Scandinavian Outdoor kokemuksia ja alennukset!

Scandinavian Outdoor kokemuksia voi kehua: kauppa, josta hankit kaiken, mitää tulee ulkoiluun.

Scandinavian Outdoor -nettikaupasta löydät ulkoiluvaatteet ja retkeilyvarusteet, jotka voit tilata kotiovelle helposti jo tänään. Se on Suomen johtava ulkoiluvarustekauppa, joka pukee jokaisen tasan tarkkaan aina päälaesta varpaisiin asti. Ja vielä edullisesti, koska tarjouksia on tarjolla sekä hinnat ovat ehdottomasti kohdillaan.

Valikoima on laaja ja vaikka Mount Everestin valloittajalle löytyy kyllä omat kuteensa ja varusteensa. Vastaavasti myös kevyen retkeilijän vaatetus hoituu siinä samassa eli tuotteita on laidasta laitaan – joka tallaajalle!

Kauppa on 100% suomalainen ja sen asiantuntijakokemus on lähtenyt jo vuodesta 1970 eli jossain määrin tuntemusta alalta varmasti löytyy! Suosittelemme tutustumaan tarjouksiin ja tuotteisiin, mikäli etsit ulkoiluun tai retkeilyyn vaatetusta / varustepuolelta puuttuu jotain oleellista. Tai jopa jotain sellaista, jonka koet olevan oleellista, mistä et ole edes aikaisemmin kuullutkaan!

Pääset tutustumaan kaupan valikoimaan tästä >>

 

Mitä tuotteita sitten oikein löydän kaupasta?

Kauppa tarjoaa vaatteet, varusteet, kengät, makuupussit, teltat, partiotarvikkeet sekä hurjan paljon muuta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Tuotteita on tuhansia ja löydät tutut huippumerkit kuten Haglöfsin, Jack Woflskinin, Garminin, Helly Hansenin, Marmotin, Merrellin, Milletin, Ospreyn, Peak Performancen sekä paljon muuta! On oikeastaan vaikeaa löytää alan brändiä, jonka tuotteita kaupan hyllyiltä ei löytyisi.

Tuotteet on kategorisoitu siten, että ne on helppo löytää ja esimerkiksi tabletti tai puhelinsurffaajatkin löytyvät etsimänsä nopeasti Scandian Outdoorin verkkosivuilta. Myös se helpottaa montaa kuluttajaa, sillä kaikki on Suomeksi, kun taas yleisesti brändit ovat kansvainvälisiä ja niiden sivut ovat englanniksi, eikä kotiinkuljetusta Suomeen välttämättä ole – tai ainakin se tulee hintavaksi.

 

Kokemuksia Scandinavian Outdoor -verkkokaupasta.

Kauppa on Suomen johtavimpia alan kauppoja ja sillä on liki 50 vuoden kokemus alkaen jo 1970 vuodesta alalta! Se on todella monipuolinen ja tarjoaa huippulaadukkaita tuotteita 100 vuorokauden palautusoikeudella.

Kauppaa on helppo navigoida, tuotteet löytyy helposti ja verkosta tilaaminen käy kätevästi. Toimituskulut jäävät 0 euroon, kun tilaus ylittää 99 euroa! Maksutapoja ovat mm. luottokortit, lasku kotiin, Erämaksu, Klarna sekä verkkopankkimaksut. Myös kasvavalla PayPal -online maksupalvelullakin pystyt suorittamaan maksun, joten maksutapoja pitäisi olla riittävästi.

Hintapuoli on kunnossa, tarjouksia on säännöllisesti ja tuotevalikoimaa päivitetään usein eli uutuuksia napsahtelee päivittäin kaupan valikoimiin. Tältäkin puolelta kokemuksia voi kehua vain ja Scandinavian Outdoor on todella katsastamisen arvoinen paikka, jos etsit ulkoilu- / retkeilyvaatteita tai -varusteita.

 

Alennuskoodit – niitäkin on joskus tarjolla!

Vaikka emme tällä hetkellä tarjoa Scandinavian Outdoor alennuskoodia, niin se ei tarkoita, etteikö niitä olisi. Päivitämme jatkuvasti koodeja sivustolle ja jos spesiaalitarjouksia ilmenee, niin niistä ilmoitetaan myös siinä samassa.

 

Palautusoikeus löytyy:

Tiesitkö, että Scandinavian Outdoor tarjoaa jopa 100 vuorokauden täyden palautusoikeuden sen verkkokaupasta ostettuihin tuotteisiin? Voit siis tilata kaupasta turvallisesti ja huolettomasti

Palautettavan tuotteen täytyy kuitenkin olla siinä kunnossa, että kauppa voi myydä sen uudestaan eteenpäin eli käsittele tuotteita sen verran varovasti paketteja availlessa. Älä myöskään riko alkuperäistä pakkausta. Myös poikkeuksia löytyy palautusten suhteen ja niistä löydät tarkemmin itse Scandinavian Outdoorin kotisivuilta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *