Pikalaina

Pikalaina on nopein ja tehokkain tapa saada puhtia taloustilanteen kohentamiseenPikalaina netistä on varma ja kiistattomasti nopea valinta, kun tarvitset pientä lainaa heti tilille. Vakuudeton pikalaina voi näkyä hakijan tilillä jopa alle 5 minuutissa.

Alapuolella oleva taulukko takaa, että paras ja halvin pikalaina löytyy heti:

Kolme syytä, miksi pikalaina kannattaa:

  1. Se on nopein mahdollinen laina, kun tarvitset 100 – 5000 € lainaa nopeasti
  2. Käsittely ja hakemukset molemmat netissä – usein ilman mitään liitteitä
  3. Riittää, että olet 18-vuotias ja hoitanut raha-asiat kunnolla (=luottotiedot on kunnossa)

Jotenpa: ei muuta kuin vain valitsemaan:

Sisällysluettelo – hyppää suoraan haluamaasi kohtaan:

 

Hae pikalainaa netistä pankkitunnuksilla – vain 3 vaihetta ja halvin on sinun

Vertaa ensin:tärkeintä on lainojen hintojen vertaaminen ja kun sanomme, että se kannattaa, niin se on todellakin totta.

Tiesitkö, että voit säästä jopa 200 – 499 euroa kokonaiskuluissa ja useita kymppejä kuussa, vaikka hakisit täsmälleen saman suuruisen pikalainan. Kunhan siis valitset paikan oikein. Näin se on!

Hyödynnä ilmaiset pikalainat: ilmaisia pikalainoja on myös olemassa täysin , joten suosittelemme ehdottomasti noukkimaan nämä tarjoukset pois kuljeksimasta. Ilmaislainoissa on usein lyhyt maksuaika, mutta keskimäärin pikavipit maksetaan pois nopeasti kuukauden tai kahden sisällä.

Älä valitse kiireessäkään ensimmäistä tarjousta: Tämä on monen virhe. Kun rahaa tarvitaan nopeasti, kiireessä olevat ottavat ensimmäisen pikalainan vastaan.

Ei ole merkitystä, tarvitsit sitten vaikka vain 200 – 500 euron pikalainaa, sillä näissä voi olla hirmuisia korkoeroja. Kun vertaat niin, näet niin tämän konkreettisesti itsekin.

Kaikki pikalainat 2019 vuonna voit hakea netistä verkkopankkitunnuksilla ja puhelinta hyödyntäen.

 

Mitä vaatimuksia pikalainan saamiseen yleensä on?

Siinä missä näissäkin on ainakin hiuksen hienoja eroja, ei sinulta yleensä tarvita yli 20 vuoden ikää ja 18-vuotiaallekin on mahdollista saada pikalainaa.

Muut ehdot ovat pysyvä osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot, moitteeton maksuhistoria, pankkitunnukset ja sähköpostiosoite sekä puh. nro. Pikalainan vaatimuksissa on vain hiuksen hieno ero, mitä tulee kulutusluottoihin, yleensä tuloja vaaditaan enemmän, muuten vaatimukset ovat lähes samat.

Et voi saada pikalainaa ulkomailta, et Espanjasta, etkä Virosta, vaikka näistä on ollut netissä keskusteluja.

 

Missä menee ero, mikä on pikalaina ja mikä ei?

Mitään selvää viivaa tai rajaa tähän ei ole asetettu, saati termiä lakipuolelta. Mikä tahansa voi olla tavallinen laina, pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto. Usein nimitykset tulevat kuitenkin nopeudesta ja pikalaina viittaa tähän vahvasti.

Tyypillinen pikalaina maksetaan asiakkaan tilille heti, kun hakemus on käsitelty ja se voi tapahtu aina 2 – 30 minuutin kuluessa. Tuhansien eurojen pikalainoissa maksuaika saattaa kestää vuorokaudenkin, joka riippuu kuitenkin loppuen lopuksi siitä, missä pankissa pankkitilille on. Ja samoiten siitä, missä itse lainapalvelun. Keskimääräinen toimitusaika on jotain 15 minuutin ja tunnin väliltä.

 

Voinko saada pikalainaa 18- tai 19-vuotiaana?

Vastaus on kyllä, mutta varoituksen sanana, että valikoimaa ei ole runsaasti. Ei ainakaan jos vertailtaan takavuosiin ja erityisesti “vippien villiin vuosiin”, 2007 – 2013.

Silloin tämä kysymys tai ainakin vastaus siihen oli aina, että mistä vaan. Nyt on kuitenkin toisin. Voit kuitenkin saada pikavippiä tai jopa pankkilainaa 18-vuotiaana. Lue pikavippi -artikkeli ja tiedät tarkemmin vaihtoehdoista, vaikka yläpuolen vertailutaulukostakin vastauksen pitäisi löytyä! Onnea etsintään.

 

Pikalaina ilman pankkitunnuksia ja samalla ilman tekstiviestiä, mitä mahdollisuuksia minulla on

Kysymys on harvinainen, muttä näitäkin on ilmoilla silloin tällöin. Pankkitunnuksien korvikkeena käy oikein hyvin nykyään mobiilivarmenne ja tekstarivahvistustakaan ei välttämättä tarvita.

Riittää, että pystyt vain todistamaan henkilöllisyytesi, sillä se on ainoa asia, jonka pikalainapalvelu haluaa tietää. Muuten lainan myöntäminen ei tahdo onnistua, pikalainoja kun ei myönnetä anonyymisti ja tämä olisi lakien vastaista.

Suosittelemme hakemaan pankista tuliterät pankkitunnukset tai sitten nappaamaan vaikka prepaid-numeron rinnalle, pikalaina prepaid-liittymällä, kun onnistuu hyvin (tosin ei ilman, että todistat henkilöllisyytesi).

 

Pikalaina heti tilille 24h – onko heti nyt vai tunnin päästä?

Ei, kyllä heti on heti ja reaaliajassa vieläpä. Jos haet pikalainaa lainapalvelusta, joka ilmoittaa pystyvänsä maksamaan rahat heti tilille, kunhan sinun pankki ns. matchaa sen pankkiin, on tällöin maksu mahdollista tehdä heti.

Osa palveluista ei kuitenkaan aina pysty maksamaan rahoja heti ja kellonaikarajoitteetkin saattavat olla tässä roolissa. Kun tarvitset lainaa netistä heti tai esimerkiksi pikalainaa viikonloppuna, ovat lauantait ja sunnuntait joidenkin firmojen kohdalla poikkeuksia.

Lain mukaan rahoja saakin maksaa ulos joka päivä 7-23 välillä, kun taas muina aikoina ei. Ei ainakaan silloin, jos teet uuden tilin tai avaat tililuoton, joka on sitten tulevaisuudessa auki kellon ympäri. Tässä tapauksessa pikalainan saa heti ja vielä 24 tuntia vuorokaudessa tilille

Tulevaisuudesta totta; ota pikalaina 24h heti tilille ja maksa se takaisin niin pian kuin mahdollista

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajan, vai onko homma menetetty ilman näitä?

Ei, et tarvitse kumpaakaan, et missään tapauksessa tai edes suurimmissa nykyän jopa viisinumeroisissa pikalainoissa, jos niitä enää niiksi voi nimittää. Unohda siis maksuton takaus, pantti, vakuudet, yhteishakijat ja kaikki tämä, voit hakea vakuudetonta pikalainaa yksin vaikka pienillä tuloilla.

Tämä ei myöskään vaikuta korkoon eli voit saada pikavipin pienellä korollakin vielä kaiken kukkuraksi!

 

Voiko pikalainoista olla hyötyä haittaa kuin hyötyä?

