum Bank lainojen esimerkit ja korko:

Joustava: Kertaerässä tehty 4000 euron luotto max. tod vuosikorolla: 29,79%. Ei avauskuluja, tilinhoitomaksu 12 euroa / kuukausi. Laina-aika 3-54 kuukautta. Korko määrittyy laina-ajan mukaan, sillä sitä voi lyhentää suuremmissa erissä koron ollessa näin pienempi. Ikäraja on 22 vuotta.

Kertalaina / Yhdistelylaina: 2000 – 30.000 euroa, maksuaika 1-10 vuotta. Nimellinen vuosikorko 8,5 -13,95 % ja max. todellinen vuosikorko 22,14 %. Ikäraja on 22 vuotta.

Ennen lainoja pidettiin kalliina, mutta nyt korkokaton myötä hinnat ovat niin alhaalla kuin mahdollista, joka tekee palvelun tuotteista kannattavia. Kuluton pikalaina on kuitenkin poistunut jo useampi vuosi sitten Ferratumin valikoimasta.

Suosittelemme myös korottomien lainojen etsivän tutustuvan Suomilimiittiin, josta saat lainaa tonniin asti 0 % kuluilla.

Jos haluat vertailla muita paikkoja ja erityisesti sellaisia, jotka etsivät lainat käsiinsä puolestasi, on Zmarta palveluna ehdottomasti paras tähän hommaan – tai ainakin parhaimmistoa!

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

FST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Kyseisessä osoitteessa ei ole palvelu- tai toimipistettä ja Ferratum Bank on nykyään Euroopan keskuspankin säätely alla.

Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä Live-chatin kautta.

Jos sinulla herää kysymyksiä, löydät niihin yleensä vastauksen Ferratumin kotisivuilta.

Palvelun takana on luotettava ja turvallinen todella pitkään laina-, joustoluotto-, kulutusluotto. ja nyt myös yritysrahoitustuotteita tarjonnut kansainvälinen rahoitusyhtiö / konserni. Ferratum Bank löytyy jopa listautuneena Frankfurtin pörssiin eli isosta konsernista on kyse. Se laajenee jatkuvasti ja nykyään tarjolla on suurempaa Prime-lainaakin, josta onkin tullut pankin päätuote.

Kerro omat kokemukset Ferratum -palvelusta meille kommentoimalla:

Jokainen kokemus ja kommentti otetaan kähden vakaan kähden kopilla vastaan. Kerro siis ihmeessä meille omat Ferratum kokemukset. Kaikki tulessa olevat risuläjätkin otetaan vastaan.

Kommentointi on siis täysin vapaata, joten arkailu sen suhteen ei kannata. Näin autat meitä ja muita meikäläisiä – tai erityisesti kuluttajia, jotka etsivät lainaa siinä missä Tekin etsitte.

One comment

  1. Jos joku Ferratumin lainaa harkitseva tänne eksyy, suosittelen lukemaan alla olevan esimerkin, joka pohjautuu omiin kokemuksiini k.o koronkiskontafirmasta. Olin taloudellisesti ahtaalla eron jälkeen, ja sorruin hätäpäissäni ottamaan Ferratumilta lainaa. Laina summa oli 2000e, ja PUOLI vuotta summaa takaisin erissä maksaneena ajattelin että noh, nyt on varmaan aika hyvä osa jo hoidettu kun erät oli 250-270e kappale. Eli takaisin maksettu 1500-1600e. Arvatkaapa mikä oli jäljellä oleva velan määrä? 2200e.
    Korot on NIIN järjettömän törkeät että maksuerästä menee korkoihin ja kuluihin lähes kaikki, esimerkiksi 250e maksusta jäi yksi euro velkaa lyhentämään , YKSI EURO! Tätä touhua lähes raivon vallassa katselleena hain lainaa muualta, ja maksoin koko summan kerralla pois. Koskaan – ikinä milloinkaan- en tule enään koskemaankaan Ferratumin laillisiin koronkiskonta ”tarjouksiin”, ja suosittelen erittäin lämpimästä samaa kaikille muillekin. Lainaa saa kyllä muualtakin, jos luottotiedot on kunnossa (esim. Norwegianilta). Kiitos!

Comments are closed.