NetistäLainaa.fi kokemuksia – Joustavaa rahaa 2250€ asti!

NetistäLainaa.fi - Kokemuksia uudesta, mutta vanhasta TopFinancen palvelusta: NetistäLainaa.fi:stä.

Huom! Emme enää tee yhteistyötä palvelun kanssa, mutta löydät tätä kautta vastaavia ja huomattavasti parempia lainafirmoja! Tarjoamme tähän sijaan paljon parempaa saman kaltaista edullisempaa Credigo -kulutusluotto -ratkaisua.

NetistäLainaa.fi on heti parempi (joustavuutta hakeville) kuin pikavippi tai mikä vaan muu pikalaina ja kun saat positiivisen luottopäätöksen, on sinulla heti käytössäsi korkeintaan 2250 euron luottorajan luottokortti. Tähän riittää pari minuuttia aikaa ja pelkästään puhtaat luottotiedot sekä tietty myös taloustaustan on oltava kunnollinen eli raha-asiat pitää olla reilassa.

Ikärajavaatimus on 20 vuotta ja palvelua on helppo käyttää puhelimellakin eli käyttöjärjestelmään tai käytössä olevaan laitteeseenne hakeminen ei suinkaan pääse kaatumaan. Päinvastoin, puhelimella lainaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen, puhelinkäytön yleistyessä huomattavasti vuosittaisella tasolla.

Oman luottopäätöksen hakeminen palvelusta on hyvin yksinkertaista ja se onnistuu ilmaiseksi yrityksen kotisivuilta. Tarjous- tai luottopäätöspyyntö on maksuton, jonka jälkeen voit tehdä loppusilauksen sähköisellä allekirjoituksella sormien napsautuksella.

Plussaa tuo vielä erittäin pitkä 1 – 37 kuukauden maksuaika, joka antaa runsaasti joustoa takaisinmaksuun. Suosittelemme kuitenkin aina maksamaan luoton mahdollisimman nopeasti takaisin.

 

Kenelle luotto sopii ja kuka sitä voi yleensäkin saada?

Netistälainaa noudattaa niin sanottua hyvän luotonannon/-myönnön politiikkaa, mutta palvelusta voit saada lainan helposti, jos olet hoitanut raha-asiat tunnollisesti ilman maksuhäiriömerkintöjä, olet vähintään 20-vuotias ja omistat pankkitunnukset. Voit myös hakea lainaa netistä muualta edeltävästä linkistä (lukuisia vaihtoehtoja).

Maksuhäiriömerkintä pysäyttää hakemuksen välittömästi, koska se antaa suoran epäluottamuslauseen luotonantajalle.

Tässä tapauksessa lainan hakeminen on äärettömän helppoa:

NetistäLainaa on todistettavasti helppo!

Saat avoimen luottorajan omasta maksukyvystänne riippuen ja ensimmäisen noston on oltava vähintään 100 euroa, jonka jälkeen saatkin kontrolloida vapaasti joustoluottoa. Et maksa hakemuksesta tai sopimuksesta mitään ja nostoprovisio on 12,5%. Laskutuspolitiikka tehdään kerran kuukaudessa.

Lainalaskuri auttaa lainan haussa ja vierityspalkin kautta:

Netistälainaa tarjoaa lainalaskimen, jonka avulla numerot ovat printattuna pöytään.

Valitse haluamasi nostosumma ja kas näin, homma toimii! Näet samalla heti kärkeen kuukausierän ja kuinka paljon maksat summasta yhteensä. Mitään piilossa olevia veloituksia ei tarvitse miettiä, sillä niitä ei ole. Saat lainaa heti tilille!

 

NetistäLainaa kokemuksia: joustoluotto, joka sopii suomalaisille.

Netistälainaa on varma suomalainen valinta luotolle, jossa on joustoa ja siitä ei puutu Suomen vahvimmat -Platina statuksen saanut Top Finance Oyhelppoutta, eikä sitä voi sanoa millään tavoin kömpelöksi, kuten vanhan mallin pikalainoja.

Taustalla toimiva yritys on kuitenkin napannnut 2015 – 2017 vuosilta Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat Platina” -merkinnän/sertifikaatin, joten kyseisen firman voi nostaa kärkikastiin hyvinkin helposti omassa kategoriassaan.

Tämä on suora merkki yrityksen positiivisesta taloudellisesta pohjasta perustuen suoraan sen tunnuslukuihin. Tämä sertifikaatti perustuu suoraan Asiakastiedon ”Rating Alfa” nimiseen luottoluokitukseen. Emme kuitenkaan lähtisi  kyseistä firmaa rankkaamaan luottokortin edelle, sillä korko on korkeampi kuin luottokortissa.

Korkojen yleinen luonne ja muut kulut lainaesimerkin kanssa:

Netistälainaa.fi on 2250 € jatkuva joustoluotto – kuten tavallinen luottokorttikin ilman sitä fyysistä korttia. Lainan nostopalkkio on alkaen 12,5 %, nimelliskorko 71,4 %.

Todellinen vuosikorko min. 96,91 %, max. 331,16 %. Lainan maksuaika: min. 1 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 1500 euron nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 euroa, jos nostosuoritus tehdään yhdellä kerralla summan ollessa 1500 € ja maksutapahtumat tehdään 12 kuukaudessa, kuukauden erissä.

Se ei tarjoa kertalainaa, kuten Credigo, eikä myöskään ilmaisia ensilainoja, kuten Suomilimitti, mutta palvelu on noussut nopeasti suosituksi, vaikka se ei ole edullisin todelliselta vuosikoroltaan.

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

NetistäLainaa on tunnetun Top Financen omistama nykyään joustoluottoja myöntävä yritys. Top Financella on pitkä ja tukeva historia jo niin kutsuttujen (mutta jo historiaa olevien kalliiden) pikavippien alusta alkaen sen toimiessa Turusta Postikatu 2:sta käsin (20250 Turku).

Asiakaspalvelu on helppo tavoittaa maanantainasta sunnuntaisin klo 8-22, mutta puhelimitse palveluun pääsee kiinni ma-pe kello 9-18 ja lauantaisin klo 10-15, sunnuntaisin sen ollessa kuitenkin kiinni.

Puhelinnumero on 040 3789 958 ja sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@topfinance.fi.

>> Palvelun kotisivulle pääset tästä linkistä.

Millaiset kokemukset teillä on ollut NetistäLainaa.fi:stä tai Top Financesta yleisesti? Kommentointi on vapaamuotoista ja  aina tervetullutta (ilman mainosmatskua)!

Emme julkaise mainostusviestejä tai muiden lainantarjoajien viestejä. Linkit julkaistaan vain, jos ne tuovat lisäarvoa tai tukea esittelyyn tai jotain, mitä arvostelussa ei ole mainittu.

One comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *