Fitnesstukku.fi – Alennuskoodit, tarjoukset ja kokemuksia.

Fitnesstukku lisäravinteet, alennuskoodit, tarjoukset ja kokemukset kaikki samassa.

Fitnesstukku.fi on Suomen suosituin lisäravinne-, urheiluvaate sekä elintarvike- ja myös terveystuotekauppa sekä verkossa, että ympäri Suomen fyysisinä toimipisteinä!

Terveys ja salitreenaus sekä monet muut liikuntamuodot, kuten esim. CrossFit ym. ovat nousseet viime vuosina trendiksi ja yhä useampi on kiinnostunut pitämään huolta terveydestään – ja mikäs sen parempaa!

Tästä syystä Fitnesstukun suosio on noussut huikeasti ja hinnat ovat tippuneet nimenomaan kasvavan kuluttajaryhmän ansiosta, sillä tuotteita tilataan runsaasti ja tukku pystyy tekemään isompia tilauksia. Tässä siis kaikki voittavat! Myös erilaiset tarjoukset, kupongit ja alekoodit laskevat yhä hintoja entisestään, joten halvalla selvitään.

Siirry tästä tutkimaan tuotteita kaupan kotisivuille >>

 

Kokemuksia Fitnesstukku.fi -lisäravinne ja urheilutarvike- & vaatekaupasta.

Fitnesstukku kokemuksia voi kehua välittömästi, sillä sen kautta aktiiviurheilija löytää ihan kaiken, protskut, vitamiinit, vaatteet jne. edulliseen hintaan. Kokemukset verkkosivun käytöstä ovat erinomaiset ja ostoskorin täyttäminen tabletilla tai puhelimella ei ole ongelma.

Alennuskoodeja ja tarjouksia Fitnesstukku tarjoaa usein ja niitä on saatavilla lähes kaiken aikaa. Tästäkin palvelulle voi antaa ilman muuta heti lisää pisteitä, joita kyllä kertyy kaiken aikaa lisää.

Ilmainen toimitus, ilmaiset palautukset, hintatakuu jne eli ei ole ihme, että kokemukset ovat kohdillaan.

Maksaminen onnistuu kaikilla tutuilla maksutavoilla, kuten verkkopankilla ja luottokorteilla + lisäksi maksutapoja on lisäksi Klarnasta aina erilaiseen luottoihin ym. Paytrail -maksutapoihin. Jokainen siis varmasti löytää keinon, jolla maksaa nettiostoksensa.

Tämän lisäksi kauppa tarjoaa vielä seuraavat edut kuluttajille:

  • Kaikissa yli 49 euron tilauksissa on ilmainen toimitus!
  • Sinulla on aina ilmainen palautusoikeus (puoliksi syötyä proteiinipatukkaa ei kuitenkaan saa palauttaa).
  • Sinulle tarjotaan ainutlaatuinen hintatakuu.
  • Tarjolla on lukuisia bonustuotteita, joista löydät tukun sivuilta lisää.

Eikä tässä vielä kaikki: tarjolla on myös jatkuvasti vaihtuvia kampanjoita:

Löydät kampanjat -osion verkkosivuilta ja sieltä löydät huikeita tarjouksia. Voit säästää monia kymmeniä prosentteja tiettyjen tuotteiden kohdalla tai saada kaksi tai kolmekin tuotetta samalla hinnalla. Lue lisää kampanjoista ja nappaa proteiinit, vitamiinit ja muut lisäravinteet ym. kampanja-alennuksella täältä!

Kampanjaedut ovat huikeita ja välillä suorastaan törkeän halpoja!
Hyödynnä kampanjat ja tsekkaa bonustuotteet sekä varastontyhjennyksiä suoritetaan aina, joten voit tehdä sitä kautta loistolöytyjä pilkkahintaan!

Saat myös usein ilmaistuotteita kaupan päälle, jos tilauksesi ylittää 50 euroa. Suuremmissa tilauksissa pidet sen kuin paranee ja saat valita lisää bonustuotteita (vaihtelevat lähes kuukausittain, mutta aina jotain pientä mukavaa extraa on tarjolla).

 

Kauanko Fitnesstukun toimitus kestää?

Paketit niputetaan nopeasti ja tilausten määrästä riippuen, paketti voidaan saada lähtökuntoon jo vuorokauden sisällä, joka tarkoittaa sitä, että sen saapuminen postiin, kotiovelle tai mihin sen olet tilannutkaan voi tapahtua nopeimmillaan kahden vuorokauden aikana.

Usein toimitus kestää kuitenkin sen 2 – 3 vuorokautta ainakin Turun alueella. Verkon palstoilta lukeneena osa on valitellut ja jakanut vähän huonoja kokemuksia toimitusten suhteen, kun päiviä on saattanut vierähtää viisikin. Mutta kyllä toimitus pelaa yleisesti erittäin nopeasti ja tästä voi ilomielin antaa korkeat pinnat Fitnesstukku.fi:lle!

 

Fitnesstukun myymälät – ympäri Suomen.

Jos olet nettishoppailijatyyppiä tai etsit jotain tiettyä vaatekappaletta, jota on kenties hyvä sovittaa päälle, niin tässä tapauksessa myymälässä piipahtaminen ei ole lainkaan huono idea.

Ja sitä paitsi välillä on kiva tuulahtaa ulkonakin ja osalla meillä onnekkaista löytyy Fitnesstukkuliike naapurista tai sitten esimerkiksi kuntosalin lähimaastolta!

Liikkeitä on mm. Helsingissä useampi kappale (viimeisimpien tietojen mukaan 3), kun taas Tampereella, Turussa, Oulussa ja Vaasassa putiikkeja on yksi keskusta-alueen tuntumassa. Aukioloajat ja tarkemmat osoitteet sekä päivitetyt tiedot löydät suoraan Fitnesstukun kotisivuilta. Koska asiaskunta hoitaa tilaukset useimmiten netistä, ei myymälöitä ole järkevää perustaa ihan joka pitäjään! Muuten liikkeitä olisikin varmasti enemmän, mutta ajat muuttuvat ja ihmiset tilaavat urheilutuotteet ja lisäravinteet netistä.

 

Mitä tuotemerkkejä kaupasta löytyy?

Tuotemerkkejä on todella suuri määrä ja se kasvaa jatkuvasti. Suosituimpia ovat mm. Under Armour, Gasp, Anarchy, Chained Nutrition, Better Bodies (suosittu ruotsalainen brandi, sivut englanniksi, jos klikkaat linkkiä), Mutant, Star Nutrition, Gymshark ja Optimum Nutrion, joilla on kaikilla suurehko määrä tuotteita Fitnesstukussa. Ja tässähän oli vasta kourallinen merkkejä eli kaikkea muutakin löytyy valikoimista.

Siirry tästä verkkokauppaan ja tutki tarkemmin: löydät varmasti sen oman tuotemerkin ja ihan kaiken, mitä ikinä oletkaan etsimässä. Fitnesstukku on selkeä edelläkävijä tälläkin saralla ja se on hyvin aktiivinen ”uusien tuotemerkkien hamstraaja” eli kaikki, mikä toimii ja näyttää hyvältä sekä on saanut julkisen hyväksynnän, ilmestyy hyvin nopeasti kaupan ”Online-hyllyille”.

Elintarvikkeet, terveystuotteet, lisäravinteet, urheiluvaatteet ovat kaikki saatavilla muutaman napin painalluksella netistä tilattuna kotiovelle! Jos olet oikea terveysintoilija ja nainen, niin suosittelemme myös Biodellyä, josta saat luonnon kosmetiikkatuotteet edullisesti terveyden maksimoimiseksi myöskin suoraan netistä kotiinkuljetettuna.

Ps. suosittelemme myös Fiksuruoka.fi -palvelua, josta voit tilata terveelliset sapuskat suoraan kotiovelle netistä – tämä on aivan uusi konsepti ja palvelu!

 

Huom, voit kertoa vielä henkilökohtaiset kokemukset Fitnesstukusta meille kommentoimalla alapuolelle:

Kaikki kommentit, palautteet ja kokemukset auttavat meitä parantamaan artikkelin sisältöä sekä samalla Fitnesstukkua muovaamaan pakettiaan yhä paremmaksi, jos se edes enää tänä vuonna on mahdollista, koska kaikki hipoo täydellisyyttä!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *