Pankkilainavertailu – Edullisin pankkilaina netistä

Pankkilainavertailu 2019 netissä takaa halvimman pankkilainan, se jos joku on varmaa

Pankkilainavertailu on helppo keino löytää halvin pankkilaina nopeasti netistä. Yhden luottohakemuksen tekniikalla saat useamman pankin tarjoukset yhdellä kertaa – kokeile ja nappaa vakuudeton pankkilaina heti!

Etsitkö pankkilainaa ja haluaisit sen nettihakemuksella todellisen vuosikoron alkaessa vain alle 3,97 %:sta? Tiedätkö mitä: olet aivan oikeassa paikassa ja meiltä löydät netin yksinkertaisimman pankkilainavertailun. Koska kivijalkapankit myöntävät lainoja vain omien pankkiensa asiakkaille, olemme erityisesti suosineet palveluita, joilta jokainen suomalainen saa pankkilainaa ja myös kilpailuttajia, joiden tarjouksiin / tarjontaan sisältyvät myös kivijalkapankkien lainat.

Teimme myös lainaamisesta mahdollisimman yksinkertaista: löydät vain 5 eri palvelua, jotka kaikki tarjoavat mahdollisuuden helppoon lainarahoitukseen. Näiden palveluiden kautta tavoitat nimittäin jopa yli 59 eri rahoituslaitosta, joten tarjonta ei ole suppea, vaan yksinkertaistimme pankkilainan etsintäprosessin teille*.

*Uutena lähteenä toimii Suomen suosituin, mikäs muukaa kuin: Pankkilainavertailu

Pankkilainavertailu.fi tuo kuluttajalle vielä enemmän näkökulmaa ja sieltä löydät myös kivijalkapankit vertailusta. Suosittelemme myös vertaamaan lainoja siellä. Myös uudet pankit ovat listauksessa mukana ja korko ajan tasalla.

Bank Norwegian

Edullisen ja paras vakuudeton pankkilaina viime vuonna, ainakin verkkopankkiluottojen Pankkilainaa heti tilille ilman takaajia ja vakuuksia - Bank Norwegianilta jopa 50 000 euroa.keskuudessa on ollut Bank Norwegianin pankkilaina, joka on onnistunut tekemään saman tempun jo useammassa eri maassa. Sen menestystarina ei varmasti ole vielä ohi ja lainojen menekki varmasti vain kasvaa mm. edullisen koron ja helpon kokonaistoimivuuden takia.

Tämä takaukseton helppo suora pankista saatava laina haetaan nettihakemuksella, jonka täytät hetkessä ja saat myös tietää heti päätöksen sekä muut ehdot hinta- & korkotietojen kanssa.

Lainasummat on nostettu 2019 vuoden aikana 1000 – 60 000 euron välille!

Vaatimukset Norwegianin pankkilainaan ovat 23 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus (tai väh. 36 kk asuminen Suomessa yhdessä jaksossa), puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Lendo

Lendo on palvelu, josta 500 – 60 000 euron pankkilaina lähtee helposti 1 – 15 v. maksuajalla ja sen toimintamalli eroaa siinä määrin, että hakemus kulkeutuu Lendon kautta sen Lendo on monipuolinen vakuudeton pankkilaina auton ostoon tai mihin vain haluatteyhteistyökumppaneille, joita ovat pankit ja muut rahoitusten tarjoajat.

Kun yksinkertainen hakemus on lähetetty sisään, sinut päästetään helpolla ja tässä vaiheessa on pankkien vuoro ”taistella” teistä ja halvin pankkilaina yleensä voittakoon! Saat usein useita tarjouksia, jotka palvelu on jo valmiiksi kilpailuttanut pankkien kautta.

Tarjouksia voi saada yli 15, jos hakijassa nähdään potentiaalia, toisin sanoen: jos tulopuoli ja talous on kunnossa sekä olet riittävän vanha. Pankkilaina yhteishakijan kanssa yhteisvastuullisesti on mahdollista myös.

Pankkilainan voi myös hakea entisten velkojen maksuun tai lainojen yhdistelyyn, tarkoituksella ei ole ole vaikutusta tarjouksiin tai päätöksiin.  Vaatimuksina vain 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot, verkkopankkitunnukset sekä säännölliset tulot.

 

Zmarta

Zmartalta saat samalla hakemuksella jopa 26+ pankkilainaa tai oikeastaan kulutusluottoa, Zmartalta pankkilainaa velkoihin, autoon, veneeseen, lainayhdistelyihin tai mihin vain keksitkäänsillä kaikki yhteistyökumppanit eivät ole pankkeja, vaan puhutaan rahoituslaitoksista.

Lainan saa kuitenkin helposti ja pankkilainan kilpailutus tehdään teidän puolestanne ilman veloitusta. Tarjonta on 500 – 60 000 euroa, maksaikaa saa valita 1 – 15 v. Lainat ovat vakuudettomia ja takausta Zmarta ei sinulta vaadi.

Pankkilainan korkolaskuri löytyy heti etusivulta, johon valitset summan & maksuajan, joka näyttää sinulle korkoarvion välittömästi. Tämän jälkeen täytät loput kentät muutamassa minuutissa ja valmista tuli. Nyt vain odottelet tarjouksien saapumista ja luoton hakeminen on juurikin näin yksinkertaista.

