Rahalaitos kokemuksia – Nappaa 24 lainatarjousta

Rahalaitos lainaa edullisesti ja nopeasti antamalla pankkien kilpailla Teistä!

Rahalaitos on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka ydintarkoituksena on saattaa halvin mahdollinen pankkilaina tai mikä tahansa luotto kuluttajan nenän eteen. Kuluttajana et lähetä kuin yhden vaivaisen hakemuksen ja tämän jälkeen Rahalaitos ajaa asian parhaansa mukaan eteenpäin kilpailuttamalla eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kuuluvat sen yhteistyörivistöön. Tämä homma sujuu kehittyneen tekniikan avulla todella nopeasti!

Sen valikoima laaja ja voit vertailla reaaliaikaisesti 500 – 50 000 euron lainoja pyydettyäsi ensin tarjoukset näkyville täyttämällä kaavakkeen, jonka hitaampikin näpyttelee puhelimen pienellä näytöllä noin 5 minuutissa!

Täytä hakemus tästä ja saat monta tarjousta heti.

Lainoissa on 1 – 15 vuoden maksuaika, joka vaihtelee tyypillisesti hyvin paljon summan ja kilpailutetun pankin tarjonnan mukaisesti. Kulutusluottoa saa pääasiassa monestakin palvelusta ilman vakuuksia ja takaajia ihan 50 000 euron kattoon asti, joka on epätyypillistä – Rahalaitos kuitenkin hoitaa: palvelu tähtää aina siihen, että se löytäisi sinulle sen kaikista edullisimman lainan!

 

Nämä asiat Rahalaitokselta lainaaminen vaatii:

  • Rahalaitoksen vaatimukset lainatarjouksen saantiin eivät ole todellakaan mahdottomat.Vähintään 20 vuotta ikä on ehtona.
  • Puhtaat luottotiedot täytyy löytyä (nämä tarkistetaan kaikilta hakijoilta).
  • Osoitteen tulee olla Suomessa ja hakijalta on löydyttävä verkkopankkitunnukset.
  • Riittävät vähintään 7200 euron vuositulot palkan, etuuksien tai eläkkeen muodossa.
  • Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa kysytään myös hakemuksessa.

Tulot täytyy useimmissa tapauksissa todistaa, mutta yhteistyökumppaneina toimii myös sellaisia palveluita, jotka eivät ainakaan 500 – 1000 euron lainoissa välttämättä niitä kyse. Asia voi kuitenkin olla muuttunut, koska ehdot tiukentuvat jatkuvasti.

Hakijan täytyy olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa (useimmissa tapauksissa) vähintään 3 vuoden ajan. Tämä on lainapalvelu- tai pankkikohtaista ja asiaa ei suoraan ilmoiteta Rahalaitoksen kotisivuilla.

Tämä kaikki selviää vasta, kun olet lähettänyt palveluun hakemuksen. Pääasiassa mistään edellä mainituista ehdoista ei jousteta yhtään, mutta tiedä sitten, jos vuosituloista puuttuu 50 euroa ja muuten kaikki on kunnossa… Kokeilemalla tiedät: Hakemus löytyy tästä – auki 24h/7.

Jos et saa palvelusta tarjousta tai haluat vertailtavaksi vielä lisää tarjouksia, tutustu Freedom Rahoitukseen ja toiseen ”kansansuosikkiin”, Zmarta -välityspalveluun. Molemmista voit saada Rahalaitoksen kilpailuttamien lainojen lisäksi monia (tai ainakin muutamia) lisätarjouksia, mutta pidä mielessä, että pääasiassa yhteistyökumppanit ovat kaikilla näillä muutamaa poikkeusta lukuun laskematta samat.

 

Pärjääkö palvelu kuluvertailussa: toisin sanoen, mitä maksaa & mikä lainan korko on?

Korko on aina alintaan 4,5 % ja korkeintaan 50,5 %: tähän vaikuttaa maksuaika, lainasumma ja hakijan talous (tulot, menot, muut lainat ja haetaanko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa). Piilokuluja ei koskaan lisätä ja lainan voi saada aidosti hyvin edullisesti.

