Credigo kokemuksia – Nopein ja edullisin kulutusluotto

Credigosta on kokemuksia niin hyvässä kuin pahassa, mutta 99% hyvässä.

Credigo kulutusluotto on uudempi, vaikkakin se on kerennyt olemaan meidän valikoimissa jo kolmisen vuotta. Palveluna se on erinomainen ja sen tuote on 500 – 5000 € pikalaina, joka maksetaan heti tilille, n. 10 minuutissa.

Siinä on kaikki elementit kohdillaan, mitä lainaaja voi koskaan lainalta vaatia. Pikalainaa saa myös poikkeuksellisen pitkällä jopa korkeintaan 10 vuoden laina-ajalla tarvittaessa. Saat lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia, jopa ihan prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla.

Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne riittävät hakemuksessa. Paperillista liitevaatimusta ei ole ollenkaan, joten Credigo on todella helppo tältäkin osalta. Sitten toiseen hyvään osaan eli korkoon: lainan korko on vain max. 19,95% ja se noudattaa uutta 20 %:n korkokattoa korostaen tätä ja sen läpinäkyvyyttä.

Ja tämä pitää paikkansa, eikä ole epäilystäkään, etteikö se olisi yksi syy lisää, miksi Credigo on kokonaisuutena erinomainen pikalainapalvelu! Pääset palveluun ja hakemukseen tästä.

Vaatimukset pikalainaan ovat tässä:

Credigolta lainaat netissä turvallisesti ja luotettavasti suojatussa palvelinympäristössä, kuten pankeiltakin.

Vaatimukset ovat 20 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot. Myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne vaaditaan.

Pikalainan hakijan osoite pitää olla Suomessa ja maksukyky on pakollinen, joka sinetöi päätöksen. Luottotiedottomille palvelun kautta ei irtoa lainaa, joka on vakiona nykyään kaikissa vastaavissa palveluissa, kuten Ege & esimerkiksi suositussa Limiitti -palvelussa.

 

Paljonko pulitan korkoa lainasta ja entä ne muut kustannukset?

Credigo halpa pikalainapalvelu ja jostain on pinttynyt päähän sanoma, että jopa halvin, mutta ilmaista Suomilimiittiä se ei kuitenkaan voita. Tosin nämä ovat kaksi toisestaan eroavaa lainamallia ja edellä mainitussa vain ensinosto on koroton, muut nostot ovatkin sitten jo hintavampia.

Credigon todellinen vuosikorko pysyy kuitenkin aina korkokaton sallimissa numeroissa. Korko koostuu kuukausikorosta, joka on vain 3,25 – 3,42 % välillä (kun lyhennykset tehdään eräpäivään mennessä), eikä muita kuluja ole. Credigo tarjoaa myös hintakuun.

Esimerkiksi, jos haet lainaa 1000 euroa 5 vuoden maksuajalla, maksat vain 39 € /kk. Kuukausikorko on 3,25 % ja todellinen vuosikorko korkeintaan 46,69 %.

Vuodessa kokonaiskuluja tulee 458€ ja tässä kaikki: muita kuluja ei lisätä tähän päälle! Et myöskään koskaan tule törmäämään niin kutsuttuihin ”piilokuluihin”, tämä ei kuulu yrityksen toimintamalliin laisinkaan.

Huom! Jos haluat lyhytaikaista lainaa ilman kuluja, se onnistuu täältä löytyvistä palveluista.

Credigo kokemuksia: tässä on kulutuslaina, joka on ajan tasalla.

Credigo on tarkka ja vakuuttanut todella nopeasti monta suomalaista, sillä sen asiakaskunta on laajentunut merkittävästi. Hyvien kokemuksien taustalla on varmasti monia syitä, mutta päällimmäisenä varmasti edullinen korko ja nopea käsittelyaika sekä ei maksussakaan yli 15 minuuttia pidempään mene.

Credigolla on yli 150 000 tyytyväistä asiakasta ja jopa reilusti yli 10 vuoden kokemus alalta.

Sitten myös vielä asiakaspalvelupuoli Live-chätteineen on kunnossa ja jokaista asiakasta kohdellaan hyvin & nopeiden vastauksen kanssa, niin on todella vaikea mennä missään pieleen, eikö vain? Voit verrata palvelua (vaikka se onkin nopea kulutusluotto) muihin pikavippeihin täällä.

Credigo on nykyaikainen ja toimii verkossa: sitä voi ehdottomasti pitää yhtenä ”pikalainojen edelläkulkijana”, koska työ, jota sen eteen on nähty, on jokaiselta osalta täyden viiden tähden arvoista.

Tässä on siis kyseessä ihan hatun noston arvoinen pikalainapalvelu kyseessä ja asiakaspalautekin on ollut sen mukaista!

Se on täsmällinen ja asiakassivujen kautta näet kaiken oleellisen tiedon:

Laskut lähetetään aina sähköpostilla tai voit myös ottaa laskun paperisena ilman kuluja. Tämän muutoksen voit tehdä kirjautumalla omille asiakassivuille. Samalla Credigolla on aina ajan tasalla oleva tiedotus tulevista maksuista, joten kenellekään ei jää varmasti epäselväksi, milloin laskut erääntyvät.

Credigo on Suomen selkein pikalaina” kulkee kyseisen firman sanonta tai ”slogani”.

Ja tämä on kyllä ihan helppo allekirjoittaa meidänkin puolesta – ja varmaan myös teidän?

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Credigo on Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimen alla toimiva pikalainapalvelu, jonka omistaa sen naapurissa oleva Northmill AB (emoyhtiön sivut (englanniksi), jos janoatte vielä lisätietoa), jonka kokemus on lähtenyt vakaavasti Credigon asiakaspalvelusta ja live-chatista meillä on huippu kokemukset ja monella muulla myöskarttumaan jo vuodesta 2006. Se on vakavarainen yritys, joka on suoran lainauksen kanssa ns. ”FinTech-innovaatiofirma”.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Sen osoite on sijoittunut uuteen paikkaan: Unioninkatu 20-22 (00130 Helsinki). Asiakaspalveluun voi laittaa sähköpostia koska vaan asiakaspalvelu@credigo.fi osoitteeseen. Myös puhelimella voi ottaa konktaktin (ppm/mpm -maksulla) 09 4272 0663 numeroon.

Credigon asiakaspalvelu on saanut palvelun kotisivujen mukaan erinomaiset kokemukset ja palautteen (4,5 / 5 tähteä) ja se on auki arkisin 09:00 – 20:00, lauantaisin klo 10:00 – 18:00. Sunnuntaisin pyhitetään lepopäivä, joten asiakaspalvelu on silloin suljettu.

Millaiset kokemukset teillä on Credigosta? Kommentointi on vapaamuotoista ja tervetullutta!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *