The Body Shop kokemuksia ja parhaat alennukset.

The Body Shop on kosmetiikan verkkokauppa, josta on loistavat kokemukset monen vuoden ajalta.

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkafirma, jolla on toimintaa jopa 60 maassa ja Suomessa myymälöitä on jo nyt 33 sekä suosittu verkkokauppa, josta tilauksia tehdään satoja päivittäin! The Body Shop tarjoaa yli 1000 kosmetiikkatuotetta niin naisille kuin miehillekin – edullisesti ja kätevästi netistä verkkokaupan hyllyltä.

Kaupan valikoima koostuu suurimmalta osin meikeistä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Lisäksi tarjolla on satoja oheistuotteita, kuten esimerkiksi pesusieniä, meikkisiveltimiä ja kampoja – sekä normaaleja, että ”spesiaalityyppisiä” sellaisia.

The Body Shop suosii ”kasvipohjaisuutta ja luonnollisuutta”, joten tästä syystä iso osa tuotteista onkin kasvipohjaisia. Suosittuja tuotteita on paljon ja parhaiten ovat viimeaikoina myyneet ”Tee -puu” sekä hamppu- & e-vitaami -ihonhoitosarjat & -tuotteet.

Tutustu verkkokaupan yli 1000 tuotteeseen täältä >>

 

Kokemuksia The Body Shop -verkkokaupasta ja sen laajasta myymäläketjusta.

Kokemuksia kaupasta ja sen tuotteista on jo vuosien takaa – positiivista on, että ne ovat hyviä sellaisia! Nyt kun vielä saat bonuksena ilmaisen toimituksen yli 60 euron tilauksiin, niin kosmetiikkakaupan pisteet sen kuin nousevat.

Kaupassa on laaja valikoima luonnontuotteita ja usein huipputarjouksia. Tarjolla on myös ilmainen kanta-asiakkuus, jossa ei ole mitään ehtoja eli sen kuin liityt vaan ja tästä on pelkästään hyötyä, vaikka käyttäisitkin / tilaisitkin kosmetiikkaa tai hiustenhoitotuotteita kerran vuodessa!

Body Shop on turvallinen ja palautusoikeus löytyy - saat myös ilmaiskuljetuksen yli 60 euron tilauksiin.

Voit käyttää palvelua turvallisesti ja maksaminen tehdään suojatussa tilassa. Jos et ole tyytyväinen tai sait jopa väärän tuotteen (tälläisiä raportoidaan aniharvoin, kerran tai kaksi vuodessa), voit palauttaa / vaihtaa tuotteen.

Muista myös jo ennestään mainittu ilmainen toimitus, kun ostoskorin saldo ylittää 60 euroa!

 

Onko verkkokaupassa olemassa alennuskoodeja ja kuinka bongaan tarjoukset helposti?

Alennuskoodit ovat hyvin harvassa, vaikka toki niitäkin on satunnaisesti saatavilla. Kun liityt kanta-asiakkaaksi ja seuraat The Body Shoppia esimerkiksi Facebookissa, näet tarjoukset yleensä nopeasti sitä kautta.

Ethän kuitenkaan halua kytätä sivua jatkuvasti, vaikka kosmetiikkatuotteiden selaaminen ja seuraavan tilauksen suunnittelu onkin hauskaa puuhaa kosmetiikkaan hurahtaneelle (tässä puhuu kirjoittajan oma kokemus – kuten varmaan arvasittekin).

Liity siis kanta-asiakkaaksi, seuraa Facebookkia ja vilkaise aika ajoin sivun ylävalikon vasemmassa reunassa oleva ”Tarjoukset” linkki. Sieltä löydät tarjouksia aina alkaen 5 eurosta muutamaan kymppiin.

Tarjoukset bongaat helposti "Tarjoukset" -osiosta.
Tarjoukset -osiosta pääset edulliseen kosmetiikkaan käsiksi ja pääset nauttimaan jopa vain alkaen 5 euron tuotteista. Tarjoustuotevalikoima vaihtelee ja joskus ne ovat harvassa, kun silloin tällöin tarjouksia on helposti kymmenittäin. Kaikki ovat yleensä rajoitetun ajan voimassa tai niin kauan, kun tuotetta riittää hyllyissä.

Tutustu voimassa oleviin tarjouksiin ja säästä >>

 

Verkkosivun käytettävyys on selkeä puhelimellakin ja palvelu on tietoturvasuojattu 100%.

The Body Shop on panostanut vahvasti mobiilipuoleen ja sieltä hoidat nyt tilauksen puhelimella ja tabletilla yhtä helposti kuin tietokoneella. Tuotteet löytyy helposti jaoteltuina kategorioihin eli löydät nopeasti sitä mitä etsitkin. Jos jotain tuotetta ei löydy, voit kokeilla toista kosmetiikan verkkokauppaa, Biodellyä, josta löytyy myös luonnonkosmetiikkaa yllin kyllin.

Maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatun yhteyden kautta eli tiedot pysyvät aina turvassa. Tähän sovelletaan TLS-protokollaa, jota varmasti sinun oman pankkisikin käyttää. Kyseessä on vahvin tietoturvamuuri, jota verkosta tällä hetkellä löytyy.

Maksutapoina ovat suomalaiset yleisimmät verkkopankit, Klarna-lasku (tai Klarna -tili) sekä luottokortit (Paytrail Oyj:n sivuston kautta). Paytrail on markkinoiden kattavin verkkomaksupalvelu, mutta ei välttämättä kaikille tuttu, joten selvennyksen vuoksi tämä.

 

Ongelmatilanteissa (harvinaista) asiakaspalvelu auttaa nopeasti:

Jos sinulla on jotain ongelmia tilausten tai minkä tahansa suhteen, voit olla verkkokaupan asiakaspalveluun yhteydessä numerosta: 075 7532 403 arkisin klo 10-15 (hinta mpm + 13,64 snt / minuutti).

Voit myös lähettää sähköpostia verkkokauppa@thebodyshop.fi -osoitteeseen.

Haluaisimme myös kuulla teidän omat kokemukset The Body Shopin verkkomyymälästä – voitte tehdä sen kirjoittamalla kommentin alapuolelle:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *