Lendo kokemuksia – kilpailuttaa lainat 60000€ asti!

Lendosta on luotettavat kokemukset lainanvälitysyhtiönä.

Lendo on ottanut nopeasti paikan yhtenä tunnetuimpana lainanvälittäjänä Suomessa, tosin se on päättänyt lopettaa toiminnan Suomessa 2023 vuoden alussa.

Sen juuret ovat naapurimaasta peräisin, mutta välittäjän nopeus ja monet ominaisuudet ovat nostaneet sen parhaimpien lainanvälittäjien joukkoon, ellei jopa ihan sinne 1. paikalle.

Ja huomaa, lainasummaa on korotettu nyt 60 000 euroon asti!

Vertailu valitsemasi 500 – 60 000 euron lainan (1 – 15 vuoden maksuajalla) suhteen on helppo toteuttaa, sillä lähetät ensin Lendolle kilpailutus-hakemuksen, jonka jälkeen saat pian parhaat tarjoukset.

Näiden määrä vaihtelee yleensä 5 – 15 väliltä ja halvin laina on helppo valita. Välittäjän käyttäminen on ilmaista ja se antaa kuluttajalle laajat yhteydet suoraan pankkeihin, kuten Avida Finans -palveluun sekä Bank Norwegianiin ilman, että sinun tarvitsee lähettää hakemusta jokaiseen palveluun erikseen.

Kilpailuta lainat ilmaiseksi Lendolla heti täältä >>

Arvokasta tässä on myös ajan säästäminen ja tietenkin se, että pääset kiinni halvimpiin tarjouksiin 5 minuutin hakemuksen lähettämisellä!

 

Jopa 21 lainatarjousta – teet vain yhden ainoan maksuttoman hakemuksen:

Lendo toimii siis seuraavasti:

 1. Täytät hakemuksen netissä (löytyy tästä) puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
 2. Valitset siinä lainasumman, maksuajan ja merkitset muut kysytyt tiedot.
 3. Odotat hetken ja saat kohta jo ensimmäisten sinusta kiinnostuneiden pankkien tarjoukset näkyviin.
 4. Tarjouksilla ei ole kiire tai taka-aikarajaa, joten voit verrata ne rauhassa.
 5. Sopivan tarjouksen vastaan tullessa voit valita sen ja edetä ohjeiden mukaisesti hoitaen hakemuksen loppuun ja lainarahat tilille.

Parhaita puolia on, että yksikään pyydetty tarjous ei ole vielä varsinanen sitoumus, et ole allekirjoittanut mitään lainasopimusta. Voit huoletta antaa Lendolle avaimet käteen ja odottaa rauhassa, kun sen ammattitaitoiset laina-asiantuntijat, jotka tuntevat luottomarkkinat kuin omat taskunsa, kilpailuttaa pankkeja ja muita suomalaisia / pohjoismaalaisia rahoittajia.

Jos haluat vielä lisää tarjouksia muualta (aina voi vertailla & mitä enemmän, sen parempi), voit pyytää niitä esim. Zmartalta. Kyseessä on samanlainen välittäjäpalvelu, josta voit saada jopa 27+ tarjousta ja samanlainen palvelu on myös Luotto, joka välittää hakemuksen pankeille ja palveluille välittömästi.

 

Välittäjänpalvelun vaatimukset:

 • Vähintään 20 vuoden ikä.
 • Puhtaat luottotiedot ilman julkisesti näkyvissä olevia merkintöjä maksuhäiriöiden suhteen.
 • Terve talous ja riittävät tulot lainan lyhennyserien takaisinmaksuun.
 • Osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.
 • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Koska Lendolla on monta yhteistyökumppania, saatat joutua lähettämään kopion tilinauhastasi tai eläkepäätöksestäsi. Tähän vaikuttaa yleensä lainasumma ja 500 – 2000 euron lainoissa sellaisia ei välttämättä

Lendo ei pidä suoranaisesti ”huonona” seikkana sitä, että hakijalla on ennestään velkoja tai lainoja, mutta se suosittelee kuitenkin kuluttajaa pitämään huolen, että kaikki pakolliset erät pystytään hoitamaan asianmukaisesti.

 

Lendo itse asiassa tarjoaa tähän myös toisenlaista ratkaisua:

Oletko koskaan kuullut pikalainojen ja muiden luottojen sekä velkojen yhdistämisestä? Tästä on tullut – ja on kovaa vauhtia tulossa – monen kuluttajan suoranainen ”pelastus”, koska niin kovin moni on pahasti ylivelkaantunut ja taistelee nykyisten laskujen lyhennysten kanssa. Moni palaa valitettavasti suoranaisesti loppuun tässä kamppailussa sekä henkisesti, fyysisesti, että vielä taloudellisesti.

Lainojen yhdistämisellä sen sijaan paikkaat tämän ja vaikka et pääsekään veloista pois, niin ainakaan sinulla ei ole enää korkoa kasvavia vippejä tai muita vastaavia kalliita pikalainoja tai luottotilejä.

Tästä suosituimpien joukkoon kasvanut talous-, liittymä- ja yleistuotteitakin vertaileva sivusto talouteen.com, on antanut myös varoituksen sanan (vaikka sen mukaan nopeakin pikavippi voi olla myös halpa) kehoittamalla kuluttajia aina etsimään vastuullista ja erityisesti sellaista edullista pikalainaa tai luottoa, joka sopii omaan budjettiin 100 % varmuudella.

Tiesithän, että voit saada pikalainankin pienellä korolla ja jopa pitkällä maksuajalla?

Tiedät ainakin, kun valitset 0% koron pikavipin talouteen.comin linkistä, jolloin ongelmia ei pääse syntymään.

Myös Nordean blogissa käsitellään aihetta, ”mitä se vastuullinen luotonanto on” ja kiteytettynä se on sellainen tilanne, missä sekä kuluttaja, että luotonantaja hyötyvät eli win-win -tilanteen hakemista.

Lendon kilpailuttama pankkilaina on usein juurikin tälläinen win-win ratkaisu, jolla joko otat uuden edullisen pikavipin, pankkilainan tai kulutusluoton tai maksat edelliset velat pois yhdistelyluotolla ja nyt sinulla on enää jäljellä yksi ainoa laina. Huomioi, että tämä ei kuitenkaan poista sitä taakkaa, että olet yhä velkaa, mutta sen sijaan:

 • Sinun ei tarvitse huolehtia enää useamman laskun maksamisesta joka kuukausi.
 • Et joudu pelkäämään, että korko vain kasvaa ja kasvaa, eikä velat oikeastaan edes pienene.
 • Saat selvät sävelet talouteeseen ja tiedät aina tarkan summan, kuinka paljon lyhennät kuukaudessa.
 • Jos olet valinnut lainan oikein, säästät kuluissa sekä kuukausitasolla, että myös kokonaiskustannuksissa.

Jokainen yhdistelylaina ei kuitenkaan ole automaattisesti suoraan parempi ratkaisu!

 

Lainalaskuri: sen avulla vertailun aloittaminen käy helposti

Lainojen vertaamisen aloitat helposti valitsemalla lainasumman ja maksuajan, kuten jo aikaisemmassa kappaleessa kehoitettiin tekemään. Tästä näet kuitenkin, millainen lainalaskuri Lendolla on:

Lainalaskuri on ensimmäinen tapa lainojen vertailemiseen aloittamiseen.

Lainalaskuri on työkalu, joka laskee arvioidun kuukausilyhennyksen määrän tietylle lainasummalle tietyllä maksuajalla. Tässä esimerkissä se olisi 114 € / kk, jos lainasumma on 7400 € ja laina-aikaa olisi 8 vuotta.

Katso tästä oma kuukausilyhennysarvio heti!

Tulet saamaan luultavasti monta eri tarjousta – toinen toistaan parempia, joten vinkkinä: älä tartu ainakaan heti siihen ensimmäiseen lainatarjoukseen, joka tulee vastaan.

Lainan korko yleisesti ja esimerkkilaskelma lainasta:

Lainojen todellinen vuosikorko on 4,99 – 27 % ja siihen vaikuttaa todella monta eri tekijää, kuten hakijan tulot, haetun summan määrä, maksuajan kesto & mikä palvelu on kyseessä.

Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa, sinulla on mahdollisuus pienentää korkoa ja saada enemmän tarjouksia!

5000 euron kulutusluotto 6 vuoden maksuajalla kustantaisi yhteensä arviolta 6768 euroa, jos lainanlyhennysarvio olisi 94 euroa / kk. Nimelliskorko olisi esimerkissä tasan 10 % ja todellinen vuosikorko 10,47 %. Avaus- tai tilinhoitokuluja ei ole.

 

Kokemuksia Lendo -lainoja / kulutusluottoja välittävästä palvelusta:

Lendossa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja monipuolisuus, koska ”sujauttamalla” yhden hakemuksen palveluun, oletkin herättänyt jo monen pankin huomion ja tämä on sinun ”valttikorttisi”.

Tässä vaiheessa pankit kilpailevat sinusta ja erityisesti kohtuullisia tuloja nauttivat muuten hyvän taloustilanteen omaavat, ovat vahvassa asemassa. Kannattaa siis varautua tarjoustulvaan, sillä niitä saattaa tulla reilusti yli 10 kpl.

Meillä on enimmäkseen hyviä kokemuksia Lendosta ja se hoitaa aina oman osuutensa hyvin välittäen kaikki tarjoukset, mitä palvelu pankeilta vastaanottaa. Loppuen lopuksi se on sitten hakijan ja pankin välinen asia, kuinka hakemus saatetaan loppuun.

Kaikki hoituu kuitenkin sähköisesti ja sillä periaatteella, että tunnistauminen ja liitteet (jos vaaditaan) toimitetaan netissä.

Jos tarvitset mitä vaan summaa 500 – 60 000 euron väliltä, niin palvelua kannattaa ainakin kokeilla sen vaivattomuuden ja ilmaisuuden vuoksi!

Lendo tekee yhteistyötä myös ”kaikille hyvät kaupat” tarjoavan tutun & tunnetun Tori.fi:n kanssa.

 

Lendo – Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Yrityksen (Lendo Oy) osoite on Keskus 1B, 00100 Helsinki ja sen Y-tunnus on 2648283-7.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Asiakaspalveluun voit soittaa puhelinnumerosta 09 6899 8000 maanantaista perjantaihin klo 9-17 tai mailata osoitteeseen asiakaspalvelu@lendo.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun lomakkeella, jonka löydät välittäjäpalvelun kotisivuilta.

 

Kerro omat kokemukset Lendon -palvelusta meille kommentoimalla:

Huomaa, että Lendo uusiutuu jatkuvasti – lainasummat pitävät kutinsa, mutta sivun ulkoasu muuttuu yhä käyttäjäystävällisemmäksi.