Instabank kokemuksia: Lainaa uudesta pankista, näppärästi.

Instabank kokemuksia tästä pankkilainasta, joka mullistaa digitaalisen lainaamisen tuuman verran entistä enemmän.

Onko arjen tilanne sellainen, että kulutusluotto tai pankkilaina voisi sopia tilanteeseen? Oletko kenties jo vertaillut lainoja, etkä ole vielä löytänyt sopivaa? Jos etsit mitä tahansa summaa lainaksi 500 – 50.000 euron väliltä, niin jatkathan tässä tapauksessa lukemista.

Uusi Instabank -laina on tehokas tapa paikata eurojen tarve arjessa ja siinä on myös kilpailussa kevyesti kestävä korko, joka starttaa vain 7,99 %:sta. Voit siis saada pankista lainaa heti ja vielä edullisesti, miltä kuulostaa? Instabankilta jokainen voi pyytää lainaan tarjouksen tuosta vain ilman kustannuksia ja samalla ilman mitään pakkoa ottaa annettua tarjousta vastaan.

Laina myönnetään netissä ja mitään kirjallisia dokumentteja ei tarvitse niputtaa ja postittaa eteenpäin. Instabankin yksityislaina tai yhdistelylaina ovat molemmat vakuudettomia, eikä toista yksityishenkilöä tarvita takaamaan luottoa.

Instabank toivottaa kaikki tervetulleiksi asioimaan sen uudessa verkkopankissa.

Osuuko Instabank kohdallenne tai haluatko ottaa asiasta selvää tarkemmin? Voit tehdä sen pankin kotisivuilta täältä. Voit hakea vapaasti luottoa arkeen uutena lainana tai tekemällä parempia järjestelyitä aikaisemmien kohdalla.

Toisin sanoen, voit kilpailuttaa nyt olemassa olevan lainan uudestaan ja katsoa, tarjoaako Instabank sinulle parempaa korkoa. Vaihto käy helposti ja säästät kuluissa!

Hae edullinen alkaen 7,99 % pankkilaina Instabankilta >>

 

Uutena kilpailijana pärjäämiseen tarvitaan ehdottomasti edullista korkoa, täyttääkö pankki tämän kriteerin?

Kyllä ja isolla K:lla! Instabankin lainan aloituskorko on vain 7,99 % ja korko voi olla enimmillään 19,99 %. Koron määritysperusteena on luoton hakijan palkka, yleinen tilanne ja status sekä muut velat, lainat jne.

Hinnat ja korot ja yksityislainalle tai lainoja uudelleen järjestelevälle ovat esimerkiksi:

Instabankin luoton esimerkki: 10.000 euroa, 10 vuotta, 120 kk:n lyhennyserää, nimelliskorko 13,49 % & lopullinen todellinen vuosikorko 15,39 %. Kulut ovat yhteensä: 8975 euroa, eli maksat yht: 18.975 euroa.

Markkinat käyvät todella kiehuvan kuumina, joten mitään saumoja ei ole pärjätä, jos korkosummat eivät miellytä kuluttajien silmää.

Instabank -lainan kulut muodostuvat pohjaviitekorosta, 5 euron kk-maksusta (tilinhoitopalkkio) ja lainan 0-160 € avausveloitussuorituksesta. Huomaa, että pienissä alle 2000 euron kulutusluotoissa avausveloitusta ei ole.

 

Voinko yhdistää kalliimmat lainat tai pikavipit ilmaiseksi pankissa?

Kyllä voit ja Instabank ei veloita järjestelylainasta yhtään sen enempää tai vähempää kuin tavallisesta kulutusluotostakaan. Jos pikavipit ja muut velat kaipaavat yhdistelyä tai järjestelyä, niin pankin puoleen on helppo kääntyä.

Moni on muuttanut taloutensa kurssin parempaan suuntaan yhdistelylainalla, joten suosittelemme ehdottomasti miettimään sitä vaihtoehtona, jos yleensäkin luet tätä kohtaa artikkelissa. Yhdistelmälainojen tarjonta ei ole missään määrin rajoittunutta, vaan valikoimaa on netissä runsaasti, sinun pitää vain valita se, minkä korko on pienin.

 

Mitä liitteitä minulta tullaan kysymään hakemuksessa?

Koska pankki haluaa olla varma, että sinulla on riittävä maksukyky lainan kulujen hoitamiseen ja lyhennyksiin asianmukaisesti, on hakemuksessa myös liitevaatimus.

Liitteet voi lähettää sähköisesti hakemuksen ohjeiden mukaisesti siinä samassa, mutta tarvitset palkkalaskelman ja mahdollisesti myös lisäliitteitä (kysytään erikseen) tähän päälle. Tulottomille Instabank ei anna myönteistä päätöstä eli hakijan tilille pitää juosta rahaa kuukausittain eläkkeen kautta tai palkkatyöstä.

 

Instabank kokemuksia: Oma tarjous, oma määritetty summa ja joustava maksuaika.

Instabank tulee vastaan ja tarjoaa kuluttajalle juuri sellaisen lainan kuin tämä haluaa, jos lähtökohdat ovat kunnossa eli olet pankin työväen silmissä luotonsaantikelpoinen. Myös muualla kokemukset Instabank -palvelusta ovat selvästi ”keskivertouutuuspankkipalvelua” paremmat, mutta vielä on liian aikaista sanoa, tuleeko pankki jäämään ja kuinka korkealle se sijoittuu, mitä tulee lainapalvelukilpailuun.

Veturina kilpailussa toimii Bank Norwegian, joka on myöntänyt 2015 vuoden lopusta asti kulutusluottoja suomalaisille todella menestyksekkäästi. Tähän on syynä hinta, nopeus ja helppous, joka tuntuu olevan paras mahdollinen yhtälö suomalaisille lainaajille keskimäärin.

Pyydä tarjous Instabankilta tästä >>

Toinen kova kilpapelaaja samalla alueella on Komplett Bank, joka on myös norjalainen, kuten Instabank ASA:kin (yhtiö pankin takana). Tästä on muodostunut jo selvä trendi, että kovia lainapalveluita ja pankkeja virtaa Suomeen ja loppua ei ole näkymässä.

 

3 comments

  1. Instabank vastaan S-Pankki, S-pankki vei voiton. Instabank vastaan Nordea, nordealta en saanut tarjousta edes joka ei yllätä kun p-pankki kyseessä. Handels ja S-pankki tarjoaa paremmat lainat ja korko on pienempi kaikille joilla on tuloja ja kontaktit pankkiin. Norja työntää mutta kyllä Suomessakin pärjätään ja osataan laittaa vastaan

  2. Näin mobiilista katsoen Instabank voisi parantaa tekemisiään ja sain jonkun virheen matkalla kun tein hakemuksen joten jouduin lähettämään sen uusiksi ja nyt päätös on annettu mutta mitä sitten seuraavaksi tapahtuu? Menikö laina jo maksuun, soitan asiakaspalveluun mutta en haluaisi turhaan häiriköidä kun sähköinen liittymä niin sähköiset menetelmät. uutta vain minulle.

  3. Otin lainan toisesta pankista, mutta huomasin lainaturvan tässä tai tuon vakuutuksen, onko se millään viivalla ulkoistettujen vakuutusten kanssa? Sami (taas, anteeeksi liikakysyntä)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *