Komplett Bank kokemuksia – Pankkialan johtotähdistöä.

Komplettbank.fi - Se pankki, joka rentouttaa ja antaa säväytyksen taloudelle

Ei konttoria, ei kimurantteja paperihommia ja pankkilaina joustavalla maksuajalla ilman suoraa kiinteää maksuaikaa? Tämä on suoraan verrannollista pienempiin lainakuluihin, koska työvoimamäärän voi heti laskea alle puoleen!

Summaluokat 1000 – 50000 euron väliltä – jos tämä alkoi kiinnostamaan, niin Komplett Bank on alkaen 4,90 % koron pankin tarjoama joustoluotto. Tämä on ns. ainutlaatuinen toimija tällä hetkellä Suomessa (tuskin kauan), koska konsepti on edullinen ja toimii kuin junan toiletti.

Laina sopii ihan kaikkeen, järjestelyt, yhdistelyt tai sano vaikka good-byet vanhalle kalliille luotolle vaihtamalla sen helpolla Komplett Bankin kulutusluottoon!

Joustoluotossa on myös parhaana puolena se, että voit pyytää tarjouksen vaikka heti: se onnistuu tästä linkistä. Tämän jälkeen näet kaikki ehdot ja mitä luotto maksaa sekä kaiken oleellisen.

 

Joustoluottoon liittyvät ehdot, mitkä teiltä vaaditaan:

Ikärajavaatimus on 23 vuotta ja enimmäisikäraja on 64 vuotta, samoin säännölliset vuositulot tarvitaan. Tulot vaikuttavat haettuun joustoluottoraja-summaan. Pienemmillä tuloilla saat pienemmän rajan siis kiteyttäen asian.

Suurempia summia haettaessa pankki on myös tarkempi dokumenttien suhteen ja hakemuksessa saattaa kestää muutama tunti pidempään.

Asuinpaikan on oltava Suomi ja hakijan on myös oltava maan kansalainen tai asunut vähintään 36 kuukauden ajan Suomessa. Luottotietojen tarkistus hoidetaan Suomen Asiakastieto Oy:n kautta ja ne ovat aina ehdottomana edellytyksenä.

Sen sijaan vakuuksia tai takausta joustoluotossa ei ole vaatimuksena! Tämä poistaa yhden yleisen suuren luokan pankkilainan edellytyksen (yleensä yli 20 000 euron luokan luotot).

 

Komplett Bank: ainoa ”kivijalkaperustaton” pankkilaina ja vielä joustoluotto.

Luotettava ja turvallinen pankki ilman kivijalkaperustaa on pelkästään hyvä juttu, koska tämä laskee korkoa välittömästi. Ei ole edullista pitää Helsingissä isoa pankkia ja sitten vielä yrittää tarjota edullista lainaa – varsinkin kun jokainen käyttäjä valitsee nykyään verkon ensisijaisena lähteenä asuntolainoja lukuunottamatta.

Kun haluat simppeliyttä ja hyvän hinnan luotolle, on tässä pankki, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Samalla suosittelemme myös Bank Norwegian ja erilaista konseptia ajavaa Lendo-lainavälittäjää, josta saat monen pankin lainat kilpailututuksen kera valmiina pöytään.

Näin varmistat, että tarjous on paras mahdollinen ja korko sopii sinulle / teille. Tässä vielä lyhyesti perustiedot pankin omilta sivuilta lainattuna:

Nimelliskorko on kohtuullinen ja alkaa alle viidestä prosentista.

Kohtuulostaa varsin kohtuulliselta, eikö vain? Saat uskomattoman jouston, mutta huomioi, että joustolla on silti hintansa. Pitkälle venytetty laina maksaa aina vähän enemmän, joten kulut kannattaa harkita ja laskea.

Nämä ovat hyvät eväät lähteä hakemaan lainaa yleisestikin, ensin vertailet, sitten katsot vaihtoehtoja läpi, jonka jälkeen halvin lainatarjous on helppo laittaa pinon päälle ja loput hoituu pankkitunnuksilla.

Joustoluoton korko on henkilökohtainen:

Komplett Bankin korko perustuu aina hakijan tietoihin eli mitä parempi taloudellinen tilanne, sen parempi/pienempi korko.

Viitekorko lasketaan tällä hetkellä aina 3kk Euriborin kautta, se alkaa 4,99 %:sta ja korkeimmillaan se kipuaa 19,99 %. Tällöin kyseessä on yleensä pienet lainat lyhyemmillä maksuajoilla, joka saa näyttämään helposti hinnan kalliilta.

Komplett Bank ei ole kuitenkaan automaattisesti halvin, sitä emme takaa, saati hekään, mutta se on kilpailukykyinen ja sinulla on kaikki työkalut käsissä vertailla lainojen korkoja sekä tehdä se lopullinen päätös!

 

Oleellisuuksiin: Suoria Komplett Bank kokemuksia.

Pankkia on helppo käyttää netissä ja toiminta on nopeaa. Pientä kömpelöyttä on kuitenkin ollut aistittavissa kuluttajapalautteen (foorumit/palstat, kuten suomi24.fi, sekä monta muutakin kautta tarkastellen), mitkä ovat pistäneet silmään, mutta kokemuksia on enemmän sieltä paremmalta puolelta.

Sen yksinkertaisuus hämmästyttää ja Norjan puolen pankit todella osaavat rakentaa käyttäjäystävällisen alustan hakea lainaa & löytää tietoa siihen liittyen. Lainalaskurilla rullaat summan ja päätös annetaan nopeasti!

Joustavuus lainassa on jotain sellaista, jota muilla ei ole tarjolla, koska joustoluotossa ei ole erikseen suoraa määritettyä maksuaikaa. Pelkän koron maksaminen kuukaudessa riittää, mutta koko helahoidon hoitaminen kerrasta hoituu sekin. Valinta on ihan teidän käsissä. Vertailua voi tulkita ihan itse Zmartalta esimerkiksi.

Lainan tai joustoluoton voit käyttää arkeen, juhlatarpeisiin, lomailuun, uuteen 60″ televisioon tai mihin vain – tämä on teidän valintanne!

 

Kevennä velkataakkaa, ota uusi luotto tai yhdistele lainat:

Komplett pankki tekee tästäkin helppoa. Eli: mikäli teillä on avoinna oleva kallis laina, niin voitte pyytää uuden ”vastatarjouksen” pankilta ja mikä korko on pienempi (+kulut myös), on lainan vaihtaminen uuteen todella helppoa!

Myös lainan yhdistelyt tapahtuvat palvelussa kätevästi. Jos sinulla on esim. kalliimpia lainoja Ferratumilta tai lukuisilta muilta pikavippipalveluilta, niin voit kuitata ne pankin joustavalla lainalla yhdellä hakemuksella.

Kuulostaa todella helpolta ja sitä se itse asiassa onkin!

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Taustalla norjalaispohjainen pankkilainakonserni, joka on jättänyt kivijalat 90-luvulle ja toiminta on netin pohjalla täysin. Se on ottanut lyhyessä ajassa hyvän maineen lisäksi laajan asiakaskunnan.

Yritys on Komplett Bank ASA ja se on osa Komplett Group konsernia, johon kuuluvat Suomen, Norjan & Ruotsin pankkien lisäksi myös mm. Bildeler (sivu on muuten norjaksi, ei avaudu kirjoittakaartillekaan kovin selvästi…) Kasvun varaa ja nälkäisyyttä näyttää riittävän, homma on siis yrityksellä ehdottomasti hallussa.

Asiakaspalveluun on helppo saada yhteys sähköpöstilla osoitteesta asiakaspalvelu@komplettbank.fi mutta varaudu kuitenkin vuorokauden vastausaikaan, varsinkin lähettäessänne viestin iltapäivällä! Toinen kanava löytyy palvelun sivuilta yhteydenottoa varten luodun lomakkeen avulla, joka ajaa saman asian kuin sähköpostikin.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Siispä: Komplett Bankkiin löytyy siis luottoa runsaalla mitalla, ainakin meidän puolelta – entäpä teiltä?

Millaiset kokemukset pankista teillä on yleisesti ollut, onko kaikki pelittänyt, kuten pitääkin vai onko mutkia ilmennyt?

One comment

  1. Komplett Bankin lainaturva on kallis ja en nyt ole ihan varma kuinka turvattu olen. Enkä tiedä sen tarpeellisuudestaan. Avataanko tätä vakuutustusta tarkemmin missäään vai maksanko nyt aivan turhasta? Sami

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *