Vivus kokemuksia: Arvostelu ja esittely

Jos jostain saat hyvän tarjouksen, niin Vivukselta. Suomen ensimmäinen ilmaislaina on yhä tarjolla!
Vivus tarjoaa kuluttajalle loistavan ensilainatarjouksen: ensilaina ilman kuluja lähtee kaikille Vivus.fi:n -kotisivuille tilin avanneille 10 – 400 eurosta 3 – 30 vuorokaudeksi lainaan. Kun pikavippi maksetaan eräpäivään mennessä kokonaan, jää kuluiksi ällistyttävät 0 euroa!

Vivus ei enää myönnä uusia luottoja kuluttajille Suomessa 2023 vuodesta eteenpäin.

Hae nyt uutena asiakkaana 400 euron luottoraja ja tiedät päätöksen välittömästi. Vivuksella on 20 vuoden ikäraja ja moitteettomat maksutaustat tarvitaan, toisin sanoen luottotiedoissa ei saa olla häiriömerkintöjä.

Vivus lainaa pikalainoja 24 tuntia vuorokaudessa 10 – 2010 euroa: hakemuksen voit täyttää aina ja uusia pikalainoja maksetaan asiakkaiden tilille kello 07 – 23. Pikalainaan ei vaadita tulotodistusliitettä, takaajaa tai omaisuutta vakuudeksi.

 

Vivuksen laina haetaan netistä lainalaskurin ollessa ensivaihe

Jos päätät hakea Vivukselta lainan, on sinun ensin valittava haluamasi luottoraja, joka voi olla vanhoille asiakkaille korkeintaan 2010 euroa. Laina-aikaa saatte valita laskurista 3 – 61 vuorokauden väliltä.

Vivuksen lainalaskurista valitset lainasumman kympin tarkkuudella 2010 euroon asti ja laina-ajan 3 - 61 päivästä.

Lainalaskuri osoittaa suoraan sinulle eräpäivän, lainan koron osuuden euroissa, kokonaissumman sekä todellisen vuosikorkon (+pohjaviitekoron). Hakemuksessa etenet lopulta lomakkeen jälkeen verkkopankkitunnistautumiseen, jonka jälkeen hakemus on selvä ja valmis! Pääset siirtymään suoraan Vivus-lainahakemukseen tästä.

 

Täysin ilmainen, 0 % on aina ensilainaajan korko:

Hae lainaa Vivukselta nyt ensimmäinen laina korottomana - kulut 0 euroa!

Kalliimmaksi tulee kuitenkin se seuraava laina, jonka todellinen vuosikorko on 446,2 %, jos maksueriä on yksi ja lainakorko on 301,00 euroa. Kokonaan takaisinmaksettavaa kertyy 2311,00 euroa 30 vuorokaudessa.

Suosittelemme Vivusta pelkästään ensilainaajille tai jos haluat muutaman satasen lainan lyhyellä laina-ajalla. Jos etsit 1000 – 2000 euron lainaa, saat sen huomattavasti halvemmalla kilpailuttamalla lainat Freedom Rahoitus tai Rahalaitos -palveluiden kautta.

Muita ilmaisia ensilainoja sait ennen Vivuksen lisäksi mm. Suomilimiitin ja Ferratumin palveluista, jotka kannatti silloin hyödyntää, ennen kuin edes vilkaisee muita palveluita.

Nyt kaikki ilmaiset ensilainat ovat kuitenkin poistuneet.

 

Vivus.fi kokemuksia: perinteinen pikalaina / luottotili, josta selviät kuluitta!

Vivus on ensimmäinen palvelu, joka on ottanut käyttöön täysin kuluttoman ensilainakonseptin Suomessa. Lainassa ei ole mitään käsittelykuluja ja korko on 0 %, joten myös tietenkin kokonaiskulutkin jäävät nollaan.

Vivus kokemukset ovat keskimäärin hyvät ja sen uuden asiakkkaan tarjouksen on hyödyntänyt yli puoli miljoonaa suomalaista. Palvelu on kansainvälinen ja sen toiminta on laajentunut jo yli 12 eri maahan Euroopassa ja sen ulkopuolellakin.

4Finance Oy, joka on yritys pikalainapalvelun taustalla, on luotetta ja turvallinen verkossa luvan saanut lainanmyöntäjä, josta saa lainaa heti ilman pitkiä käsittelyaikoja (vertaa lisää nopeita lainoja Laatulaina -palvelussa. Vivuksen luottopalvelu on arvosteltu luotettavan Trustpilotin (ei tekaistuja kommentteja) sivuilla erinomaiseksi:

Vivus on saanut paljon positiivista ja suoraan erinomaista palautetta.

Lue arvosteluita täältä ja jätä oma sekä alapuolen kommenttikenttään, että myös Trustpilottiin, jos aikaa ja halua löytyy. Kokemuksien/palautteiden jättäminen on vapaaehtoista, mutta arvokas ele, josta kiitämme heti etukäteen.

Asikaspalvelu ja Yhteystiedot:

Tavoitat asiakaspalvelun puhelimella puhelinnumerosta 0600 550 750 (0,76€ / min + mpm/pvm), asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-18 ja lauantaina klo 10-16. Sunnuntaina se on kiinni.

Lainapalvelu taas palvelee joka päivä klo 7-23 ja hakemuksen eteenpäin lähettämiselle ei ole määritetty mitään kellonaikarajoja. Sähköpostia voit lähettää 24/7 osoitteeseen asiakaspalvelu@vivus.fi.

Siirry suoraan www.vivus.fi -kotisivuille tästä >>

Vivusta on käyttänyt jo yli miljoona suomalaista ja sen kuluttoman ensilainan on hyödyntänyt yli 550 000 lainaajaa!