Olet varmasti tietoinen maksuhäiriömerkinnästä luottotiedoissa ja ylivelkantaantumisesta. No tässä olivatkin sitten ne haitat. Jos jätät pikalainavelat maksamatta, maksuja jää rästiin ja kuittaat niitä uusilla pikalainoilla, on lopputulos ja karua sen näyttää Suomen maksuhäiriötilastot, jotka ovat sen kuin kasvaneet viimeiset vuodet.

Hyöty taas on huomattava, jos vaikka pesukone tai telkkari sanoo itsensä irti. Jos luottokorttia ei ole tai saldo on tapissa väliaikaisesti, on lyhytaikainen tai vaikka pikavippi pitkälläkin maksuajalla kätevä konsti vipata rahaa.

Varoituksen sanana kuitenkin, että korko kannattaa kilpailuttaa ja sinun täytyy tietää ehdottomasti, mihin olet ryhtymässä ja miettiä, onko olemassa parempia vaihtoehtoja kuin tämä ainiaan “paheksettu pikalaina”.

 

Entä kuinka on laita, jos olen menettänyt luottotiedot?

Tiesit jo varmasti, että edullisin pikalaina on todelliselta vuosikoroltaan 0% – kyllä luit avain oikein, nolla. Tässä piilee kuitenkin juju, jos sen niikseen haluaa nimittää, koska korko on todellakin tämä, mutta vain rajoitetun ajan.

Tämä on myöskin aina uuden asiakkaan tarjous eli et voi jatkuvasti kahmita nollakoron pikalainoja, vaan jatkossa niistä kertyy korkoa normaaliin tapaan. Mitä todelliseen vuosikorkoon tulee, niin alle 2000 euron lainoissa se on nykyään laissa säädettyä, eikä saa ylittää 50 prosenttiyksikköä. Tämä kuitenkin sillä olettamuksella, että lainaa ei makseta myöhässä takaisin tai kyseessä ei ole virtuaaliluottokortti, joustoluotto tai tililuotto. Tai miksi nyt tätä rakasta lapsea sitten haluakaan nimittää.

 

Voinko siirtää jotenkin eräpäivää?

Jo vain voit, tosin tämä ei aina – eikä edes kovinkaan usein – ole mikään luontaisetu, vaan se on maksullinen lisäominaisuus. Joissain tapauksissa ja taas puolestaan usein pystyt siirtämään maksuajankohtaa ottamalla lyhennesvapaata pikalainaan tai järjestemään maksuvapaata.

Ilmaisia brunsseja ei kuitenkaan ole, niin kuin sanonta kuuluu ja siinä missä et maksa eräpäivänlyhennystä tänään tai kuukauden sisällä, näkyy se usein lisäkorkona. Maksuttomia eräpäivän siirtoja siis on harvemmin tarjolla, ellei kyseessä ole jokin tietty kanta-asiakasetu tai puhdas tarjous palveluntarjoajalta. Tämän varaan ei siis kannata laskea euroja kuukauden budjettia ajatellen.

 

Mistä muualta voin saada edullisesti lainaa tai pikavipin?

Et mistään ainakaan edullisemmin kuin meiltä, sillä valitsimme kaikki halvimmat pikalainat 2018 vuodelta ja siinä samassa klassikot sekä kuluttajien suosikit. Jotta tämä ei näyttäisi siltä, että olemme puhtaita pulmusia ja kaikki on varmasti parasta AAA-kamaa, niin ei aivan, mutta jokainen pikalainapaikka on rekisteröity, suomalaisen omistuksen alla ja Avin hyväksymä!

Vielä oikaisuna, että halvempaan pikavippiin voit kuin voitkin päästä kysymällä lainaa esimerkiksi sukulaiselta, jos siis luottoa vain riittää. Suosittelemme ainakin rohkeasti kysymään, sillä nettilainoilta ei heru ainakaan hyväntekeväisyyttä; se jos joku varmaa!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *