Halvimmat puhelimen ja tabletin suojakalvot netistä.

Edulliset suojakalvot, kuoret ja panssarilasit älypuhelimeen ja tablettiin netistä.

Älypuhelimien ja tablettien näytöt ovat ”heiveröisiä” ja huonolla tuurilla pienikin putoaminen väärässä kulmassa johtaa näytön hajoamiseen joko osittain tai kokonaan. Välillä kuitenkin 20 metrin komea kaarikaan ei tee näyttöön särön säröä… Tämä on täysin tuuripeliä. Keskimäärin näytöt kuitenkin hajoavat kohtuullisen helposti.

Jos näyttö hajoaa kokonaan tai osittain, sillä ei yleensä juuri ole merkitystä, koska se on uusittava joka tapauksessa ja tämähän on yleensä hintavampi operaatio!

Tuleekin siis huomattavasti halvemmaksi hommata puhelimeen ja tablettiin suojakalvo tai suojakuori tai vaihtoehtoisesti jonkin sortin panssarilasi. Tämä on niin pieni investointi ja näyttö pysyy ehjänä huomattavasti pidempään – luultavasti jopa itse puhelimen/tabletin kone sanoo itsensä aiemmin irti, ennen kuin suojakalvollinen näyttö hajoaa tai ottaa edes osumaa.

Tätä kannattaa siis harkita todella vakavasti ja yleensä kalvo kannattaa ostaa jo liikkeestä, siinä samassa kun ostat itse laitteen. Jos -kalvoa tai suojakuorta ei kuitenkaan ole, niin vielä ei ole liian myöhäistä:

Pelasta siis puhelimen tai tabletin näyttö jo tänään – koskaan et tiedä, milloin pieni lipsahdus rikkoo näytön. Näin voi käydä upouudellekin laitteelle ja se vasta harmittaakin. Monella on varmasti kokemusta tästä, allekirjoittaneella ainakin on.

 

Paras suojakalvojen verkkokauppa: Suojakalvotukku.fi kokemuksia.

Suojakalvotukku.fi on johtava suojakalvojen, panssarilasien ja suojakuorien sekä muiden Älä epäröi, vaan tilaa heti kotelo, kalvo tai kuori suojaamaan arvokasta älypuhelintasi!tarvikkeiden jälleenmyyjä netissä.

Suojakalvotukun kokemukset meillä ovat hyvät ja jos haluat tilata älypuhelimelle tai taulutietokoneelle suojakalvon, -kuoren tai jopa panssarilasin, niin Suojakalvotukku.fi on hyvä osoite hoitaa halpa kalvo, kuori tai lasi laitteeseen kuin laitteeseen.

Ensimmäinen tarjous: Käytä myös alennuskoodia (yli 30 euron tilauksiin) suojis30e ja saat 10% lisäalennuksen!

Toinen tarjous: on myös yh voimassa (tosin ilman koodia): Osta kaksi samaa panssarilasia ja maksat 12,45 euroa per lasi, kun normaalisti hinta olisi alk. 14,90 euroa kappaleelta.

Valikoima on runsas ja saat tarvikkeita esim. Applen, LG:n, Sonyn, Samsungin, Alcatelin, ZTE:n, HTC:n, Xiaomin, Asuksen, Acerin, Huawein, HP:n, Nokian/Microsoftin sekä Motorolan ja Lenovon tuotteeseen + määrä kasvaa kokoajan!

Saat kaikille tuotteille myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden!

Suojakalvotukun valikoimiin kuuluu myös lisäksi:

  • Lompakkokotelot
  • Johdot ja kaapelit
  • Adapterit
  • TPU-Taustakuoret
  • ”LastuCover” -suojat
  • Asennuslaitteet joka lähtöön

+ Lisää tuotteita on varmasti tulossa. Pääset verkkokauppaan tästä.

 

Mistä muualta voin hommata kalvon tai kuoren edullisesti?

Yleensä kaikki puhelimia ja tabletteja myyvät kaupat pitävät valikoimissaan myös suojakuoria, -kalvoja sekä panssarilaseja, joten on aina parempi ratkaisu tehdä kaupat senkin suhteen heti laitteen oston yhteydessä, kuten tuli jo aiemmin mainittua.

Jos etsit suojakoteloa, niin niitäkin myyvät kaikki tunnetut kaupat, kuten Gigantti, jonka valikoimiin toki kaikki edellä mainitutkin luonnollisesti kuuluvat, puhumattakaan sen valtavasta puhelinvalikoimasta.

 

Kuinka suojakalvon, panssarilasin tai kuoren asentaminen tablettiin tai puhelimeen tapahtuu?

Tämä vaatii hieman sorminäppäryyttä ja kärsivällisyyttä, mutta siinä kaikki. Ohjeet löytyvät aina pakkauksen sisältä (hyvin yksityiskohtaisesti), joten mistään suuresta tai vaativasta operaatiosta ei ole kyse. Suojakalvon / panssarilasin asentaminen erityisesti vaatii pienen keskittymisen, mutta jokainen kaksikätinen siihen varmasti pystyy!

Ainoa asia mistä kannattaa pitää huoli on, että kalvon ja puhelimen/tabletin näytön väliin ei jää ilmakuplia. Yleensä niitä jää hetkellisesti jokunen asennuksen yhteydessä, ellei sitä tee laakista täydellisesti. Kuplat kuitenkin katoavat hetken kuluttua, kun kalvo asettuu kunnolla paikoilleen. Katso tästä englanninkielinen YouTube -video, ”kuinka asentaa suojakalvo ilman kuplia”. Videossa on käytetty Samsungin puhelinta esimerkkinä, mutta homma toimii samalla tavalla näytössä kuin näytössä.

Suojakotelon ja kuoren asentaminen sen sijaan on hyvin yksinkertaista ja siihen tuskin tarvitset edes ohjeita.

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *