Ferratum kokemuksia

Lue lisää Ferratumista ja lainaa joustavasti, mutta vasta sitten kun olet lukenut kokemukset.

Tiesitkö, että Ferratum on yksi Suomen vanhimmista palveluista, joista saat joustavaa lainaa? Lue esittely, arvostelut ja kokemukset alapuolelta.

Se on joustava 100% kotimainen palvelu, jonka palvelua on käyttänyt noin 7 % Suomen aikuisväestöstä, joka on huikea prosentti. Asiakastyytyväisyys on myös korkea ja sen nopeat lainat ajavat asiansa oikein hyvin! Siinä on paljon hyviä puolia, joten tästä syystä olemme ottaneet palvelun syyniin nostaen sen näkyvyyden korkealle: pian ymmärrät tarkemmin miksi, jos lainapaikka ei ole sinulle ennestään tuttu.

 

Ferratum tarjoaa kahdenlaista eri lainaa:

  • Uudet asiakkaat saavat ilmaisen ensimmäisen pikalainan 50 – 300 euron väliltä 7 – 30 päivän laina-ajalla.
  • Toinen laina on 2000 euron luottorajan joustoluotto -nimellä kulkeva ”Ferratum Joustava” 3 – 57 kuukauden laina-ajalla, johon on yleensä saatavilla alennuskoodeja.

Alennuskoodit laskevat sen kustannuksia huomattavasti ja niiden avulla sitä voi pitää suhteellisen edullisesti hinnoiteltuna.

Ferratumilta on helppo saada lainaa ja päätös annetaan välittömästi.

Molemmat pikavippi ja nosto joustavalta tililtä ottavat aikaa vain muutaman minuutin!

Palvelun vaatimukset:

  • 20 vuotta ikää.
  • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.
  • Pikalaina ei vaadi tuloja tai liitteitä, mutta Joustava sen sijaan edellyttää maksukykyä, joka tarkistetaan.
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset ja suomalaisen pankkitilin.
  • Hakijan osoitetiedot katsotaan ja ulkomailla asuva ei voida positiivista luottopäätöstä.

Voit tutustua palveluun tästä lisää.

Kokemuksia molemmista Ferratumin lainoista:

Ensimmäisen pikavipin ottaminen on kannattavaa, jos rahalle on tarvetta ja meillä on siitä kokemuksia: toisin sanoen se on todettu toimivaksi! Kulut olivat 30 vuorokauden 0 euroa eli 300 euron pikavipistä sai maksaa takaisin saman summan.

Ferratum Joustava taas tulee kalliimmaksi, vaikka kalleimmasta päästä vertailussa se ei ole kuitenkaan ole. Käyttämällä alennuskoodia, joka tuntuu olevan Ferratumilla päällä koko ajan, säästät tuntuvasti rahaa, jos tarvitset rahaa tililuotolta.

Molemmista kokemukset ovat siis kohtuullisen hyvät, mutta jokainen päättää tästä loppuen lopuksi itse. Itse tuote-, toimivuus ja verkkosivuarvostelut saavat korkeat pisteet, koska kaikki toimii erinomaisesti!

Turvallisuutta ja luotettavuutta yrityksellä riittää sen ollessa yksi vanhimmista toimijoista Suomessa ja toimintaa löytyy myös rajojen ulkopuolelta useammasta eri maasta.

 

Lainojen korkoesimerkit:

Pikalaina: Aina kuluton ja koroton 7 – 30 vuorokautta summasta riippuen (50 – 300 euroa).

Joustava: Kertaerässä tehty 2000 euron nosto kerryttää 3534,01 euron kulut. Tässä on huomioituna nostopalkkio 7,5 % ja vuosikorko 103,42 %. Todellinen vuosikorko, joka laskee kaikki kulut on 216,20 %.

Erityisesti Ferratumin Joustava on kallis, mutta sen kuluja voi alentaa alennuskoodilla ja mitä nopeammin se maksetaan takaisin, sen alhaisemmat ovat myös kulut.

Suosittelemme myös korottomien lainojen etsivän tutustuvan Suomilimiittiin, josta saat lainaa tonniin asti 0 % kuluilla.

Jos haluat vertailla muita paikkoja ja erityisesti sellaisia, jotka etsivät lainat käsiinsä puolestasi, on Zmarta palveluna ehdottomasti paras tähän hommaan – tai ainakin parhaimmistoon kuuluva!

 

Yritys- ja yhteys- & asiakaspalvelutiedot:

Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A,00520 Helsinki

Kyseisessä osoitteessa ei ole palvelu- tai toimipistettä.

Asiakaspalveluun voit soittaa numeroon 0800 166 308 tai laittaa sähköpostia asiakaspalvelu@ferratum.fi.

Jos sinulla herää kysymyksiä, löydät niihin yleensä vastauksen Ferratumin kotisivuilta.

Palvelun takana on luotettava ja turvallinen todella pitkään laina-, joustoluotto-, kulutusluotto. ja nyt myös yritysrahoitustuotteita tarjonnut kansainvälinen rahoitusyhtiö / konserni. Ferratum löytyy jopa listautuneena Frankfurtin pörssiin eli isosta konsernista on kyse.

 

Kerro omat kokemukset Ferratum -palvelusta meille kommentoimalla:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *