Fiksuruoka.fi – Jopa – 90% alennuksella!

Fiksuruoka.fi kokemuksia ja arvostelu

Maistuuko ruoka, tai lähinnä kuinka paljon ja onko viikonloppuisin epämukavaa tallata kaupoille tai saada auto pelkuntoon, kun pakkaset on kahden kymmenen pinnan luokkaa? Tämän takia onkin olemassa ruokapalvelut ja nämä ovatkin uusinta uutta Suomessa – Amerikasta meille rantautuneita ideoita, mutta väliäkö hällä…

Fiksuruoka on kotiinkuljetuspalvelu, joka tarjoaa edullisempaan hintaan kaikki perustuotteet, jotka löytyvät liki joka marketin hyllyiltä. Ja miksi näin? Ihan vain siitä syystä, että henkilökuntaa nettikauppaan vaaditaan alle kymmenesosa siitä, mitä meidän perus K-Marketit yms. safkalaitokset vaativat.

Kiteytettynä siis: kaikki on paljon helpompaa ja maksat vähemmän, etkä taatusti saa pilaantunutta ruokaa, koska palautusoikeus ym. reklamaatiot ovat meidän luvatun Suomen maan suola.

 

Fiksua sapuskaa – terveellistä ja vähemmän terveellistä – sopuhintaan ja vielä netistä, miltä kuulostaa?

Tässä on uusi konsepti, jonka mahdollisuudet ovat laajemmat kuin kukaan koskaan uskaltaisi kuvitellakaan. Ja miksi?

Työvoimakustannussäästöt, massatilaukset, yksi verkkosivu ja tehdas sekä kymmenkunta jonkin sortin koulutuksen käynyttä herrasmiestä tai naista piisannee.

Ruokakustannuksien säästövaltakausi on nyt käynnistäytynyt – kiitos digitalisaation! Tästä me kuluttajat vain voimme nauttia, osa nauraa partaansa ja säästöt vuositasolla ovat helposti yli 5 % luokkaa todella lyhyen matikan laskennalla miettien.

 

No mitä se maksaa, kun kaikki sitä kysyvät?

Vähemmän kuin bensa- ja ”ketutuskulut” sekä massajonotus viikonloppuiltaisin – se on ainakin ihan varmaa. Sitten vielä kakun päälle kiva fakta, että tämä ei ole pelkästään ”pääkaupunkiseutulaisten” juttuja, vaan sapuskaa, lisukkeita, tuotteita ja kaikkea Plutosta Etelä-Nepaliin löytyy ja on tilattavissa ja katsopa hintaa:

Toimitukset vain 4,90 euroa / 20 kiloa kohden. Ja ihan koko Suomeen. Pohjoïs-Lappiin emme ole vielä koittaneet, mutta olettavasti tuonnekin saadaan nätisti aimo läjä sapuskaa pilkkahintaan ja kun tilaus ylittää 70 euroa, niin kulut ovat 0 euroa päälle. Miltä kuulostaa? Ainakin kylmällä säällä mieli maassa, ottaisin puhelimen käteen ja näpyttelisin ruokalistan ja ei muuta, kuin odotellaan.

Pöydälle nostettava fakta: Ruoka on edukkaampaa, koska homma hoituu verkossa. Kaikki voittavat, erityisesti me kuluttajat.

fiksuruoka toimitukset

 

Kokemuksien puoli – voiko palvelua suositella suomalaisille?

Jos ruoka maistuu ja haluat säästää rahaa päästen helpolla säästäen bensakuluissa ja ajassa; niin kyllä!

Fiksuruoka on hyväksi todettu ja niin kauan, kun konsepti jatkuu – ja sehän jatkuu – takaa se sen, että verkkokaupoista toimitetaan ruokaa ympäri Suomen minimaalisin kustannuksin. Tämä on vierasta meillä, mutta kaikki on ”kopioitu” Amerikasta, jossa normaalin tasamaan tallaajan ruokatoimituksia on tehty jo ainakin vuodesta 2010 lähtien.

Konsepti toimii, mutta me arkajalkaiset härmäläiset emme ole ottaneet tästä kiinni. Nyt kuitenkin tilanne on toinen ja kokemuksia Fiksuruoka -palvelusta voi kehua olettaen, että löydätte omat tuotteenne verkkokaupasta. Tuorelihatilanteessa sen sijaan on parantamisen varaa ja se aiheuttaa ongelmia, mutta jos Jenkeissäkin, niin miksei meillä pienessä piskuissa Suomessa?

Palvelua voi suositella äärimmäisellä lämmöllä ja ainakin säästät kustannuksissa + tilauksen ollessa yli 70 euroa, jäävät tilauskulut nollaan euroon.

 

Yritys- sekä yhteystiedot osoitteineen:

Osoite- ja yritystiedot löytyvät: Fiksu Ruoka Oy, Servin Maijan tie 10 G 98, 02150 Espoo.

Puhelimella voit olla palveluun yhteydessä numerosta 020 730 7070 ja sähköpostilla info@fiksuruoka.fi.

Jos haluat tietää, onko firmalla Y-Tunnusta, niin kyllä on: 2765986-8

Lisätietoja löydät yrityksestä ja sen tuotteista Fiksuruoka.fi kotisivuilta.

Toivottavasti löysitte ”fiksua ruokaa fiksuilla hinnoilla”, sillä sitä todellakin on saatavilla!

 

Entäpä teidän kokemukset palvelusta tai ”Online-ruokakaupasta”?

Oletko koskaan käyttänyt kyseistä palvelua, saitko ”fiksua ruokaa” kotiovelle tai edes likimain?

Kertoisitko meille – ja muille – millainen ruokapalvelu oli kyseessä? Kommentin voi pudottaa alas minuutissa ja se kertoo lyhyenä virtenäkin enemmän kuin tuhat sanaa!