 

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa edellisten palveluiden tavoin palvelut sinulle valmiiksi. Freedom Rahoitus on luotettava palvelu, joka tekee duunin etsinnän ja vertailun suhteen 100% puolestanne.Toimintamalli ei eroa edellisistä, mutta tarjouksissa voi olla hiuksen hieno ero.

Pankkirahoitustarjonta on 500 – 60 000 euroa 1 – 15 v. laina-ajalla ja pankkilainat saa ilman vakuuksia ja takaajia. Et löydä sivulta ainuttakaan vakuudellista pankkilainaa.

Vaatimukset myönteisen päätöksen suhteen vaihtelevat, mutta vähimmäisvaatimukset alkavat 20 vuoden iästä, luotto- ja oikeustoimikelpoisuudesta, puhtaista luottotiedoista ja kuukausittaisista tuloista.

Parasta on, että voit kokeilla palvelua ilmaiseksi, tarjoukset alkavat vain 4,99 % todellisesta vuosikorosta eli halpa pankkilaina voi löytyä hyvinkin juuri Freedom Rahoitukselta.

 

Rahalaitos

Rahalaitos on viimeisin esittelyssä, mutta ei missään tapauksissa vähäisin ja tällä hetkellä Rahalaitos on aina sen hiukan halvemman pankkilainan tarjoaja: se on se, mihin palvelu aina tähtää.palvelulla on kaikista suurin yhteistyökumppaniverkko, joka tietää paljon lainatarjouksia ja usein edullisia sellaisia!

Lainatarjonta on perinteinen 500 – 70 000 euroa, joka on yleensä kattomäärä, mitä voidaan ilman vakuuksia ja takaajia myöntää. Kukaan palveluista ei ole toistaiseksi nostanut summaa tästä ylöspäin ja siinä ollaan pysytelty noin kahden vuoden ajan.

Rahalaitos on palveluna yksinkertainen: lähetät yhden hakemuksen ja saat monta pankkilainaa vertailtavaksi. Kaikki nämä ovat vasta ”esitarjouksia”, sitoumista ei ole tapahtunut, joten voit käyttää kaiken ajan maailmassa valiten parhaan pankkilainan joukosta.

Rahalaitos vaatii 20 vuoden ikää, vähintään 7200 euron vuosittaisia tuloja, maksuhistoriassa ei saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä ja hakijan on asuttava Suomessa sekä omistettava pankkitunnukset.

Voiko eläkeläinen tai työtön saada lainaa pankista – ja kuinka helposti?

Jos olet eläkkeellä, oletettavasti saat säännöllistä tulovirtaa eläkkeen muodossa eli kyllä: voit saada eläkkeelläkin pankkilainaa. Eläkkeen suuruus määrittää lopulta, mistä ja minkä koron lainaa saat.

Työttömänäkin voit saada pankista lainan, mutta yleensä sinun tarvitsee nauttia etuisuuksista, kuten ansiosidonnaisesta ja liian paljon päällekkäisiä lainoja ei saa olla. Tämän suhteen politiikka on häilyväinen ja tiedät vain kokeilemalla, millaisia tarjouksia saat ja mistä yleensäkin.

Jos olet työtön ja sinulla ei ole tuloja, ei valitettavasti varmasti yksikään taho lähde lainaa teille tarjoamaan. Netissä olevien pankkien kanssa ei ole neuvottelun varaa, mutta kivijalkapankeissa tilanne on toinen ja poikkeuksia tehdään, esim. riitttävän suuria vakuuksia vastaan tai jos olet saamassa suuren perinnön tulevaisuudessa ja pystyt osoittamaan tämän toteen, näin esimerkkeinä.

Pankkilaina opiskelijalle? Irtoaako pankeilta luottoa, jos koulut on kesken?

Voit saada pankkilainan opiskelijana, jos sinulla on opintojen ohessa sivutyön kautta säännölliset tulot. Opiskelijan tukien määrä normaaleissa olosuhteissa ei valitettavasti riitä kattamaan edellytyksiä myönteiselle luottopäätökselle.

Osalle palveluista ei välttämättä edes riitä väliaikainen osa-aikatyö (hyväpalkkainenkaan), vaan myös työsuhteen luonteella on merkitystä. Vakituinen työsuhde nostaa aina pisteitä korkeammalle. Tämäkään ei ole kuitenkaan poissuljettua, etteikö esim. AMK-opintojen loppusuoralla oleva opiskelija olisi voinut löytää vakityön, jolloin pankkilainan saamisessa ei pitäisi ilmetä sen suurempia ongelmia. Ikääkin on varmasti kertynyt tässä vaiheessa jo pitkälle yli 20 vuotta, joten senkin puolelta ollaan myöntyväisempiä päätöksien suhteen keskimäärin.

100% puolueeton vertailu

Huom! Vertailu on 100% puolueeton, eikä suosi ketään muiden ylitse, vaikka osa palveluista onkin pinnalle – ja ei nimittäin suotta, mutta tämän voit todeta vain itse