Fixura kokemuksia: Lainaa yksityishenkilöiltä.

Fixura kokemuksia Suomen vanhimmasta vertaislainasta. Lainaa ja säästä kuluissa!

Haluaisitko tehokkaan lainan itse määrittämillä ehdoillasi? Haluaisitko säästää samalla kuluissa? Fixuran alkaen 26,50 euron kk-lyhennyksen 1000 – 10.000 euron lainat ovat kaikille vapaasti netissä haettavissa olevia lainoja, joihin et tarvitse vakuuksia tai takaajaa 24 – 60 kuukauden maksuajalla.

Fixuran erottaa muista lainapalveluista se, että lainarahat tulevat sinulle loppuen lopuksi sijoittajilta / toisilta yksityishenkilöiltä. Lainan haku on vaivatonta, hakemuksen tekeminen on vain minuuttien työ, eikä rahojen maksussa mene yleensä yli yhtä pankkipäivää ja jos menee niin puhutaan kahdesta päivästä.

Lainaajana päätät itse nämä asiat:

 1. Lainan summan ja maksuajan
 2. Kuinka paljon korkoa olet valmis maksamaan lainasta
 3. Minkä saamasi tarjouksen otat vastaan, vai vaihtoehtoisesti hylkäätkö niistä jokaisen

Fixuran vertaislaina on parhaimmillaan todella edullinen sen koron lähtiessä vain 6 %:sta ylöspäin. Voitte siirtyä palvelun kotisivuille ja pyytää oman ilmaisen tarjouksen tästä. Luotettava ja kotimainen vertaislainapalvelu on toiminut 2010 vuodesta asti Suomessa tarjoten piilokulutonta ja selkeää vertaislainaa.

 

Onko Fixura hyvä, kun verrataan muihin palveluihin nykyisessä ”lainatarjontaviidakossa”?

Lyhyesti sanottuna Fixura on ehdottomasti hyvä, parempi kuin yli 93 % palveluista, mitä on tarjolla.

Siinä missä Fixuran toimintamalli ei heti sävähdä kaikkien korvaan positiivisella mahdollisella tavalla johtuu puhtaasti siitä, että se poikkeaa tavanomaisesta lainantarjoajista. Itse Fixura ei ole lainanmyöntäjä, vaan välittäjä, joka tekee vertaislainaamisesta luotettavaa.

 

Vaatimukset – tarkista ennen hakemista seuraavan viiden asian olevan kunnossa:

Fixuran vaatimukset ovat simppelit, mutta niissä ei jousteta

Tarkistuslista on lyhyt, mutta sen pitää olla kondiksessa:

 • Olet vähintään 21-vuotias (max. 68-vuotias).
 • Asut Suomessa pysyvästi ja olet tehnyt niin yhtäjaksoisesti kolmen vuoden ajan.
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot.
 • Pystyt tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla ja asioimaan turvallisesti sekä luotettavasti netissä.
 • Luottotietosi ovat puhtaat ja olet hoitanut menneet (ja hoidat tulevatkin!) raha-asiat kunniakkaasti.

 

Näin Fixura toimii:

Lainaat toisilta ihmisiltä, sijoittajilta, jotka hakevat sijoittamalle lainapääomalleen pientä tuottoa (tai toiset suurta). Fixura saattaa sinut ja toisen yksityishenkilön yhteen hoitamalla lainan eteenpäin sitä tarvitsevalle eli sinulle.

Lainaaminen tapahtuu anonyymisti ja myöskään sijoittajan tiedot eivät päädy lainaajille. Paperityöt hoidetaan molempien puolesta ja prosessi on tehty niin lainaajalle kuin sijoittajallekin mahdollisimman yksinkertaiseksi.

 

Vertaislainan hakeminen tehdään seuraavasti:

 1. Kuten tuttuun tapaan, valitset ensin lainan määrän, sille sopivan maksuajan ja samalla vielä sinulle sopivan nimelliskoron.*
 2. Täytä hakemus ohjeiden mukaisesti ja perustele, miksi laina pitäisi myöntää sinulle. (Muista, että rahat tulevat yksityishenkilöiltä ja antamanne perustelu on tärkeää siinä mielessä, että se on ainoa asia, jonka lainaaja tietää sinusta. Jos korostat esim. säännöllistä työpaikkaa, kasvavat yhdellä maininnalla mahdollisuuksia saada paremman koron lainaa heti – päätökset voivat tapahtua nopeastikin).
 3. Kun sopiva laina on löytynyt, sinulle ilmoitetaan tästä ja saat päättää, otatko tarjotun vertaislainan vastaan vai jätätkö asian harkitaan. Voit myös hylätä tarjouksen.
 4. Palvelu on ilmaista ja koko prosessin loppuun vieminen (hakemus -> rahat tilille) ei ota välttämättä 1-2 arkipäivää pidempään.

*Kyllä, saat itse sorvata lainalle sopivan koron, mutta pidä aina mielessä, että minimikorkoon lainaa tarjoavia on vain vähän. – Lähde: Fixura | Laatulaina.com. Vertaislainan nimelliskorko valitaan 6 ja 27:n prosentin väliltä.

Suosittelemme kulkemaan kultaista keskitietä ja valitsemaan koron hieman minimikoron yläpuolelta, mutta jos sinulla ei ole kiireen häivääkään lainan saamisen suhteen, voit kokeilla alkuun, saisitko kuuden prosentin lainatarjouksen.

 

Härre god, kuinka hyvä tämä Ruotsin vertaisluottohelmi on; se kun ei vaadi edes vakuuksia tai takaajiakaan

Minkämoisia kokemuksia Fixura -lainapalvelusta on sanottavana?

Fixura tarjoaa lainalle sopivat kuukausierät alkaen vain 26,50 euroa kuukaudessa. Tämä yhdistettynä lainaan, jonka hankinta ja korko ovat hyvässä suhteessa ja helpompaa/alhaisemmat verrattuna moniin muihin, kuten halvimpana tunnettuun Norwegian Bank -palveluun, tekee Fixurasta yhtä luotettavan kuin sveitsiläisestä kellosta!

Kokemukset ovat maailmanluokkaa ja Suomen pitkäikäisin vertaislaina on todella valtikkansa ansainnut tekemällä laadukasta työtä rakentaen toimivan lainamallin sekä luomalla vielä lainaaja- että myös sijoittajaystävällisen tuotteen markkinoille.

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Fixura on Suomen vanhin vertaislainapalvelu ja se on lähtöisin Ruotsista, taustalla vaikuttava firma on Fixura Ab Oy, jonka Y-tunnus on 2246639-7. Itse lainanvälittäjän konttori sijaitsee Vaasassa (tarkemmin: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, postikoodilla 65100).

Asiakaspalveluun voit soittaa arkisin yhdeksän ja neljän välillä numeroon: 020 7344 530 tai mailata suoraan info@fixura.fi -spostiin. Suosittelemme jälkimmäistä, jos asia ei ole urgentti eli välitön. Voit myös tiputtaa viestin suoraan Fixuran kotisivuilta sen chatin kautta.

>> Vertaislainapalvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

 

Millaiset kokemukset vertaislainasta teillä on yleisesti ollut, kerro meille, oliko matkan varrella mutkia tai mistä erityisesti pidit:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *