Ostosraha kokemuksia – Vartissa laina tilille.

Ostosraha on legendaarisen nopea kulutusluotto vartin maksuajalla kymppidonaan asti

Onko totta, että Ostosraha on oikeasti niin hävyttömän nopea? Pystyykö se todella toimittamaan 15 minuutissa lainaa 10 000 euroon asti tilille? Kyllä, pystyy. Palvelu on tunnettu Suomen nopeimpana kulutusluottona ja se on yhä sitä.

Tämä luotettava pidempään kulutusluottoja tarjonnut palvelu on kasvattanut maksimilainasummaansa portaittain vuosien varrella alkuun sen ollessa 4 kertaa pienempi. Nyt palvelusta saat heti lainaa 400 – 10 000 euroa. Ja lainan maksu todella tapahtuu viikonloppuisin kello 08:00 – 22:00.

Luottoa haet palvelusta mihin tahansa, yleensä käyttökohteet menevät remontteihin, hankintoihin, laskuihin, kodinkoneisiin, takuuvuokraan, lomareissuun ja niin edelleen, mutta lista on oikeasti loputon ja ihmiset käyttävät rahaa kaikkeen maan ja taivaan väliltä. Taiteen tai akvaarion ostaminen lainarahalla on harvinaisempaa (tapahtuu kyllä – siitä voit olla varma), mutta sen sijaan erityisesti käytettyjä autoja ja moottoripyöriä Ostosrahan nopealla kulutusluotolla rahoitetaan hyvinkin usein.

 

Nämä ovat Ostosrahan lainan saamiseen liittyvät edellytykset:

Vähintään 20 vuotta ikää, mutta vain 400 euron lainassa, tämän ylittävät summat vaativan 21 vuoden ikärajan.

Pääset tästä palvelun kotisivuille, josta löydät hakemuksen.

Lisäksi nämä pitää olla kunnossa:

  • Ostosrahalla hommaat kassan kuntoon kerrasta, eikä siinä mene kuin varttinen.Tarvitset säännölliset tulot, jotka on yleensä selvitettävä jollain konstilla hakemuksen yhteydessä.
  • Hakijan tiedoista ei saa paistua läpi maksukyvyttömyys eli esim. maksuhäiriömerkintä johtaa heti hakemuksen ”terminoimiseen”.
  • Suomalainen henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset sähköiseen tunnistautumiseen tarvitaan.
  • Tarvitset vielä puhelinnumeron ja sähköpostin.

Ostosraha ei ole ehdottoman tarkka päällekkäisten lainojen suhteen, eikä kaikkia ole edes mahdollista tarkistaa, mutta sen sijaan: olethan sinä! Älä ota liian montaa lainaa, jos tiedät, että niiden lyhentämisestä tulee ongelma.

Monelle tästä on jo kehittynyt ongelma ja lainoja paikataan lainalla, me suosittelemme sen sijaan lainojen yhdistämistä Zmartalla tai Rahalaitoksen kautta. Molemmat ovat erikoistuneet yhdistelylainoihin ja yli 95 % tähän päätynyttä pitää yhdistelmälainaa hyvänä ratkaisuna. Myös Ostosrahan kulutusluotolla yhdistät helposti lainat, jos olet esimerkiksi ottanut 2-3 kpl pikavippiä tai luottotiliä, niin vaihdat ne helposti yhteen kulutusluottoon.

Laske kuitenkin aina, kuinka paljon maksat nykyisistä lainoista ja kuinka paljon uusi laina tulisi maksamaan. Näin et voi mennä metsään tämän suhteen ja saavutat varmasti säästön, pienennät kuukausierää ja kokonaiskustannuksia. Hoida siis talousasiat ja kassa kuntoon kerrasta, varsinkin, jos painit jo nyt tässä vaiheessa ongelmien kanssa, ne on vielä helppo ratkaista ja setviä, ennen kuin on liian myöhäistä.

 

A-luokan lainapaikka: Ostosraha kokemuksia voi kehua helposti.

Ja otsikkoon jatkoa heti, että mitään huonoa on vaikea löytää / keksiä!

Kun etsit tavanomaista nopeampaa oikeaa kulutusluottoa – tai jotkut mieltävät Ostosrahan pikalainaksikin – on palvelu tässä tapauksessa yksi parhaista, ellei jopa paras mahdollinen! Kokemuksia OPR-Vakuuden Ostosrahasta on sen alkuvuosista alkaen ja positiivisen sävyn voi helposti haistaa kaikilta muilta vertailusivuilta sekä lukuisilta kirjoittelupalstoilta. Myös meidän kokemukset ovat samansuuntaisia eli erinomaisesta rahoituspalvelusta on kyse.

Haet helposti hyvien kokemuksien saanutta Ostosraha-lainaa, kas tässä ohjeet:

Lainan saa valita vapaasti ja sillä kohotat kassan uuteen uskoon huolimatta viikonpäivästä, tilisiirtotapahtumat liikkuvat vartissa eteenpäin ja luottoa haet puhelimellakin. Lainanlyhennyksissä lisäjousto on mahdollistettu maksuvapaiden kuukausien avulla, jotka voit helposti aktivoida halutessaan.

Voit myös korottaa nykyistä lainaa ja selaat sivua sulavasti löytäen kaiken tiedon: mitään ei ole ”pimitetty” kuluttajalta! Toiminta on läpinäkyvää ja vastuullinen lainaaminen on osa Ostosrahan sielua, myös turvallisuus ja luotettavuus on kunnossa.

 

Entäpä Ostosrahan korko ja muut kustannukset?

Ostosrahan korko ei ole halvin mahdollinen, koska se on nopea laina, mutta mistään ”pikavippikoroista” ei todellakaan ole kyse. Lainan pystyy myös maksamaan nopeammin ilman kustannusten nousua.

Lainaesimerkkejä:

Esimerkiksi 4000 euron laina 24 kuukauden laina-ajalla, muodostaa 237,33 euron / kk-erän, jolloin yhteensä kuluja kertyy 5695,82 euroa. Tämä sisältää ihan kaikki kulut.

Kuluttajasuojalain mukainen laskennallinen todellinen vuosikorko lainalle on 29,74 %, jos kulutusluotto on 10 000 euroa ja laina-aikaa on 72 kuukautta. Tässä esimerkissä yhteiskulut olisivat 19 987,49 euroa.

Kaikki kulut on laskettu sen mukaisesti, että laina maksetaan ajallaan viimeistään eräpäivänä eli mitään maksumuistutuksia tai muita mutkia ei ole huomioitu kululaskelmissa! Siirry hakemukseen tästä.

Hyödynnä maksuvapaat ja nappaa joustava laina ilman paineita, mutta pidä silti huoli maksukyvystäsi.

Fakta on kuitenkin: et saa mistään näin nopeaa lainaa sopivalla maksuajalla, lainan korotusmahdollisuudella, maksuvapailla kuukausilla ja muilla ominaisuuksilla.

Lainavertailussa voit kokeilla esim. Bank Norwegiania tai monta palvelua kilpailuttavaa Freedom Rahoitusta (alle 500 euron lainaa et kuitenkaan palveluista saa, Norwegianilla minimilaina on 1000 euroa, mutta on kuitenkin hiuksen hieno ero, sillä Ostosrahan minimilaina on 400 euroa).

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Ostosraha on OPR-Vakuus Oy:n (Y-tunnus 1993902-6) kulutusluottopalvelu, jonka osoite on Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki.

Lainapalvelu (samoin asiakaspalvelu) on avoinna päivittäin kello 8-22 ja palveluun voit olla puhelimella yhteydestä numerosta 020 741 2030 (arkisin klo 9-18) ja sähköpostilla kellon ympäri asiakaspalvelu@ostosraha.fi -osoitteesta.

> Pääset siirtymään Ostosrahan kotisivuille tästä.

OPR-Vakuudesta sen verran, että se on perustettu jo vuonna 2005 ja on omassa segmentissään johtava – tai johtavimpiin kuuluva – suomalaisten omistama rahoitusfirma. Palvelu on painottanut toimintansa yksityishenkilöiden kulutus- ja joustoluotoille, mutta ryhtynyt myös tarjoamaan yritysrahoitusta.

Kyseessä on organisaatio, joka on hoitanut asiat erinomaisesti, joten turvallisuus sekä luotettavuus ovat molemmat ihan omalla tasollaan. Tietoturvallisuudesta on myös pidetty huolta eli näiden pohjilta Ostosraha on yhteenvedettynä erinomainen kulutusluotto – eikä tähän ole mitään lisättävää.

 

Meillä on tapana ottaa vastaan kommentteja ja palautetta: kertoisitko siis omat kokemukset alapuolelle, jos sellaisia löytyy:

One comment

  1. Hei ottaa vastaako myös vanhan velat maksuja ? silleen että kuittaituis yhdellä samassa ja uusi laina tilalle ja saako siihen vielä korotusta jos tarvitaan myöhemmin kiitos

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *