Biodelly.fi kokemuksia ja parhaat tarjoukset.

Biodelly alennuskoodit, tarjoukset ja ilmainen toimitus luonnonkosmetiikkaan ei kuulosta lainkaan pahalta.

Biodelly on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut netissä toimiva 2009 vuonna perustettu kauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja toimivaksi todistettuja tuotteita. Se on yksi alan tunnetuimmista ja suosituimmista verkkokaupoista erityisesti laajan tuotteiston, niiden aitouden, laadukkuuden sekä halvimman hinnan takia.

Sen tavoite on selkeä: rakentaa verkkokauppa, josta kaikki suomalaiset voivat tilata kotiovelle kaikki parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Biodelly pyrkii myös edullisuuteen eli se tarjoaa aina halvimmat hinnat. Myös tarjouksia on usein tarjolla ja myös alennuskoodeja saattaa löytyä, joita kannattaa kytätä aika ajoin.

Paketteja lähtee päivittäin jo satoja ja useimmat pystytään toimittamaan jo työpäivän kuluessa – ellet sitten tee tilausta aivan iltapäivän pikkutunneilla.

 

Tilaaminen netistä on helppoa ja edullista (toimituskulut eivät päätä huimaa).

Heti alkuun voi myös mainita, että saat aina ilmaiset toimituskulut, jos tilaus ylittää 50 euroa!

Tilauksien hoitaminen Biodellyltä onnistuu helposti verkossa ja siitä ei koidu mahdottomia kustannuksia, vaikka tekisitkin vain pikkutilauksia. Alle 50 euron tilauksissa toimituskulut ovat vain 4,90 €.

Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksukeinot:

Biodelly tarjoaa monipuoliset maksutavat ja voit maksaa netissä turvallisesti ja nopeasti joko verkkopankin kautta, Paytrail tilillä tai vaihtoehtoisesti Klarna-laskulla. Paytrailiin ja Klarnaan lisätty linkit selvennykseksi, sillä nämä eivät ole vielä kaikille tuttuja!

Maksaminen on turvallista ja tilaukset kulkevat suojatun yhteyden kautta eli tiedot eivät voi päätyä ulkopuolisten käsiin. Biodellyn kokemus on alkanut jo vuodesta 2009 ja se on kehittynyt jatkuvasti luoden yhä parempaa verkkokauppaa, josta puhelimellakin tilaaminen onnistuu muutamassa minuutissa!

 

Tarjoukset, kupongit, alennuskoodit ja muut hyödyt:

Biodellyllä on jatkuvasti päällä tarjouksia ja alennuskoodeja tarjotaan välillä. Kirjoitushetkellä alennuskuponkeja ei ole, mutta tilaamalla Biodelly-uutiskirjeen sen kotisivuilta, jonne pääset täältä, saat aina tietoon kaikki tarjoukset ja alennuskoodit nopeammin kuin muut! Artikkelin kirjoittanut sai ale-kupongin viikon päästä, kun laitoin sähköpostini postituslistalle.

Saatat saada tietoa myös mm. uutuus- tai poistotuotteista, joiden hintalappu voi olla huomattavasti edullisempi. Uutiskirjeitä lähetetään maltillisesti, eikä kaupalla ole tapana lähettää mitään ”turhuuksia”, vaan pelkästään timanttisia etuja ja tarjouksia kanta-asiakkaille.

Jos käytät luonnonkosmetiikkaa tai yleensäkin olet kosmetiikkaihminen, niin Biodelly saattaa olla sinun tuleva kantaverkkokauppa sen helppouden ja monipuolisen valikoiman takia.

Biodellyltä saat myös lahjakortit, ilmainen toimituksen, meikkitesterin ja kanta-asiakasetuja

 

Kokemuksia Biodelly.fi -verkkokaupasta.

Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia Biodellystä ja olemme todenneet sen tarjoavan aidosti luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita, eikä mitään ”huuhaata” löydy valikoimista. Myös verkkokauppa toimii moitteettomasti ja tuotekategoriat on selvästi esillä eli löydät helposti etsimäsi tuotteen.

Kauppa tarjoaa paljon muitakin etuja eli esimerkiksi, jos meikkivoiteen valinta tuntuu vaikealta, jota se välillä on – voit kokeilla kaupan kätevää testeripalvelua täältä: https://www.biodelly.fi/meikkivoiteet/1472-testeripalvelu.html – et muuten varmasti tule pettymään!

Kokemukset tilaamisesta ja hinnoittelusta ovat nekin loistavat. Suosittelemme aina tekemään yli 50 euron tilauksen, sillä silloin säästät 4,90 euron toimituskustannukset. Allekirjoittaneella on ainakin tapana tilata aina useamman kuukauden tuotteet yhdellä kerralla, niin rahaa säästyy hieman ja shoppailu on muutenkin sitä paitsi kiva, kun vauhtiin vain pääsee.

 

Tuotevalikoima on erittäin laaja!

Kaupasta löytyy valtavasti valikoimaa kuten puutereita, rajauskyniä, mineraaliluomivärejä, hiusvärejä, ihoöljyjä ja karvanpoistotuotteita ym. Luettelo jatkuisi vähän turhan pitkälle, joten parempi, että siirryt verkkokaupan sivuille tutkimaan, mitä sitten ikinä etsitkään.

Tuotteet on kategorisoitu seuraavasti:

  • Kasvot
  • Meikit
  • Vartalo
  • Hiukset
  • Tarvikkeet
  • Uutuudet
  • Myydyimmät
  • Tarjoukset

Ja näiden päälle löydät vielä erikseen tuotemerkit eli Biodellyn verkkokauppa on tehty helppokäyttöiseksi. Monet muut kosmetiikkatuotteita myyvät kaupat ovat jääneet junnaamaan paikoilleen sekä hintapolitiikan, että käytettävyydenkin puolesta ja siksi Biodelly ottaa luonnonkosmetiikan verkkokaupan ykköspaikan hyvinkin helposti.

Pääset nauttimaan verkkokaupan alennuksista tästä >>

Ei muuta kuin shoppailemaan ja nauttimaan aidoista sekä toimivista tuotteista! Älä unohda pyytää palvelun uutiskirjetta, mikäli ale- tai tarjouskoodit kiinnostavat ja haluat kuulla jatkuvasti ilmestyvistä tarjouksista tai uutuustuotteista.

 

Huom, voit kertoa henkilökohtaiset kokemukset Biodelly.fi:stä meille kommentoimalla alapuolelle:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *