Vivus Jousto kokemuksia

Huom! Vivus Jousto ei enää toimi ollenkaan Suomen markkinoilla tai yleensäkään, mutta löydät meiltä paljon muita lainapalveluita, jotka vastaavat sen tarjontaa.

Vivus Jousto laina on parempi nyt kuin aikaisemmin, kiitos kuluttoman ja korottoman ensilainan sekä erityisesti sen uuden täysin nostokuluttomien jatkonostojen ansiosta

Onko apina selässä ja piru selän takana, pinna kireellä ja rahat loppu? Näihin, erityisesti viimeisimpään, ongelmaan löytyy ratkaisu helposti: se on uusi Vivus Jousto! Niin joustava pikalaina, joka lukeutuu nopeimpien palveluiden joukkoon Suomessa.

Et saa lainaa minuuteissa, mutta päätöksen toki ja kun luottotili on auki, voit tehdä nostoja välittömästi. Et maksa hakemisesta euron jeniäkään, tilinhoitomaksuja ei napsita kuukausittain, eikä itse Vivusjousto-tilin avaaminen kustanna mitään.

Luottopäätöksen voit hakea yksinkertaisesti nettihakemuksella vaikka heti, viikonloppuisinkin ja sen 24 tuntia vuorokaudessa. Yrityksen kotisivuille pääset tästä.

Laina sopii hyvin arkeen ja väliaikaiseen rahavajeeseen, rahaa palvelu lainaa omien sanojensa mukaan ”kuluttajan omilla ehdoilla”, koska päätät aina summan, jonka nostat tilillesi Vivus Jousto-tililtä!

Ilmaisen luottopyynnön voit laittaa vireille heti ja päättää sitten rauhassa, otatko sen vastaan vai et.

Kenelle Vivusjousto sopii ja mitä positiivinen päätös edellyttää?

Laina sopii kaikille niille, joilla väliaikainen tarve fyrkalle ja jotka mieltävät joustavan ”sähköisen nettiluottokortin” sopivaksi luottomalliksi. Se on parempi kuin ratkaisu kuin pikavippi, ”kädet alhaalla” sanottuna ja hyvin helposti. Tarve rahalle voi olla pieni tai suuri, voit nostaa rahaa luotolta 100 – 2100 euroa – teet päätöksen itse. Luottoa voi tietenkin nostaa myös pienissä erissä, tänään ja seuraavan kerran vaikka puolen vuoden päästä.

Ikäraja Vivus Joustolla on 20 vuotta, puhtaat luottotiedot vaaditaan (tarkistetaan kaikilta hakijoilta automaattisesti) ja takaisinmaksukyky luotolle on samalla vaatimus. Hakijan pitää asua vielä Suomessa ja pystyä tunnistautumaan suomalaisilla nettipankkitunnuksilla tai toisena vaihtoehtona tunnistaumiseen passaa myös harvinaisempi, joskin yleistyvä, mobiilivarmenne.

Mitä lainaaminen maksaa minulle & millaista korkoa siitä veloitetaan?

Parastahan hommassa on se, että itse lainanotto ei maksa mitään, eikä siitä mene ollenkaan kuluja, jos otat avaat luoton varalle niitä pahoja päiviä varten. Myös ensimmäisen noston nostokulut ovat pyöreät nolla euroa! Esittelimme myös kaikki muut ilmaiset ensilainat täällä ja pääset myös alapuolelta löytyvistä linkeistä suoraan näiden firmojen esittelyyn.

Sinulta ei missään vaiheessa peritä myöskään avausmaksua tai kuukausittaisia maksuja, eikä edes vuosittaisia. Vivus jousto menee samaan kategoriaan siinä missä Ferratum Joustavakin ja Limiitti -luototkin, samoin kuin yhä Suomen isointa nollakustannuslainaa (lue: ilmaista lainaa) vippaava Suomilimiittikin.

Huomaa, että 2023 vuoden jälkeen viimeistään kaikki nämä ilmaiset tarjoukset ovat jo poistuneet.

Vivusjousto: hakeminen noudattaa todella yksinkertaista kaavaa:

Ensiksi täytät hakemuksen netissä kuluitta ja kohta saat tietää vastauksen. Hyväksytty hakemus tarkoittaa sitä, että sinulle on näytetty vihreää valoa ja myönnetty oma joustava 2100 euron Vivusjousto -luottoraja.

Tässä vaiheessa voit tehdä ensimmäisen noston ja hakea lainaa/tehdä nostoja aina, kun arjen kassa kaipaa lisäeuroja lainan muodossa. Saat lainalle todella joustavan aikataulun: päätät itse, maksatko luottoa tasaerissä (linkissä lisää ”annuiteettilainasta”) vai haluatko toisena vaihtoehtona vaihtoehtoisen aikataulun. Vaihtoehtoinen aikataulu mahdollistaa eri suuruiset lyhennykset, jos esimerkiksi jonain kuukautena kukkaro antaa sen verran myöten, että voit pistää isomman siivun käytetystä luottosaldosta maksuun.

Ai niin, ja myös koko luottosaldon kertalyhennys onnistuu vapaasti!

Vivus Jousto -luottoa haet netistä neljässä vaiheessa! 24/7 Online-hakemus ja hyvin yksinkertainen sellainen.
Kuvamallinnus: Näin helposti haet Vivus – Joustoa (entinen Fleksiluotto) käytännössä vain neljässä vaiheessa. Luottotili on aina auki ja se auttaa heti silloin, kun rahaa tarvitaan kiperästi, nopeasti ja vaivattomasti.

Vivus – Jousto kokemuksia: Omaan tarpeeseen, omilla ehdoilla, netistä. 24 tuntia / vrk.

Voit hoitaa kaiken Onlinessa täysin mobiilisti, joka helpottaa huomattavasti luoton käyttöä. Vivusjousto ei laahaa kehityksen perässä vaan kulkee rinta kaarella oikeastaan sen edellä tai etupulpettisakissa vähintäänkin, jos lähteeseen on uskominen ja miksipä ei olisi.

Pelkästään tutkimalla Vivus Jouston kotisivua huomaa heti, että kyseessä on innovatiivinen ja kilpailukykyinen lainapalvelu. Ja onhan sen omistajana maineikais kansainvälinen 4Finance (Oy – Suomessa) -konserni.