Esimerkkilaina: Kun summana on 11000 euroa ja maksuaikaa 7 vuotta: Lainan kuukausierä (arvio) on 185 euroa / kk. Nimelliskorko on tässä 10,40 % & Todellinen vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksua ei ole ja aloituskustannus on 0 euroa.

Korkokuluja kertyy 4531 euroa kokonaismaksusumman ollessa 15 531 euroa. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 – 50,5 % väliltä eli lainoissa on varsin räikeitä korkoeroja.

Alimmillaan palvelu siis todellakin pärjää vertailussa hyvin ja kun puhutaan halvoista luotoista, niin täältä voi ihan oikeasti saada sellaisen. Uusi Avida Laina aukesi markkinoille markkinoiden halpaa lainaa (joka onkin sellainen), mutta Rahalaitos hakkaa tämän tulokkaan ainakin heti kättelyssä. (Näin esimerkkinä)

 

Entäpä sitten: kauanko lainan saamisessa kestää ja voinko saada lainan ilman vakuuksia?

Lähdetään siitä, että useimmat paikat antavat sinulle päätöksen heti, mutta rahojen siirtyminen tilille ottaa sen 1-2 pankkipäivää, joka on tyypillinen aika. Poikkeuksia saattaa kuitenkin olla, koska Rahalaitoshan ei itse vaikuta maksuaikaan, vaan lainan toimittaa se pankki tai palvelu, jonka sinä valitsit!

Osa yhteistyökumppaneista on tunnetusti nopeita ja voit saada rahaa tilille ainakin 2500 euroon asti jopa 15 minuutissa näin esimerkiksi. Tämä on siis teoreettinen mahdollisuus ja moni kumppani tilittää lainan samana päivänä, joten rahat voivat näkyä jo vuorokaudessa tai jopa tunneissa tilille. Lähdetään kuitenkin siitä, että maksuaika on keskimäärin 1-2 vuorokautta.

Ja kyllä: Kaikki lainat palvelun kautta ovat vakuudettomia, eli sinulla ei tarvitse olla kivitaloa, mökkiä tai mitäkään muutakaan omaisuutta. Ketään muuta kaveria, avovaimoa tai miesystävää ei myöskään tarvita mukaan lainan takaajaksi. Siispä, paras lainatarjous siis vain odottaa ottajaansa – ei muuta kuin hakemaan.

Yhteishakijamahdollisuus kannattaa hyödyntää:

Tämä on mainitsemisen arvoinen seikka, sillä Rahalaitokselta voit hakea lainan rinnakkaishakijan kanssa, joka voi olla käytännössä kuka vain. Ehdot on kuitenkin samat kuin päähakijalle ja molemmilla on yhtä suuri vastuu lainasta, mikäli sellainen haetaan yhdessä.

Yhteishakijuudessa on kuitenkin etunsa: saatte enemmän tarjouksia ja mahdollisesti jopa pienemmän koron lainoja sekä riskit ovat pienemmät, koska lainaa on lyhentämässä kaksi ihmistä.

 

Entäpä sitten vielä se ydinasia eli millaisia kokemuksia Rahalaitoksesta liikkuu ilmoilla?

Erinomaisia kokemuksia ja monelta vuodelta, joka näkyy sekä kasvavassa käyttäjäryhmässä, että ihan konkreettisesti yrityksen liikevaihdossa. Palvelu on korkeimman luottoluokituksen saanut erinomainen lainanvälittäjäpaikka, josta voi saada parhaimmillaan 24 tarjousta, joka on tosin harvinaisen puoleista. Sen voi helposti nostaa monen kivijalkapankin yli koronkin puolesta, sekä se painii vahvasti norjalaisen Bank Norwegianin kanssa ”verkon ykköslaina” -tittelistä (vuodesta 2015 eteenpäin norjalaispankki on sen kuitenkin karkean ”suosiomittarin” mukaan vienyt). Jatko on kuitenkin kysymysmerkki ja ainakin monipuolisuudessa Rahalaitos pieksee kenen kilpailijan vaan mennen tullen.

Kyseessä on turvallinen ja luotettava lainanvälittäjä, joka osaa asiansa todellakin täydellisesti ja toimivuudesta voi antaa korkeimmat mahdolliset pisteet. Mobiilitoimivuus, koska moni teistä (ja meistä) surffaa puhelimilla, on loistava. Kaikki toimii kännykälläkin nopeasti, hakeminen, tiedon hakeminen ja palautekaavakkeen jättö – ihan joka ominaisuus ja linkki siis toisin sanoen!

Rahalaitokselta satelee hyviä kokemuksia sen ollessa monipuolinen, korkeimman luottoluokituksen saanut turvallinen välitysfirma.

Lähdemme helposti näiden kokemuksien pohjilta suosittelemaan Rahalaitosta kenelle tahansa 20 vuotta täyttäneelle luottokelpoiselle suomalaiselle, joka tarvitsee rahoitusta 500 – 50 000 euron väliltä.

Lisäplussat vielä: Palvelu on ilmainen ja tarjouksissa ei ole mitään varsinaista takarajaa (voit miettiä rauhassa) ja tärkeintä on, että tarjouspyyntö ei ole sitoumus mihinkään. Sitoutuminen on tapahtunut vasta, kun tutkittu ja kilpailutettu selvä lainasopimus on allekirjoitettu verkkopankkitunnuksilla sähköisesti.

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Rahalaitos on Tampereelta lähtöisin oleva palvelu, jonka taustalla toimii Eone Oy (Y-tunnus: 1716336-7).

>> Pääset siirtymään Rahalaitoksen kotisivuille tästä.

Eone Oy on kasvattanut menestyksekkäästi liikevaihtoehtoaan ja tulostaan (ainakin 2016 vuoteen asti), joiden pohjilta kyseessä on hyvinkin vakavarainen ja luotettava yritys. Firma omistaa Rahalaitoksen lisäksi Viini24.fi -palvelun, joka myy verkossa viinikaappeja? Ei ihan tavallinen yhtälö, siis lainanvälittäjä + viinikaappikauppa – mutta väliäkös hällä!

Rahalaitoksen osoite on Kalevantie 7 C, 33100 Tampere ja asiakaspalvelu palvelee puhelimen kautta numerosta 09 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 09:30 – 16:30 ja perjantaina 09::30 – 15:00.

Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@rahalaitos.fi tai vastaavasti voit lähettää viestin palvelun kotisivuilta täyttämällä ”yhteydenottolomakkeen”, joihin molempiin vastataan lainapalvelun aukioloaikoina mahdollisimman nopeasti.

 

Kerro omat kokemukset Rahalaitoksen luottojen välitysfirmasta meille kommentoimalla:

2 comments

  1. Voinko saada lainaa??? minulta meni perintään muutama kulutusluotto. Tuli äkillisiä menoeriä enkä selvinnyt laskuista. Nyt vaikeudet on ”selätetty” mutta tarvitsisin 15 000e lainan maksaakseni pois nämä kulutusluotot joiden korko on hirvittävä. Olen vakituisessa työsuhteessa Brutto palkkani kk 2500 ja lisäksi Kevan raha 776e kk. Asuntolainaa jäljellä enää 2500e ja pankille muuta luottoa 15 000. On vain niin etten näiden pikavippien/kulutusluottojen kanssa ”julkea” mennä pankin tiskille anomaan lisälainaa, kun virkailijat ns. naapuriystäviä. Voisin tuon Kevan käteenjäävän 515e maksaa lainaa. Heinäkuulla on maksettuna asunto-osake ja vapautuu 500e muihin lainoihin. Mutta nyt tilanne olis akuutti ja tarvitsisin lainan. En kuitenkaan kotia vielä haluaisi myydä. Asunto-osakkeen arvo 65 000 e. Lisäselvityksiä halutessanne puh.no 0503829149. (mahdollisimman matalalla korolla) kiitos

  2. Lol en saanut kuin kolme tarjousta ja näistä yksikään ei ole pankki. Olen odottanut jo yli 5 minuuttia, kauanko tässä pitää oikein odotella vielä? Rahalaitoksen yhteistyökaverit voisivat nousta kuolleista täällä olisi maksava asiakas. Ei vaan, vitsi osittain. Palvelu toimi hyvin, muttta odotan vastauksia tai tarjouksia ja en nyt odottanutkaan saavani sellaista ihan femmassa minuutissa. HYVÄ TOTEUTUS

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.