Limiitti.fi kokemuksia – Joustava 500 – 2000 euron laina!

Limiitti.fi - laina, joka kestää, venyy ja jatkuvaa: luottotili toisin sanoen!

Limiitistä on moneksi ja kun näin sanotaan, niin todellakin on. Se on joustava laina, joka tarjoaa nyt uuden asiakkaan viikkotarjouksena jopa 1000 euron noston ilman nostokuluja. Huom! Tämä ei välttämättä ei ole enää voimassa, sillä tarjoukset vaihtuvat.

Mutta tämä ei takaa, etteikö sellaista olisi ja lukuhetkellä voit saada jopa 1500 euron lainaa ilmaiseksi. Tämä selviää vain vilkaisemalla palvelun kotisivut, jonne pääset klikkaamalla kuvaa yläpuolelta.

Limiitti on erilainen kuin pikavipit: ja ennen kaikkea parempi! Tämä perustuu sen joustavuuteen ja halpaan (ilmaiseen) hintaan. Joustavuus näkyy sen ominaisuuksissa, jotka ovat kuten luottokortissakin:

 • Saat oman luottorajan, joko 500 tai 2000 euroa (Limiitti tekee päätöksen) 3 – 30 kk maksuajalla.
 • Voit nostaa tänään 100 euroa ja huomenna sinulla on vielä 1900 euroa (tai 400 euroa) Limiittisaldoa jäljellä.
 • Saldoa voi lyhentää vapaasti ja sitä voi ”vapauttaa” käyttöön maksamalla luottoa pienissä erissä.
 • Koko Limiitin voi myös maksaa kerralla takaisin ilman lisäkuluja.

Suosittelemme Limiittiä (Siirry sen kotisivuille tästä), jos haluat avausmaksuttoman ja edullisen lainan, joka on kuin pikavippi, mutta niin monella eri tavalla parempi!

 

Voisiko hakeminen olla enää helpompaa? No ei oikeastaan:

Limiittiä haet helposti & nopeasti 24h vuorokaudessa. Nettihakemus verkkopankkitunnuksien kanssa riittää.

Vaatimukset ovat puhtaat luottotiedot, osoite Suomessa, riittävät tulot (tulo-meno -suhde tasapainossa on suositeltavaa ja edellytyksenä), ei liikaa päällekkäisiä lainoja.

Selvät sävelet talouden suhteen ja ymmärtämys palvelun lainaehdoista ovat myös ehdottoman tärkeää.

Mitään vaikeaa lainan hakemisessa ei ole, jonka pitäisi selvitä teille tuota pikaa.

Näin haet kätevän joustoluoton käyttöönne:

 1. Valitse haluamasi lainasumma (Limiitti.fi -nettisivut löytyvät tästä linkistä), jonka haluat heti nostoon (Huomioi ensinostotarjoukset, kun niitä on voimassa).
 2. Tunnistaudu sisään TUPA:ksen kautta verkkopankkitunnuksilla ja saat heti päätöksen.
 3. Luottoraja on joko 500 tai 2000 euroa, tämä päätetään teidän antamien tietojen mukaan.
 4. Pyytämänne ensinosto laitetaan heti maksuun tilille suuntaan.

Tämän jälkeen voit tehdä lisänostoja ja jopa ajastaa niitä esim. 6h tai 48h päähän, jos koet tarvitsevasi juuri silloin rahaa. Esimerkiksi tiedossa olevaa viikonlopun lomareissua varten tämä ominaisuus on kätevä.

 

Mitä muita vaihtoehtoja minulla on, jos etsin Limiitin kaltaista lainatuotetta?

Limiitti on vertailukelpoinen esimerkiksi sivustolla esiteltyyn Ferratumiin, jonka ”Joustava” toimii samalla tavalla. Myös Suomilimiitti menee tähän samaan kategoriaan. Suurin osa esittelemistämme palveluista onkin sitten pankkeja tai lainoja kilpailuttavia yrityksiä.

Oman pankin kautta luottokortin hakeminen ei myöskään ole välttämättä huono vaihtoehto, oletko esimerkiksi harkinnut sitä? Me kallistumme kuitenkin Limiitin suuntaan, jos haluat kaiken toimivan 100% netissä!

Limiitti-saldo on monipuolinen "raskaansarjan" luottomestari netissä, toimintamalli on selkeä.

Palveluun kallistuminen on helppoa, sillä sitä käytät niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärilläkin.

 

Millainen korko Limiitin lainan mukana tulee?

Ensinnäkin ensimmäinen nosto on aina nostokuluton, jos avaat Limiitti jopa 1000 euroon asti. Avauskuluja ei tule eli selviät 0 euron kustannuksilla, kunhan maksat koko nostetun luoton eräpäivään mennessä takaisin.

 • Tyypilllisesti (jatkonostoissa) on alkaen 5 % nostopalkkio + 9,90 € nimelliskoron alkaessa 24 %:sta.
 • Todellinen vuosikorko alkaa 49,77 %:sta ja voi olla korkeintaan 131,66 %.
 • Maksuaikaa on 3 – 30 kuukautta.

Korko ei prosentuaalisesti vaikuta halvalta, mutta se ei ole vertailukelpoinen pankkilainaan, joissa summat ovat eri luokkaa (paljon suurempia) maksuaikojen yltäessä aina ihan sinne 10 – 15 vuoteen asti. Pikavippeihin tai muihin nopeisiin lainoihin verrattuna Limiitti on kuitenkin halpa.

Myös monet lainankilpailuttajat tarjoavat koron puolestaa edullisempaa lainaa, kuten Lendo, jonka korko saattaa olla vain neljän prosentin tuntumassa. Kyseessä on kuitenkin kulutusluotto, joten näitä ei pidä sotkea keskenään!

Lainaesimerkki:

Jos nostat kerralla Limiitiltä 1500 euroa, ovat sen kokonaiskulut 1894 euroa (todellinen vuosikorko vain 56,23 %), jos maksat sen vuodessa 12 kappaleen kuukausittaisissa erissä takaisin.

Lisämainintana jatkossa voidaan mahdollisesti odottaa edullisempaa korkoa, jos uusi laki lyödään läpi, joka on seuraavan uutisen mukaan suunnitteilla Suomessa ja Ruotsissa. Selvästi edullisempia kulutusluottoja löydätte myös täältä. Korko alkaa 4%:sta ja summat jopa vain 500 eurosta eli nämäkin kannattaa ottaa harkintaan.

Vaihtoehtojen tulva tuhahduttaa varmasti, mutta toivottavasti löydätte oman ”vippinne” tai lainanne, tai mitä ikinä etsitkään…

 

Kerättyjä kokemuksia Limiitti -palvelusta.

Limiitti on joustava ja varma ”luottokortti netissä”, mutta kuitenkin ilman sitä korttia. Se kulkee turvallisesti tietosuojan kanssa mukana puhelimessa, josta noston voi suorittaa tilille heti, kun tilin katteeseen tulee heitto ja rahaa tarvitaan.

Palvelu on suorastaan sulavaa ja nopeaa, eikä sen ensilainatarjousta päihitä kukaan. Saat palvelusta jopa 1000 euroa nostokulutonta, jos olet uusi asiakas.

Rahaa pitkällä kokemuksella suomalaiseen arkeen vuoden läpi.

Palvelun toimivuus on Suomen huipputasoa ja et varmasti löydä yhtä helppoa tapaa löytää rahaa arkeen joustavalla 3 – 30 kuukauden maksuajalla sekä ominaisuuksilla, joista hyödyt varmasti. Kaikista asiakkaista pidetään huoli ja kokemukset asiaskapalvelusta ovat positiiviset palvelun ollessa aitoa & selvästi asiakaslähtöistä.

Palvelu hoituu myös englanniksi ja ruotsiksi, joten tähänkin ollaan panostettu eri tavalla ja monikansallisuus on huomioitu. Helpoin tapa ottaa asiakaspalvelu kiinni on palvelun Live-Chat, jonka saat auki palvelun kotisivun vasemmasta alakulmasta.

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Taustalla toimii vakuuttavasti hommaa ohjannut, erityisesti pienlainapuolta, mutta nyt myös ”joustoluotto-osastoa”, Tact Finance Oyj (Y-tunnus 2360614-4), jonka kokemus puhuu puolestaan. Voit vertailla muita joustoluottoja täällä.

Sitä on kertynyt jo monta vuotta palvelun adaptoituessa parempaan suuntaan kuukausi kuukaudelta. Yrityksen osoite löytyy täältä: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Yrityksen iloinen, ystävällinen ja nopea asiakkaita mielellään palveleva asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 07:00 – 21:00, lauantaisin kello 10:00 – 18:00 ja sunnuntaisin kello 10:00 – 18:00. Palvelu taittuu kolmella kielellä, niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Palveluun saa yhteyden puhelimella 010 219 550 (pvm 0,08 € + 0,06 € min, kun mpm on 0,08 € + 0,17 € / min. Sähköpostiosoite löytyy osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi, jonne voi näpyttää (luonnollisesti) viestin 24h vrk.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ”Limiitti -chatistä”, joka on live-pohjainen palvelu, johon vastataan heti. Saat niihin kaikista ”haastavimpinkiin” kysymyksiin vastauksen todella nopeasti palvelun ollessa auki. Chat on auki arkisin klo 8-20, la 10-16 ja su 12-16.

Kun valuat valoa arkeen ja selättää synkkyyden pienellä hinnalla.

 

Kerro omat kokemukset Limiitin -palvelusta meille kommentoimalla:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *