Ege.fi kokemuksia – Laina yhä perinteisellä kaavalla.

Ege on parempi pikavippi ja se noudattaa säännöistä tärkeintä: korkokattoa nimittäin.

Ege.fi on parempi laina ja sen korko niin selkeä, että ken tahansa sen ymmärtää. Laina on 100 – 2800 euroa ja saat valita sen vapaan tahdon mukaan, tietenkin.

Uuden tilin luominen ja samalla lainan hakeminen tehdään nopealla hakemuksella verkkopankkitunnuksia käyttämällä. EGE-laina on vanhan mallin vippaajia, mutta se on kulkenut kelkassa hyvin mukana pitäen asiakaspiiristönsä tasaisen vahvana. Yhä tänäkin vuonna.

Lainaa saa haettua ilman vakuuksia ja takaajia, joka saattaa olla monelle sanomattakin selvää, mutta se on hyvä nostaa ilmoille. Tämä helpottaa kuitenkin lainan hakemista tai saamista yleensäkin. Lue lisää tästä Egen sivuilta. Pääset myös lainahakemukseen samaisesta linkistä.

 

Ege-lainassa on seuraavanlaiset luottoehdot:

Egeä myönnetään ihan kaikille 20 – 70 vuotta täyttäneille asiallisesti raha-asiat hanskassa pitäneille ja ennen kaikkea luottotiedollisille henkilöille. Maksuhäiriömerkintä keskeyttää hakemuksen heti.

Myös säännöllisiä tuloja vaaditaan tiliotekopion kautta, mutta tämä hoituu sähköisesti muutamassa minuutissa. Pääasiassa EGE:n pikalaina on todella helppo & yleisesti palvelu on osoittanut luotettavuutensa jo moneen otteeseen. Tästä vielä lisää alempana. Luottotuote on nopeasti toimitettava pikavippi heti parhaimmillaan ja noudattaa ääretöntä yksinkertaisuutta hintasuorasukaisuudellaan, josta Ege Finance on – ja on siitäkin olla – ylpeä.

 

Lainan korko on aina standardi, joten se ei heitä tuumakaan.

Tämä siis edellyttäen sitä, että et unohtele eräpäivää ja hoidat maksun asiaan kuuluvasti niin, että se näkyy Egen tilillä eräpäivänä ihan viimeistään.

Sen kaikki pikavipit ovat 100-2800 euron luottorajalla varustettuja ja maksuaikaa on 2-12 kk, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2800 euron lainalle on tasan 50 prosenttia.

Egen hinnastosta näet kaikkien lainojen hinnat, nostopalkkion ja maksuerän tai erien määrät.

Esimerkkilainoja:

  • 400 euron laina 6 kk maksuajalla 50 % todellisella vuosikorolla on maksaa kokonaisuudessaan 450 euroa. Lainassa on kuusi 75 euron maksuerä tasalyhennyksissä.
  • 1400 euron laina vuodeksi taas maksaa 337,60 euroa eli yhteiskulut ovat 1737,60 euroa. Maksueriä on 12 suuruudeltaan 144,80 euroa.

 

Ege kokemuksia ja mikä onkaan sen luotettavuuden laita?

Ege on varmasti turvallinen ja luotettava ja sillä on monta vuotta kokemusta alalta ja helposti yli 100 000 tyytyväistä lainaajaa. Kokemuksia Egestä on paljon mm. palstapoimintojen kautta ja vaikka huonoakin löytyy, niin pääosin kaikki on positiivisen suuntaista.

Huonot kokemukset annetaan niiden puolelta, jotka eivät saa laina eli toisin sanoen niiltä, jotka eivät täytä kriteereitä. Myös hitaudesta on valitettu, mutta Ege kyllä ilmoittaa maksuajan ja ekspress-siirrolla rahat laitetaan maksuun 30 minuutin sisällä. Maksunopeuteen vaikuttaa sitten myös, missä pankissa tilinne on.

Ege: luottovippaaja. Kokemuksia on sekä hyviä, mutta aina myös niitä huonompiakin.

Egen kotisivut ovat pitäneet perinteisen mallin, mutta sen verran niitä on päivitetty, että tiedot, lainan hakeminen ja suojaukset ovat kaikki kunnossa. Esimerkiksi hakeminen tehdään turvallisesti palvelimen kautta, jossa on uusi TLS-tietosuoja. Tämänkään pohjalta Egestä ei voi sanoa mitään huonoa, joten kaikki 100 – 2800 euron lainaa etsivät voivat vapaasti ainakin vilkaista, millainen palvelu on kyseessä.

Ege Finance löytyy myös luotonantajarekisteristä, etsi ”Ege Finance” tai ”A-vippi” nimillä, mikäli haluat tarkistaa asian itse.

Paranteluja on tehty ja korko on matala, eikä valehtele: mm. näistä syistä Ege on taas pinnalla tänä vuonna!

 

Mitä muita vaihtoehtoja minulla on, jos etsin Egen kaltaista lainaa?

Kyllä Egen suuntaan voi kääntyä helposti, mutta toinen hyvä vaihtoehto voisi olla Suomilimiitti ja sen ilmainen korkotarjous, josta löydät lisätietoa täältä. Vertailu kannattaa aina ja voit myös pyytää monta tarjousta laina(välitys)palvelu Lendolta, jos etsit yli 500 euron luottoa.

Palvelu nimittäin kilpailuttaa monta lainapalvelu samalla, joka antaa heti paremman näkemyksen, millainen lainatarjonta on. Ja tietenkin näet heti, mistä halvin laina on haettavissa. Ei kuulosta pahalta, eihän?

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Ege Finance Oy on Bulevardi 7:lle sijoittunut luja lainayhtiö (00120 Helsinki vielä tarkennuksena). Sen tavoitat puhelimella 0600-15858 numerosta, mutta hinta on 1,20 euroa minuutilta. Sähköposti asiakaspalveluun on edullisempi, mutta hitaampi tapa. Mailiosoite oon info@ege.fi.

Yrityksen Y-tunnus on 2229805-5, joten kyseessä on ihan rekisteröitynyt yritys.

Kiireelliset asiat kannattaa hoitaa puhelimen kautta, mutta peruskysymykset sähköpostilla tai aina voit myös kysyä meiltä kommenttikentästä. Vastaamme parhaamme mukaan, mutta varsinaisissa laina-asioissa emme voi auttaa, koska olemme pelkästään esitelleet & vertailleet EGE-lainan.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Millaiset kokemukset teillä on Ege Financesta? Kerro avoimesti kommenttikenttään mietteet firmasta.

One comment

  1. Ege on pikavippi, en näe tässä mitään muuta kun pikavipin pitkällä maksuajalla, onko se jotain muuta? Ei ainakaan kulutusluotto ellei 1000 tai 2000 euron lainaa sitten ujuta tähän portaikkoon??

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *