Avida Finans Laina Ruotsista toimii

Avida Finans laina

Avida Finans vai Avida Finance – Suomessa uudempi tuttavuus ”Avida Laina” on kohtuullisen hintalapun lainoilleen lyönyt kulutusluotto, jonka määrää palvelu on nostanut nyt 50 000 € asti.

Siihen ei tarvita vakuuksia ja sähköinen hallinta sekä haku ovat Avidan juttuja, niin kuin pitääkin, jos meinaa pärjätä nykymaailmassa.

Lainavalikoima on 2000 – 50 000 euroa laina-ajan (summakohtaisesti määritetty) ollessa 1 – 12 vuotta.

Vaatimukset ovat: 24 – 70 vuotta ikää, puhdas luottohistoria, säännölliset minimissään 16 000 euron bruttotulot, Suomen kansalaisuus (tai 3v. asumishistoria maassa) sekä osoite Suomessa.

Kokemukset uudemmasta Avidasta ovat hyvät ja palvelusta saa sulavaa lainaa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla. Esittelemme teille pankin / palvelun lyhyesti, joten tiedät hyvin pian, onko palvelu sinulle sopiva vai ei.

Lisää tarjontaa riittää ja Bank Norwegian on mm. sellainen, joka on yhä siellä paalupaikalla. Ainakin toistaiseksi, mutta omistajatahon ammattitaidon luultavasti tuntien, vuosia vierähtää, että parempaa on tarjolla nettipuolella.

 

Kokemuksia Avida Finans -lainasta voi nimittää hyviksi, joka lienee sekin turhan nöyrästi sanottu

Uutta palvelua ei kuitenkaan voi ”ylikehua” heti kärkeen, mutta pian huomaat itsekin, miksi Avida Finance on selvästi loistokas paikka kulutusluoton tai yhdistelmärahoituksen hakijalle.

Palvelu on ainakin helppokäyttöinen – katso, miksi:

Ensinnäkin valitset alkuun vain summan ja maksuajan, näet kuukausierän ja sitten jatkat hakemukseen, jonka senkin täytät 4 minuutissa. Jopa a

llekirjoittanut teki niin vanhemmalla Xiaomin puhelimella ja homman sai maaliin. Hakemuspuolelta kokemuksia voi siis sanoa hyviksi ja muutakin hyvää on jatkossa.

Paljonko lainaa pannaan? Ja mikä on sopiva maksuaika? Tämä on sinun päätös, jossa lainalaskuri auttaa.

Kun olet ensin valinnut kuvassa näkyvät ”asetukset”, näet kahden simppelin kohdan jälkeen, saitko päätöksen vai et.

Siinä näkyy myös virallinen lopullinen todellinen vuosikorko ja kokonaiskulut, jossa vaiheessa saat päättää, otatko Avida Lainan vastaan, vai jatkatko etsintää muualta.

 

Kuinkapa sitten ne kokemukset Avidasta?

Kehumista on tullut jo riittävästi, onko negatiivisia kokemuksia laisinkaan sanottavana? Hyvin vähän, mutta ainoana sellaisena voi sanoa (tämä on varmasti päivitystilanteen luoma ”bugi”.), mutta hakemus mobiilissa lataa hitaasti (10/2017) ja tämä korjautunee pian.

Myöskin kulutusluoton aloituskorko houkuttaa, mutta lopullisessa tarjouksessa (2500 € bruttotulot omaava), joutuu näkemään 11,42 % todellisen vuosikoron. Pankkeihin ja kivijalkaisiin sellaisiin korkoa ei voi verrata, mutta parempaakin voisi odottaa.

Teoriassa kuitenkin nimelliskorko, joka alkaa 6,95 %:sta muine kuluineen johtaa jotakuinkin tämän kaltaisiin numeroihin eli asia on tältä osin selvä.

Jos et saa omasta pankista tyypillistä 6 – 8 % todellisen vuosikoron luottoa, niin Avida Laina on kelvollinen ratkaisu ja sitten sen toiminnallisuus & helppous ottavat aimoharppauksen parantaen kokemuspuolta reilusti.

Sähköinen hienosti puhelimellakin toimiva järjestelmä ja kaikki muut ominaisuudet huomioiden, kokemus yhden naisen silmin on loistava!

 

Avida: Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot

Avida Finans AB on ruotsalaisomisteinen palvelu, joka on ottanut Silja Linen paatin ja nipun ammattitaitoa meille Suomeen tuoden uuden luottotuotteen rakentaen kilpailusta monimutkaisempaa – ja aina meille kuluttajille parempaa.

Osoitteena toimii PK-Seudulla Avida Finans AB, filial i Finland, Vänrikinkuja 3, 02600 Espoo, joka on varmasti tuttua seutua ainakin Espoo-kaupunkinimikkeen puolesta teille.

Palveluun saat yhteyden puhelinsoitolla (oletettavasti arkisin – ei ilmoitettu kotisivulla) kello 09:00 – 11:30 – ruokatauko – 12:15 – 16:00 välisenä aikana soittaen numeroon 075 755 0070 tai kirjoittamalla sähköpostivärssyn luotto@avidafinans.fi -osoitteeseen.

Maksupalvelulla sen sijaan on oma sähköpostinsa: maksupalvelu@avidafinans.fi.

Myös yritysasiakkaat voivat asioida myynti@avidafinans.fi s-postitse tai suoraan puhelimella 075 755 0050.

Sitten on vielä erikseen itse ”asiakaspalvelunumero”: 075 755 0060 ja s-posti info@avidafinans eli osut varmasti Avidaan, jos tähtäät joihinkin näistä kolmesta.